bmw-645ci-мотоавангард
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
bmw-645ci-мотоавангард
отново Аспарух Минчев ще тества поредната супер кола в предаването мотоавангард в събота(09.07.05)от 13:00 мисля че си заслужава да се гледа нека да не забравяме че в предишните предавания тестваше един mercedes cls500 с около 200км/h
а сега ще видим въпросното BMW 645CI

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
бате ти си се нещо недоволен яSlipKnoT написа:.., а си мислех, че не може да им по тъпо предаване от "Живот на скорост"..
пийни 10 бири и се зарадвай на живота бря
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми човек неможе да е доволен от всичко, все трябва да има претенции и какво да се желае иначе за кво живеем
Иначе предаването не е супер, но определено е различно от останалите в нашия ефир.

Иначе предаването не е супер, но определено е различно от останалите в нашия ефир.

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Предаването няма нищо общо с другите сухарий като ЖИВОТ НА СКОРОСТ!То е някак си по-художествено...има повече тръпка в него!
Иначе Слипкнот,ако не е недоволен кой друг
...майтап!
Иначе Слипкнот,ако не е недоволен кой друг

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ей го е гледайте го начи къв тояSlipKnoT написа:Е к'фо съм недоволен бе баси.. тоя смешко, майка ми разбира повече от коли от него..

той не и виждате ли какво става с хората КОЙТО НЕ пият редовно
и по много

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SlipKnoT
- devildriver
-
Scott написа:ей го е гледайте го начи къв тояSlipKnoT написа:Е к'фо съм недоволен бе баси.. тоя смешко, майка ми разбира повече от коли от него..![]()
тоя чочо моделите на бмв не познава па критикува
![]()
ее аз му казах неска да пийне 1 КАСА бира
той не и виждате ли какво става с хората КОЙТО НЕ пият редовно
и по много![]()
стават като чочо
Тая нефилтрирана каменарка ми размъти мозъка..

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Личи,личи
То че не разбира не разбира,ма пък и не му е нужно-той казва това ,което му да дено да кже!Така че сценаристите и "консултантите" са за смяна в този екип
!

То че не разбира не разбира,ма пък и не му е нужно-той казва това ,което му да дено да кже!Така че сценаристите и "консултантите" са за смяна в този екип

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
тоз Аспарух леко поизлъга преди 2 предавания тестваше новата тройка и в началото на предаването каза нещо което ме накара доста да се позамисля дали е така цитирам думите на Аспарух Минчев:преди 15 години си спомням как доста яко НАПЪЛНИХ километража на 750il v-12 250km/h
хихихи да ама това преди 15 години е било 1990
както всички знаем 750il е32 1990г. е до 280km/h е не е кои знае каква лъжа но мен лично много ме издразни 

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Мен лично този козел Аспарух много ме дразни. Мазен е като гол охлюв. Изрод!
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
11 мнения
• Страница 1 от 1