Средство за защита с/у мръсните помияри
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Средство за защита с/у мръсните помияри
Ако не се лъжа по закон на улицата трябва постоянно да е със сложен намордник,независимо от породата.
Във чужбина това се спазва.
Във чужбина това се спазва.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
enigma написа:Абсолютно вярно, питбулът е едно от най-добронамерените кучета, за съжаление има изверги (хора), които ги тормозят и ги принуждават да са агресивни...
Бе да е чак толкова добронамерено не ми се вярва, но определено много зависи от собственика... Ако е научено животното- грижи няма. До толкова няма грижи, че питбул който пускаха да се бие съм си позволявал буквално да го изритвам от стаята. И като казвам "изритвам" точно това разбирайте- риташ докато стане и се мръдне понеже го мързи. Не е мое куче и разбира се не ме слушаше много-много... И реакцията беше- погледне ме на бързо, леко изръмжи и се маха. Ама кучето е научено и макар да беше чиста проба убиец му имах повече доверие, че никой няма да ухапе без сериозен повод отколкото на някой пинчер.
Друг е въпроса с помиярите... Там честно казано идея нямам как да се оправи човек.
ПС: Много обичах като го разхождам, да го пратя да гони помиярите- не вярвах, че могат 200м. да се взимат за 2-3 сек. ама се убедих, че е нужен само стимул и резултати ще има

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Бойни патрони,базуки,танкове,самолетоносачи и летящи чиний и накрая? Едно куче ако е възпитано като хората никога няма да нападне без причина или без команда. И да го гръмнете то не е виновно,че така го е възпитал някъв малоумник и го е пуснал за да ви види как ще напълните гащите. Най-лесния варянт е избягване на битка,но достигне ли се трябва да го препарирате първи.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ми точно затова,защото все животинките не са виновни и батките с малко умствен багаж си вземат по едно такова да си избиват комплексите и да се доказват като го освирепят.И като гледат,че никой не им държи сметка се стига до такива случки с фатални краища понякога.Все чакаме каруцата да се обърне.Мен вчера въобще не ми пукаше дали е домашно или улично и дали е виновно или не.Ако имах с какво щях да го убия без да ми мигне.Аз се разминах ама утре тоя същия мухльо ще го пусне пак и някой ще пострада.Преди това винаги съм бил по-толерантен ама от вчера мисленето ми се извъртя на 180 градуса и никаква жал не изпитвам към мръсните псета.
Много ми харесва колегата Наско е предложил най-удачен вариант ама като държавата не го прилага аз ли да го приложа.Освен да му видя сметката като се чувствам застрашен не виждам каква по-толерантна мярка да взема.Кофти ми е,че ще си отиде здраво животно за когото някой е полагал грижи ама ми е още по-кофти мисълта и гледката на обезбразени хора,които също са деца на някого и са много по-ценни за обществото отколкото някакво куче.
Много ми харесва колегата Наско е предложил най-удачен вариант ама като държавата не го прилага аз ли да го приложа.Освен да му видя сметката като се чувствам застрашен не виждам каква по-толерантна мярка да взема.Кофти ми е,че ще си отиде здраво животно за когото някой е полагал грижи ама ми е още по-кофти мисълта и гледката на обезбразени хора,които също са деца на някого и са много по-ценни за обществото отколкото някакво куче.

8.32
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Кучетата се озлобяват предимно /да не кажа само/ от злонамерени хора, или хора, които грам не са ебавали да ги дресират или да ги научат на нещо. Колко кучета сме отгледали и до сега нито едно не е налитало на човек.Когато се държиш добре с едно животно, то също се държи добре и с теб и с околните. Зависи как го научиш. Брат ми преди, много си играеше да дресира кучета и ги е озлобявал до такава степен, че други животни направо си ги изяждат, но хора никога не са нападали... Най-новото попълнение, една кавказка овчарка вече незнам колко котки си ги изяде буквално
Но на хора никога не е посягала, най-много ако е непознат човека просто не го пуска да влезе на територията и до там
/и познати, но пияни... друга случка е тфа
/
А за защитата, шутове и тупалки... ти докато извадиш я пистолет, я спрей.... то ако те изненада кучето по-добре бой по манерката, от колкото да ровиш да търсиш нещо

А за защитата, шутове и тупалки... ти докато извадиш я пистолет, я спрей.... то ако те изненада кучето по-добре бой по манерката, от колкото да ровиш да търсиш нещо

абе аз бях пуснал тема за тия помияри ама я заключиха много бързо та мнението ми за домашните песове дет са опасни да направат 1 закон ако го изкараш без намордник да ти го взимат и да го дават за скрап както искайте го разбирайте .а тия най ги обичам кат ми кажат :ми то не хапе: то някой път е достатъчно да ти изкара акъла

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
вчера така ме гониха няколко помияра с мотора забелязах ги, че ме издебват и като наближа се хвърлят пред мен един се връщах да го гоня с мотора тогава бягат и се плашат един сритах в движение с 30км/ч в муцуната изскимтя и избяга, ама със скорост от 80 км/ч и да ми се навре под гумата такова едвали ще има повече постове от мен
баща ми пролетта мина с мотора през едно и каза , че уживяло,от друга страна съм ловец и мн ми се ще да ги намаля ама със сумати природозащитници наоколо, най-мн. в районното да пиша после, наскоро имаше такъв случай по БТВ показваха в Люлин пред някакъв блок човек/бивш военен/ стреля по един помияр и хората от блока където е седял помияра викали полиция, че що се били забавили, званели на природозащитни организации да изликуват псето и накрая го завели на ветеринар и показваха превързан помияра, тъпа работа ни така ни така,а ако ги съберат и ги затрият няма да има кой да разсипва кофите да разнасят зарази, отделно и да се множат и самите кучета немили недраги да скитат, отделно се събират по полетата на глудници и ловуват виждал съм как заграждат заек, унищожават и дивеча малки зайчета, яребици, падпъдъци, яицата им... вредите, който нанасят май са мн повече отколкото ползата да скитат и да ни гонят....

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ms написа:Абсолютно вярно, питбулът е едно от най-добронамерените кучета, за съжаление има изверги (хора), които ги тормозят и ги принуждават да са агресивни...
Миналото лято бях за седмица извън града. Чувах се с майка ми, и ми се стори, че е много притеснена. Като се прибрах, разбрах бързо истината. Била до магазин Европа на Цар Симеон. Когато отвързала кучето ни /смесица между булонка и канадска лисица/ и тръгнала по тротоара внезапно ги настига питбул, който захапва кучето ни за гърдите и започва да го подмята. Стопанинът, някакво младо момче, се "опитало", да освободи Ричи от захапката и не успяло. В последствие се разбра, че той редовно го насъсквал срещу всякакви кучета... без значение домашни или улични.
Няколко мъже са се борили да отворят челюстта на питбула, за да освободят кученцето ни. Единия от притеклите се е отишъл за тетанус до 3-та градска, ухапан, и пак не успял да отърве Ричи от захапката.
Резултатът след захапката, разкъсани гърди, почти до сърцето, 300 лева за лечение и едно домашно малко куче, деформирано психически. А, за отделеното време, нервите ни, пътуването и окървавените ми седалки... след 20 дневно лечение... оцеля. За наша радост. Така с много любов, грижи и естествено - много нерви и притеснения. Това са само подробности. Оправи се... и ослепя от травмата. За шока на майка ми, няма какво да говоря. Още я е страх да излиза с Ричи из квартала, но се справя, някак.
Такива кучета, като питбулите трябва, задължително да се водят на каишка! Но... у нас, колко е по свирепо или голямо кучето, толкова по-свободно се движи.
Преди три месеца питбул разкъса малко йоркширско териерче в градинката. Колко е голямо едно такова кученце? Колкото котка! А, колко болка и мъка са изпитали стопаните на кученцето?
А, дали му е пукало на собственика на питбула - героя със супер кучето?
Последна промяна Eva* на 10 Ное 2009, 1:04, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И със намордник!Eva* написа:ms написа:Абсолютно вярно, питбулът е едно от най-добронамерените кучета, за съжаление има изверги (хора), които ги тормозят и ги принуждават да са агресивни...
Миналото лято бях за седмица извън града. Чувах се с майка ми, и ми се стори, че е много притеснена. Като се прибрах, разбрах бързо истината. Била до магазин Европа на Цар Симеон. Когато отвързала кучето ни /смесица между булонка и канадска лисица/ и тръгнала по тротоара внезапно ги настига питбул, който захапва кучето ни за гърдите и започва да го подмята. Стопанинът, някакво младо момче, се "опитало", да освободи Ричи от захапката и не успяло. В последствие се разбра, че той редовно го насъсквал срещу всякакви кучета... без значение домашни или улични.
Няколко мъже са се борили да отворят челюстта на питбула, за да освободят кученцето ни. Единия от притеклите се е отишъл за тетанус до 3-та градска, ухапан, и пак не успял да отърве Ричи от захапката.
Резултатът след захапката, разкъсани гърди, почти до сърцето, 300 лева за лечение и едно домашно малко куче, деформирано психически. А, за отделеното време, нервите ни, пътуването и окървавените ми седалки... след 20 дневно лечение... оцеля. Обич, грижи и много нерви. Това са само подробности. Оправи се... и ослепя от травмата. За шока на майка ми, няма какво да говоря. Още я е страх да излиза с Ричи из квартала, но се справя, някак.
Такива кучета, като питбулите трябва, задължително да се водят на каишка! Но... у нас, колко е по свирепо или голямо кучето, толкова по-свободно се движи.
Преди три месеца питбул разкъса малко йоркширско териерче в градинката. Колко е голямо едно такова кученце? Колкото котка! А, колко болка и мъка са изпитали стопаните на кученцето?
А, дали му е пукало на собственика на питбула - героя със супер кучето?

Прекалено много(нека не са всички..)от собствениците на такива кучета избиват жалки комплекси...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
bum_bum написа:4 съм отгледал в нас и имам само един малко надъвкан анцунг за всичките години. Както казвам, не е проблема в кучетата.
Точно така, Бум Бум, проблемът е в стопаните. И донякъде в държавата. Тука колкото и да го разнищваме как да се защитим ще стигнем до под крушата. Не сме всички мъже по 2 метра. Има и дами, деца, възрастни хора, за които най-естественото нещо когато им изскочи грамаден пес е да ги е страх. Когато куче усети, че те е страх полудява.
Според мен при случаи на ухапване от домашно куче трябва да има, да речем освен 4цифрена глоба за стопанина също и поне месец - два затвор. Ефективно.
Най-отвратителни са песовете на плажа лятото. Ама не спират да ги мъкнат там стопаните им. Разбира се без намордник, без каишка. Те няма да ухапят никого, те са добрички.
Лятото едни такива точно решиха да се настанят до нашия чадър на 7-8 метра. С някаква немска овчарка. Тя е добричка, нали. Ама приятелката ми умира от ужас. Само им казах на онези - "Това куче да не го видя на по-малко от 5 метра от нас, иначееее...." и те го вързаха за чадъра. Но въпреки това част от вниманието ти е все в него, дали няма да се откъсне.
Пак друг случай, също на плажа, около 40 годишен мъж с 8-10 годишния си син. И пак някакъв огромен пес се заигра и нещо си завря муцуната в детето. Не го ухапа сериозно. Нали. То само си играе. То не хапе. Дееба ваш'та мама, бащата като скочи, като ги награби (със думи де, физически не ги е бил, само кучето отнесе 2-3 баници) 10 минути ги държа във въздуха. Ако беше тръгнал да ги бие и аз щях да се намеся и щяхме да ги разкостим ейтам.
Въпросът е, че големите кучета = голяма отговорност и в случай на безхаберие и безстопанственост стават опасни за обществото. Стопаните на такива трябва да бъдат наказвани със затвор. Поне 2 месеца. Да им дойде акълец малко (дееба тяхната леля майчина). Извинявам се, ама вдигнах кръвното като се сетих...

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
решението колеги е нож ... срещу по обикновените породи може и газов пистолет и кучегон да ползвате но стигне ли се до момента стаф или питбул да ви захапе ножа през гърлото и това е... за жалост няма оправия със стопаните... не се научиха повечето от хората колко темпераментни са тези животни и че има друг подход към тях
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
spower написа:вчера така ме гониха няколко помияра с мотора забелязах ги, че ме издебват и като наближа се хвърлят пред мен един се връщах да го гоня с мотора тогава бягат и се плашат един сритах в движение с 30км/ч в муцуната изскимтя и избяга, ама със скорост от 80 км/ч и да ми се навре под гумата такова едвали ще има повече постове от менбаща ми пролетта мина с мотора през едно и каза , че уживяло,от друга страна съм ловец и мн ми се ще да ги намаля ама със сумати природозащитници наоколо, най-мн. в районното да пиша после, наскоро имаше такъв случай по БТВ показваха в Люлин пред някакъв блок човек/бивш военен/ стреля по един помияр и хората от блока където е седял помияра викали полиция, че що се били забавили, званели на природозащитни организации да изликуват псето и накрая го завели на ветеринар и показваха превързан помияра, тъпа работа ни така ни така,а ако ги съберат и ги затрият няма да има кой да разсипва кофите да разнасят зарази, отделно и да се множат и самите кучета немили недраги да скитат, отделно се събират по полетата на глудници и ловуват виждал съм как заграждат заек, унищожават и дивеча малки зайчета, яребици, падпъдъци, яицата им... вредите, който нанасят май са мн повече отколкото ползата да скитат и да ни гонят....
Абе и мен много хора не ме кефат, ще мога ли да пострелям малко и аз а?
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4