Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Абе я иди ти напсувай полицай в която и да е бяла страна па да видим кво става.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми и псуване не чух ,но и да е имало не може да го бие бе разберете го това!!!
а за заплаха за убийство да си чувалл ,че има текст....
а за заплаха за убийство да си чувалл ,че има текст....
Последна промяна SKISA на 10 Ное 2009, 18:03, променена общо 1 път
bum_bum написа:Абе я иди ти напсувай полицай в която и да е бяла страна па да видим кво става.
Не че съм против задвратниците, ама не видях никъде да го псува. В белите страни ще те осъдят, ако напсуваш полицай.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ryapoff написа:bum_bum написа:Абе я иди ти напсувай полицай в която и да е бяла страна па да видим кво става.
Не че съм против задвратниците, ама не видях никъде да го псува. В белите страни ще те осъдят, ако напсуваш полицай.
между ше те осъдят и ше те пребият полицаите има огромна разлика!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bum_bum написа:Абе я иди ти напсувай полицай в която и да е бяла страна па да видим кво става.
Арестуван си и според случая и закона може и да полежиш в пандиза малко- обикновено солидна глоба... Това е достатъчно за да не си позволяват сульо и пульо да псуват полицаите и да се държат сякаш света е техен- не ги е страх, че ще ги бият, а ги е страх от наказанието... Не полицаят ги плаши, той е просто един човек с повечко права (ама и ужасно много ограничения), плаши ги самият закон и това, че се прилага...
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
SKISA написа:между ше те осъдят и ше те пребият полицаите има огромна разлика!!!
Скиса не се мори - аз вчера се мъчих, мъчих.....някои хора просто няма да го вденат, колкото и пъти да им го напишеш

Не е страшно наказанието, а неговата неизбежност!
Цитат от един умен човек
Цитат от един умен човек
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аве колеги КЪДЕ ВИДЯХТЕ РОМ ????? някой от вас спорещите изгледа ли интервюто с момчето поне??? айде излгедайте интервюто... почетете малко по случея и после ставайте компетентни... полицая като е толкова невинен що не се появи пред камера???? съвсем правноподобна ми се струва историята и на малкия и на майка му... кво някой ако ви дължи 100 лв. няма да си ги искате? като не ви ги даде 1-ви, 2-ри, 3-ти път след като си ги искате няма да почнете да вдигате скандали, да пускате интриги и т.н. особенно в това малко село където всички са братовчеди и се познават... след като някой ви хули постоянно вие няма да си го върнете при първия удобен момент ( визирам ченгето )
уф писна ми отивам да гръмна 1-вия ром койт вида... имам съмнения че довечера ще ми открадне емблемата
уф писна ми отивам да гръмна 1-вия ром койт вида... имам съмнения че довечера ще ми открадне емблемата

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
saleen написа:Колегата Skisa ще му дръпне на другаря ром една лекция за европейските ценности, или пък ще го пребие-ако съдя по големият брой удивителни и обидните квалификации
Колегата Скиса, не е служебно лице в униформа представляващо закона и държавата. Ако иска може да го смаже от бой, стига да е готов да си понесе последствията предвидени от закона (в случай, че го хванат).
Съвсем друго става обаче, когато точно този който трябва да брани и прилага закона (и му плащат за това) го нарушава и използва служебното си положение и власт за да малтретира деца (не е само 22 годишното момче а и малкия му брат и не е за първи път да ги бие, ако може да се вярва на медиите).
Ето няколко важни детайла с които виждам че се злоупотребява в темата.
Момчето НЕ е циганин.
Момчето НЕ е под арест.
Не е счупил той прозореца.
Момчето почва да "зее" в последствие, а не като първопричина.
Гледайте интервюто с него, съвсем нормално селско момче. Не се знае да е наркоман, келеш, крадец или каквото и да е друго, което гледам че му се преписва тук

п.с.
поне това е моята интерпретация ако се приеме че информацията в медиите е сравнително достоверна
Чакам с нетърпение гледната точка на полицая
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Maverick_VS написа:SKISA написа:между ше те осъдят и ше те пребият полицаите има огромна разлика!!!
Скиса не се мори - аз вчера се мъчих, мъчих.....някои хора просто няма да го вденат, колкото и пъти да им го напишеш!
Доста от мненията тук граничат дори с неофашизма,нещата се поставят на етническа плоскост,никой даже не се сеща,че момчето е български гражданин по конституция,а полицая е държавен служител от бЮджетната сфера,чиято заплата идва от всеки един данъкоплатец.
В случая тоя даже не бих го нарекъл полицай,това е едно мекере работещо облечено в униформа.За съжаление доста полицаи си мислят че са облекли закона върху себе си,като са стея дрехи.
Полицая е само констатиращо нарушенията лице,наказанията ги раздават други инстанции.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе тоя циглак като го подлупаш по тиквата с тая етническа плоскост - само се моля да е по-дебела.
ПС: и той и майка му имат цигански черти на лицата - това че им е по-бяла кожата нищо не значи.
ПС: и той и майка му имат цигански черти на лицата - това че им е по-бяла кожата нищо не значи.
М дааа,ченгето сега може да викне силно пред районното у-вол-не-ни-еееее
И не сравнявайте гръцката полиция,те са си като техната нация,редко срещани помиари.Като се родил гръка и евреина е плакал.

И не сравнявайте гръцката полиция,те са си като техната нация,редко срещани помиари.Като се родил гръка и евреина е плакал.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Maverick_VS написа:SKISA написа:между ше те осъдят и ше те пребият полицаите има огромна разлика!!!
Скиса не се мори - аз вчера се мъчих, мъчих.....някои хора просто няма да го вденат, колкото и пъти да им го напишеш!
е колко да си се измъчил...
Скисе айде да не си говорим така а... съгласен съм,че полицая няма право да го бие ама видяхме само интервю с тоя келеш и милата му майчица нали? А да се видя някаде униформения да каже какво е станало преди районното,защото за да яде шамари така все нещо ще е направил нали?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ogi написа:аве колеги [b]КЪДЕ ВИДЯХТЕ РОМ ?????
Аз ром на видеото не виждам, направо си е чист циганин, както и майка му, 1300S дето се викаше едно време