Пак акция на нашите приятели от КАТ!
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Пак акция на нашите приятели от КАТ!
Face написа:Stoqnov_1979 написа:то всичко им наред,че тръгнали чистачки да гледат. Разбира се че почти никой няма да тръгне в дъжда без чистачки. Не поглеждат пътищата,защото са в плачевно състояние и повечето катастрофи стават от това,че хората се чудят къде да карат по платното.
Точно това изкам да кажа,че първо трябва да се предложи на БГ водача на МПС инфраструктура,и западен стандарт и чак тогава да санкционират,щото така било на запад!Това,че сме в ЕС е компромис с който управляващите злоупотребяват и гонят европейски снандарти,но отзад напред т.е. търсят мляко ама нямат крава.
Викате пред блока пътечките, като не са асфалтирани, зимата, като се разкаля да зацапаме по джапанки напук, че не са оправили инфраструктурата, пък ако хванем бронхит мнооо важно....

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Face написа:Stoqnov_1979 написа:то всичко им наред,че тръгнали чистачки да гледат. Разбира се че почти никой няма да тръгне в дъжда без чистачки. Не поглеждат пътищата,защото са в плачевно състояние и повечето катастрофи стават от това,че хората се чудят къде да карат по платното.
Точно това изкам да кажа,че първо трябва да се предложи на БГ водача на МПС инфраструктура,и западен стандарт и чак тогава да санкционират,щото така било на запад!Това,че сме в ЕС е компромис с който управляващите злоупотребяват и гонят европейски снандарти,но отзад напред т.е. търсят мляко ама нямат крава.
Те крава нямат,но мляко и чак сирене намират от нас,защото нямаме никакви права.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Scott написа:Аз съм твърдо ЗА,даже трябва да се приеме закон да се кра зимата със ЗИМНИ гуми,а не само да имаш некъв грайфер,а това че се пързаляш като шейна еби го
Стига с тази глупост като преди 20 години лято зима се едни гуми на 10 години,който няма пари за гуми няма да кара,нямаш чистачки,няма да караш,всеки ден ставам свидетел на въпросните шофьори,няма спирачки,няма чистачки,няма гуми,няма светлини.
Бойко много добре си действа Българина е идиот,не играе ли пръчката тои не разбира.
По твоята логика трябва и да се приеме закон , зимата да се спират коли със задно и да се допускат само AWD , защото иначе се въртиш и не можеш да изпънеш баира

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ае мноо сте ми интересни като почнете това с държавата, как нищо не правела и т.н. и нямало западен стандарт и МРЗ 500 лв. И докога? Какво чакате от тази държава, да ви храни и облича, може би да ви купува гуми и чистачки? Знаете ли, че данък печалба е 10%? Знаете ли, че за осъществяване на производствена дейност, вкл. ишлеме, в общини с безработица над 50% от средната за страната (а такива има), този данък се преотстъпва на 100%? Знаете ли, че в Европа има малко такива места? Какво чакате, инвестирайте, развийте потенциала си, помогнете на хората, а и на себе си. А може би потенциала ви стига само за пускане на подобни теми и мрънкане срещу държавата. Знаете ли, че този западен стандарт към който се стремим, върви със много по-строг контрол и отговорности във всяка сфера, отколкото ние имаме тук? Ние изобщо знаем ли какво искаме? Или искаме заплатите на европейците, обаче нашето си беззаконие. В конкретния случай, това е грешката на държавата, че дълго време толерираше беззаконието по пътищата и стана за смях и подигравки в лицето на контролните си органи. Тези мерки трябваше отдавна да бъдат приети и наложени. Сега наше'го брата вече е възпитан и изпечен измамник и тарикат, трудно ще се пречупи. Викате, за пътищата, дупки, пък винетки. Ми айде да спретнем един протест, да се обединим, можеме ли? Ако ни е крива държавата, какво правим, жалваме се по форумите ли? Как ще се запълнят дупките по пътищата, как ще имаме магистрали, като пишем тука ли?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Пилев написа:Също така този каза, че ако се завъртиш може да ти напише акт за предпоставка за птп
Тва кво ви говори... като си дрифтите зимата не трябва да се овъртате иначе рискувате акт

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Face написа::yes: Точно това изкам да кажа,че първо трябва да се предложи на БГ водача на МПС инфраструктура,и западен стандарт и чак тогава да санкционират,щото така било на запад!Това,че сме в ЕС е компромис с който управляващите злоупотребяват и гонят европейски снандарти,но отзад напред т.е. търсят мляко ама нямат крава.
Не си особено прав! Инфрастуктурата е зле наистина но не ми се е случвало да се чудя къде да карам ако карам с по-малка спокорост!
GRIPEN написа:Абе пичове, като чета някой от вас имам чувството, че чета не форум на премиум марка а някой клошарски такъв!![]()
Хората ви искат не'кви гуми, фарове, чистачки и течност за тях, ЕЛЕМЕНТАРНИ неща за зимни условия, тук се извадиха от 100 кладенци вода против тези неща, сякаш не зависи и ВАШАТА сигурност от тях а са измислени за кеф на някой ! Сякаш се провежда някаква безумно жестока полицеска акция с неизпълними условия !![]()
Честно, излагате се и то сериозно !
Имай на предвид че това нещо ''премиум марка'' въобще не важи за модели с продажна цена от 1К до 8К

Scott написа:А може би идеята е хората който нямат възможност за гуми,да спрат да карат коли,в крайан сметка това е едно удобство,има и градски транспорт,защото тези същите който нямат възможност за гуми нямат и за дискове накладки и т,н

Stoqnov_1979 написа:То трябва и суха храна за 3 дни,шуба и ватенка да са задължителни.Защото по супер изчистените им пътища през зимата може да потрябват.Задължително и 20 литра гориво в туба в багажника. И твърдо гориво-демек дърва,половин кубик и печка тип-циганска любов. Иначе се мре от студ,а полицайчетата ще кажат ''Видяхте ли,поне не умря човека от ПТП.''
Тва ти мнение малко те излага! Кажи ми ако имаш едни вериги в багажника къде няма да издрапаш а? А я си представи че ти се прецака нещо колата. Като не си си взел дреха има да мръзнеш като куче. Миналата зима на неизчистени пътища съм си пътувал и не съм имал нито един проблем при съобразена скорост и чисто нови зимни гуми

Аз все пак си мисля че щом си седнал зад волана значи трябва да уважаваш ако не себе си то другите около теб! Плюс това ако няма пари за зимни гуми, за хубави пера за чистачки и течност въобще просто няма смисъл да се изкарва колата зимата

И както каза един колега по- горе СРАМ е че я има тая тема изобщо
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Elesar74 написа:Ае мноо сте ми интересни като почнете това с държавата, как нищо не правела и т.н. и нямало западен стандарт и МРЗ 500 лв. И докога? Какво чакате от тази държава, да ви храни и облича, може би да ви купува гуми и чистачки? Знаете ли, че данък печалба е 10%? Знаете ли, че за осъществяване на производствена дейност, вкл. ишлеме, в общини с безработица над 50% от средната за страната (а такива има), този данък се преотстъпва на 100%? Знаете ли, че в Европа има малко такива места? Какво чакате, инвестирайте, развийте потенциала си, помогнете на хората, а и на себе си. А може би потенциала ви стига само за пускане на подобни теми и мрънкане срещу държавата. Знаете ли, че този западен стандарт към който се стремим, върви със много по-строг контрол и отговорности във всяка сфера, отколкото ние имаме тук? Ние изобщо знаем ли какво искаме? Или искаме заплатите на европейците, обаче нашето си беззаконие. В конкретния случай, това е грешката на държавата, че дълго време толерираше беззаконието по пътищата и стана за смях и подигравки в лицето на контролните си органи. Тези мерки трябваше отдавна да бъдат приети и наложени. Сега наше'го брата вече е възпитан и изпечен измамник и тарикат, трудно ще се пречупи. Викате, за пътищата, дупки, пък винетки. Ми айде да спретнем един протест, да се обединим, можеме ли? Ако ни е крива държавата, какво правим, жалваме се по форумите ли? Как ще се запълнят дупките по пътищата, как ще имаме магистрали, като пишем тука ли?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
acho.rs написа:Scott написа:Аз съм твърдо ЗА,даже трябва да се приеме закон да се кра зимата със ЗИМНИ гуми,а не само да имаш некъв грайфер,а това че се пързаляш като шейна еби го
Стига с тази глупост като преди 20 години лято зима се едни гуми на 10 години,който няма пари за гуми няма да кара,нямаш чистачки,няма да караш,всеки ден ставам свидетел на въпросните шофьори,няма спирачки,няма чистачки,няма гуми,няма светлини.
Бойко много добре си действа Българина е идиот,не играе ли пръчката тои не разбира.
По твоята логика трябва и да се приеме закон , зимата да се спират коли със задно и да се допускат само AWD , защото иначе се въртиш и не можеш да изпънеш баира
Очевидно ти кола със задно зимата не си и помирисвал

69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5