:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Митко Стоянов » 11 Ное 2009, 12:20

Е.Димитров написа:Здравейте колеги
Става въпрос за V-MAX......

Аз пък имам коренно различни впечатления от Влади
Няколко пъти съм поръчвал от него и винаги всичко е повече от точно.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2009, 12:45

Идеята е че всеки греши,аз сгреших и се извиних,а той почна като някаква мома да се обяснява че видиш ли "нямало да ми прости",се едно че сме имали полов акт и не съм искал да се оженя за него,още по телефона като се обадих му предложих да го компенсирам,не знам за какъв се има,чак ми затвори телефона,обяснява ми за "джентълменско" и същевременно прецаква друг колега...абе пич,ама да не ти е у дома

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 11 Ное 2009, 13:02

То какво да му кажеш на този човек - първо си поръча нещо , после се обади да каже , че си го взима от М-кар . Хубаво де , затворих на 3тия разговор защото не ми се слушат глупости на объркани хора като него. След това въпросният Е.Димитров нави негов приятел или няколко приятели да ми звънят за този прословут кабел и всеки един от тях го искаше за вчера ако може . Както и да е , сетих се аз каква е работата и леко ги поотрязах да не ми звънят повече . Но явно това не му стигна на побъркания тип , че почна да ми пише лични и след като го помолих да не ми пише повече и ЧЕ НЯМА ДА МУ ПРОДАМ НИЩО НА НЕГО се опита да ме изнудва с тази си постъпка в момента ....

Ето и малко цитати от мои ЛСта , за да не си помисли някой , че не направих възможното да му откажа човешки :

точно се чудих кой е способен на подобна постъпка, ама сега ми се изясняват нещата :D Спокойно , няма да те пускам в некоректни :mhihi: Купи си го от М-кар , аз ще си го продам тоя кабел и всичко е спокойно . просто подобни прояви са рязко неджентълменски и аз не мога да ги простя ;)

Utre ne e raboten den kolega ! Plus tova ne smyatam da podurzam turgovski otnoshenia s teb, po-lesno i spokoino 6te mi e

май не се разбрахме кой какво казва ...този кабел замина такаили иначе, интереса е зсилен напоследък и чакам още три , НО да ти кажа наистина предпочитам да нямаме бизнес отношения с теб. Не се сърди , все пак това си е мое право и колкото и да настояваш това няма как да се промени

за всички дет следят изявите на въпросния господин е повече от ясно за какъв объркан човек става дума , аз просто няма да търгувам с подобни жалки персони и това си е мое право . Всеки сам може да прецени кой прав кой крив , ако отказването на продажба е наказуема постъпка ще си понеса наказанието :)))

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2009, 13:15

Смешен си,но ще ти отговоря,
не е имало 3 разговора а само 2 -първия за попитам имаш ли го,и втория да ти кажа че съм си взел...на което ти ми затвори телефона без никаква провокация от моя страна,което е меко казано темерутско
2-много е важно да се знае,че помолих само един(1) човек,не двама,не 10 а само един човек да иска кабел от теб и ти не го отразя а го измами,излъга и тн "джентълменски " работи и
3 то,сега ми става ясно че си излъгал още няколко човека с разни работи както ти самият каза,по голям лъжец аз от теб не съм виждал,и какво ми се обясняваш като ученичка"няма да ти простя"
аман от некоректни ...незнам как да ги нарека,но не и търговци,искренно се надявам да спрът хората да ти правят оборот,на такива темерути като теб, а и не си единственият търговец,само разваляш мнението за търговците във форума

Е.Димитров написа:здравей колега,някакси неудобно стана връзката между нас с което още един път моля да ме извиниш,става въпрос за "онзи " кабел дето свързва мултиволана с останалата част от колата,моля да ме извиниш за което...
Моля ,,изкренно ти се извинявам за неудобството,нека гогато пристигне да ми се обадиш на тел.....
Предварително Благодаря и моля пак да ме извиниш за недуразомението

Е.Димитров написа:
V-max написа:Utre ne e raboten den kolega ! Plus tova ne smyatam da podurzam turgovski otnoshenia s teb, po-lesno i spokoino 6te mi e

Колега,
изключително ми е странно това което пишеш,според мен мисля че този кабел не е дошъл,освен това преди време поисках масло от теб,преди около 4 месеца и дори се уговорихме да се чуем в събота,въпреки че не беше работен ден,в събота ти дори не вдигна телефона след като имахме уговорка,наложи се да търся от други места,което не кореспондира с това което пишеш за спокойствие,тъй като сгреших спрямо теб и имам един приятел който от поне 4 месеца има волан който дори го е сложил и дори не знаеше какво да прави на татък,му казах че ще намеря този кабел,и тъй като съм сгрешил пред теб те помолих да взема кабела от теб.
Моля те,недей да изтъкваш някакви несъществуващи разочарования ами хайде да свършим работа и да забравим за миналите недуразумения....
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2009, 13:28

Освен това "объркан" по важи за теб,няколко пъти пишеш за "джентълменско" пък се оказва "цървулско и селско"
Провери какво е джентълменско,дали кореспондира със затваряне на телефон,лъжене и разиграване на хората ,освен този колега от форума дето помолих да купи този кабел и дето го излъга ,може ли да си признаеш колко излъга още за 5 дена,мислейки си че съм помолил някой :dummy:
Искренно се надявам да не си роден в София ,а да си от селските тарикатчета (моля да не се бърка с хората дето са от провинцията а само с манталитета) дето всячески се опитват да изкярат некой лев...
Аз с тая тема ти правя услуга,просто няма да се занимаваш с разни досадни куповачи дето все искат нещо,пожелавам ти това спокойствие :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 11 Ное 2009, 14:00

Е.Димитров написа:Предлагам на админите за 20 лева за платените обяви да не се излагат и да публикуват обяви на този „джентълмен”...

Аз това се и опитах да кажа по-назад в темата, но не настоявах повече, защото случая беше единичен.След твоята случка вече мисля е редно администрацията на форума да вземе някакви мерки.

P.S Колега @Е.Димитров, ти пак се радвай, че не те е заплашил с личното си оръжие, както мен на 48-ма страница :mhihi:

V-max написа:.... Хубаво де , затворих на 3тия разговор защото не ми се слушат глупости на объркани хора като него. След това въпросният Е.Димитров нави негов приятел или няколко приятели да ми звънят за този прословут кабел и всеки един от тях го искаше за вчера ако може . Както и да е , сетих се аз каква е работата и леко ги поотрязах да не ми звънят повече . Но явно това не му стигна на побъркания тип , че почна да ми пише лични и след като го помолих да не ми пише повече и ЧЕ НЯМА ДА МУ ПРОДАМ НИЩО НА НЕГО се опита да ме изнудва с тази си постъпка в момента ....

за всички дет следят изявите на въпросния господин е повече от ясно за какъв объркан човек става дума , аз просто няма да търгувам с подобни жалки персони и това си е мое право . Всеки сам може да прецени кой прав кой крив , ако отказването на продажба е наказуема постъпка ще си понеса наказанието :)))

Лично аз не виждам нищо объркано в @Е.Димитров, нито пък някакви опити да те изнудва....Аааа, забравих, че всеки, от който не изкараш някой лев е объркан и те изнудва, а ако се опита да направи рекламация на твоя стока вече е направо за лудница...

Това го написах, защото по-назад в темата са същите изказвания на v-max джентълмена :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 11 Ное 2009, 20:17

mad_presley написа:P.S Колега @Е.Димитров, ти пак се радвай, че не те е заплашил с личното си оръжие, както мен на 48-ма страница :mhihi:
mad_presley и към мене имаше подобни заплахи, щял да ме навести в сервиза :D понеже си намерил партнйор в русе...и явно има път насам...

П.с с него са си лика прилика...още преди 2г му правих коли за 300лв,а той вземаше по 7-800лв на клиенти за моя(негов) тунинг,да не говорим че на собствения си работник взема 600лв...прей сметка за какви ''джентълмени'' става дума... :mhihi:

П.с ама айде стига сме писали че пак ще има едни псувни,обиди,заплахи...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по магистралата

Мнение от kremenh » 12 Ное 2009, 8:49

phantomas написа:
милен тодоров написа:
phantomas написа:тука има един кретен който ме измоли да му дам стоповете за 20лв - viewtopic.php?p=1832498#p1832498 , 10 дена си седят в еконта и човека не си вдига телефона даже , не ми е за 20лв , просто имайте го в предвид тва цигане - http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... le&u=18960
Не е виновен клегата аз го забавих с 1 част и затова сигорно не е успял за което се извинявъм и на двамта.

Не виждам смисъл като си го забавил с нещо тоя мишок да не ми вдига телефона или да отговаря на лс-та , тия стопове си изгоряха

колега, както ти писах, в4ера ги взех. мерси, извинявай за забавянето. аз съм си виновен. не толкова колегата Тодоров. Все пак, понякога стават такива неща, но всичко е добре, когато всеки си вземе , това което меу се полага и е целчл. успех на всички " мишоци"

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 12 Ное 2009, 18:54

Още един тук да го има - 2 седмици едно табло :evil: няма ли го прави ли го? само телефон време и нервите на клиента си изгубих с bag от някъде от провинцията беше непомня от къде. Вече не си вдига и телефона.....
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 17 Ное 2009, 13:31

Дойде редът да се оплача аз от така наречения колега campo9 който ми продаде скоростна кутия почти без масло, виеща, и преебана първа скорост.Кутията дойде цялата в масло ! Веднага запитване защо е в такова състояние пред определеното от него, той каза че целия двигател бил така улят и сигорно затова, хмм замислих се аз, не съм от вчера все пак, викам си на акъла като е сложа ще видим....
Която беше обявена от него, за:
Заглавие: Re: 318 на части
От: campo9
Изпратено на: 22 Авг 2009, 20:56
До: Cosworth
Съобщение
kolega kolata e nov vnos kutiqta nama 6umove perfekna e

така както се вижда човека ЛЪЖЕЦ ми продаде кутията преди няколко месеца, но аз сега е монтирах в събота. Поради ред пречини, знаете няма как да разберете състоянито на такова нещо докато не се монтира.
Така искам да видя какво ще кажеш в твоя защита ?
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: Е-30 S50b30

Мнение от campo9 » 17 Ное 2009, 13:43

ей папагал такъв кой нари4а6 лажец,да си ми се обадил да ти варна парите да не сам вътре в кутията бе карал сам я 300метра от каде ад разбера 4е вие,като е 64упена я варни какви глупости дрънка6,нито си ми се обадил да ми каже6 4е не ства нито ни6то това само тъпанар може да го направи,бахти хората я някой колега да каже не6то ло6о за мен ти веднага се прави6 на някъв :kuku:
Изображение 0885663765

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 17 Ное 2009, 13:52

campo9 туй как го разбра тогава "kolega kolata e nov vnos kutiqta nama 6umove perfekna e"
от де го разбра тогава като не си вьтре в кутията . Ама както е казал Кьци "Риск печели иееее риск губи ууууу"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 17 Ное 2009, 14:07

campo9 написа:ей папагал такъв кой нари4а6 лажец,да си ми се обадил да ти варна парите да не сам вътре в кутията бе карал сам я 300метра от каде ад разбера 4е вие,като е 64упена я варни какви глупости дрънка6,нито си ми се обадил да ми каже6 4е не ства нито ни6то това само тъпанар може да го направи,бахти хората я някой колега да каже не6то ло6о за мен ти веднага се прави6 на някъв :kuku:

Ти си много лек ве, карал е 300метра и неразбра че първа невлиза а, хърка като разярен лъв? Неразбра че невиела, още като запалих и се чува... Как може да твърдиш че е перфектна, нов внос и тн... Що да ти се обаждам ? По добре да излезе наяве във форума...
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: Е-30 S50b30

Мнение от campo9 » 17 Ное 2009, 16:34

обади се и 6те ти върна парите
Изображение 0885663765

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Ное 2009, 18:27

колегата campo9 към мене беше доста коректен, така че сигурно е станала някаква грешка просто едва ли има нужда от обиди

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари