ДАВАЙТЕ ИДЕИ ПРОТИВ ГЕПАЧИ !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
ДАВАЙТЕ ИДЕИ ПРОТИВ ГЕПАЧИ !
Колеги от скоро съм собственик на БМВ 525Д 2002г., комби, автоматик.Колата е с новия феис - жълт.Вчера успях да я регистрирам, монтираха аларма и съответно дебело каско.Няма ксенон.Снощи за пръв път я оставих на паркинга пред блока.Обади ми се един приятел който до скоро имаше същата, само че седан и с оригинален М-пакет.та той направо ми каза да слизам и да я прибирам на охраняем паркинг, защото много се крадели фаровете и волана /М-ковият мулти/.Сега съм притеснен и не смея да я оставя ,въпреки каското, защото мама им мръсна, на него за една вечер му гепиха двата фара, ксенона и волана.не им и останало време за навигацията голямата, но му бяха разбили таблото.Щетите му бяха за над 3000 лева.Ако някой има рецепта против кражбата на фарове и волан нека сподели, че иначе ще трябва да се залагам и
.

Re: ДАВАЙТЕ ИДЕИ ПРОТИВ ГЕПАЧИ !
Наеми си гараж някъде в района. Ако е подземен още по-добре. А ако си маняк можеш и СОД да сложиш в гаража. Аз мойта я държа в подземен гараж с камери и нямам грижи.

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Мойта е в гараж с камера и през цяла нощ осветено.
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Завари си гайката на която се държи волана (капни я на 2-3 места).
Хвани си фаровете с планки за калниците и си откачи жилото за отваряне на предния капак.
Задната/Предната емблема на БМВ се залепят в поксипол задължително., главите на болтовете на халогените се намазват със епоксидна смола. На гумите се слагат 2 вида секретни болтове
Страничните лайсни се лепят с поксипол. Капачките на винтилите задължително метални и се стягат с клещи.
Успех и добре дошъл във форума.
Хвани си фаровете с планки за калниците и си откачи жилото за отваряне на предния капак.
Задната/Предната емблема на БМВ се залепят в поксипол задължително., главите на болтовете на халогените се намазват със епоксидна смола. На гумите се слагат 2 вида секретни болтове
Страничните лайсни се лепят с поксипол. Капачките на винтилите задължително метални и се стягат с клещи.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
хахахахахахаха - а задния мост със верига го връзваш за метална тръба забита на метър дълбочина и на 2-3 метра от колата
скрита в тревата

Аз съм от Надежда и ако си оставя колата дори за една нощ пред нас 100% ще изчезнат огледалата. Също и една гениална жена-шофьорка удари врата на нейната кола във вратата на моята и ми надра боята около 1см. Затова плащам каско и плащам гаражна клетка, за да нямам проблеми. Но от 5/2010 най-сетне ще е готов блокът, в който купих гараж и най-сетне ще си реша проблема. Но лично според мен да оставиш БМВ пред блока е самоубийство.
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
bera написа:Завари си гайката на която се държи волана (капни я на 2-3 места).
изчерпателен отговор

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Извинявам се ,че 10 пъти патих едно и също ,нета ми е скапан.
Последна промяна bera на 11 Ное 2009, 23:10, променена общо 1 път
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
Bojidar написа:Аз съм от Надежда и ако си оставя колата дори за една нощ пред нас 100% ще изчезнат огледалата. Също и една гениална жена-шофьорка удари врата на нейната кола във вратата на моята и ми надра боята около 1см. Затова плащам каско и плащам гаражна клетка, за да нямам проблеми. Но от 5/2010 най-сетне ще е готов блокът, в който купих гараж и най-сетне ще си реша проблема. Но лично според мен да оставиш БМВ пред блока е самоубийство.
и аз съм от Надежда, та за това ме е много страх! е и стъклата на огледалата ли се гепят, направо ме разбихте.тях сигурно също требва да ги залепя с нещо май...............?!?

Колега, да не би и ти да си от 319 блок и да караш едно сиво комби. Наскоро ми се мярка едно кола, която да отговаря на твоето описание.
Последна промяна Bojidar на 11 Ное 2009, 23:15, променена общо 1 път
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
spacepl написа:хахахахахахаха - а задния мост със верига го връзваш за метална тръба забита на метър дълбочина и на 2-3 метра от колатаскрита в тревата
Пацо разцепи брат

Мъка МЪка
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Така като слушам май най-добре направо бодигард да се вземе на тая кола или няколко немски или (пинчери) да пазят около колата

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
Bojidar написа:Колега, да не би и ти да си от 319 блок и да караш едно сиво комби. Наскоро ми се мярка едно кола, която да отговаря на твоето описание.
не от първа съм, а и мойта е черна!поздрави!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
хаха пичове ще ме утрепете (особенно с поксипола и капачките с клещите) аве такъв ад ли е в Софето ве, яко наркомани има май. Ужаст, направете една малка кабинка на паркинга и си наемете целия блок 3-ма човека да пазаят всяка нощ
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
нали все пак плащаме каско на тия мародери,а ако гепят нещо не го плащат.поне да не плащахме, ама тогава........, прочетох във форума за един колега със същото което го е отнемало от центъра! само бой и е.ане на тия гадове!така ми се иска да гепя някой на место докато "Демонтира", направо ще му отвия кратуната и в Суходол на рибите!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3