Как ви се отразява поскъпването на бензина?
Модератор: Общи модератори
- niki fire
- младши ентусиаст
-
Абе темата за цените на бензина е МАНИ БЕГАИ И БЕГАИ МАНИ
кво друго да кажа спомнете си като 95 беше 1.30лв еииииииии кеф , а са кво еииииииии мечтииииии

кво друго да кажа спомнете си като 95 беше 1.30лв еииииииии кеф , а са кво еииииииии мечтииииии

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
А като беше 1.30 си мислех, баси ма*ката ... скъпотия ... ся кат погледна колонката и ме свива сърцето ! Единственното което ме успокоява е че може скоро да ни дигнат и кинтите! Иначе "пълно щастие" получаваш за около 105 български левчета
П.С. Тия с корабите дето имат по 80 литра резервоар да завиждат
П.С. Тия с корабите дето имат по 80 литра резервоар да завиждат

R.I.P Landikar
Значи аз карам опел 1.4 мотор и като погледна голфа на майка ми който е 1.8 мотор,направо разликата си е голяма .Ама навремето като и казвах не си купувай такава кола с такъв мотор тя не та не ,ще си купя бърза и никой не може да ме разобеди .Като я попитах защо търси такава кола с такъв мотор тя ми отговори ,че искала да взима разтоянието от София -Пловдив за един часKris написа:evans написа:Това че колата ти гълта много никой не ти е виновен,ти сам си я избирал .Kris написа:evans написа:... тоя 1.8 мотор бая си гълта
батка ти е*аваш ли се?Питаш ли ме мен или примерно Niki к'во ни е като отидеме на бениностанция
пич не си ме разбрал, исках да кажа че 1.8 е в средния клас (ако мога така да се изразя) и това бая гълта някакси не се вписва( все пак има коли 2.0, 2.5, 3.0 и др.). Това че за тебе (както и за много други хора) разхода на 1.8 е много не го споря, но представи си че има хора (които карат гореспоменатите) за които разход 8-9/100 е направо шестица от тото-то.
P.S.
За това че сам съм си избрал колата си много прав и за това ще си нося сам "кръста".
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
rtzankov написа:... Иначе "пълно щастие" получаваш за около 105 български левчета
Онзи ден го изпитах за 92 лв(57 литра) на "нашата" си бензиностанция в Левски

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми на мен пък не ми се отразява никак
Сипвам до горе ОМВ спринт дизел и се возя 900- 1000км извънградско с 120- 140 а по магистралите до 170 и ме боли фара колко $$ ще става газта и колко бензина. Тракала, пушела.. кво ми пука, вътре и без тва нищо не се усеща.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
SlipKnoT написа:BMW8 написа:За съжаление поскъпването на бензина се отразява зле на всички с изключение на тези дето го продават и дето монтират газови уредби. Колкото и да ми е неприятно, ще се наложи комбинацията БМВ + газ
Бензина споро като стане 2+лв. газта няма да си седи 0,72-3 стотинки.. и тя ще поскъпне,но найстина това е единствения изход колкото и да не ми се иска да гледам БМВта на газ-колонката.![]()
Споко, мойта и без тва е гаражна ама никога няма да ме видиш на колонката с газта. Поне не с тая кола и не в тоя живот... Ако ще, ще карам веднъж месечно за кеф само ама алтернативното гориво не бих го сложил на БМВ...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз си намирам евтино и рядко стъпвам на бензиностанция да заредя ,но цената определено плаши окото ,и доколкото съм в тез среди ще върви трайно нагоре ,може би с леки спадове от време на време ..и не знам с дизелите какво се кефите ,като нафтата е 1.65 и тя ,знам 2.5 ТДС колко гори 

кошмар е с тоя бензин .. и ако наистина се качи още ще е пален ужас .. но няма значение де .. и последните 1лв за баничка пак ще ги дам за бензин
а не може ли да се купи .. на едро (в по-голямо количество .. на пример 1000 литра) и евтино.. та да си го делнеме тоя бензин ? .. нещо като масова покупка
.. има ли някой дето се занимава с бензин и пласирането по бензиностанции ?

а не може ли да се купи .. на едро (в по-голямо количество .. на пример 1000 литра) и евтино.. та да си го делнеме тоя бензин ? .. нещо като масова покупка

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
tsvet40 написа:Мен не ме грее нито цената на бензина, нито на газта, нито на дизела...Както някои знаят, цената на метана е фиксирана (поне засега) и от 2 години не е мръднала и стотинка... Да не говорим, че по принцип си е смешна... Да не хванат само да го наиграят и него, че тогава няма да ми хареса... Отдавна забравих да включвам разходитре за гориво в сметките
няма безплатен обяд, за съжаление или поне такива са слуховете ?
http://www.segabg.com/12052005/p0030005.asp
Последна промяна steeN на 06 Юли 2005, 10:27, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Надявам се до 3-4 години и ние да зареждаме на водородни станции...
http://www.segabg.com/05072005/p0060001.asp
За сега бутам на дизел 1.5 - 7-8 лв/100 км градско.
http://www.segabg.com/05072005/p0060001.asp
За сега бутам на дизел 1.5 - 7-8 лв/100 км градско.
Niky Georgiev
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
аз кола си имам вие се оправайте 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Иво написа:Споко, мойта и без тва е гаражна ама никога няма да ме видиш на колонката с газта. Поне не с тая кола и не в тоя живот... Ако ще, ще карам веднъж месечно за кеф само ама алтернативното гориво не бих го сложил на БМВ...

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!