Малко реалност
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Малко реалност
MatriX_Fucked написа:П. Не знам за лични нападки, но и човеконенавистни мнения не бива да се толерират в обществен форум!
защо? просто човека има друго виждане от тебе по някакъв въпрос. можеш да спориш с него, но единственото поведение което със сигурност няма да доведе до нищо констуктивно е да почнете да се обиждате.
иначе ако трябва да сме 100% политически коректни това значи форума да се превърне в пустиня. чертата се тегли някъде- разбира се - но все пак трябва да позволява диалог- нали?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Моля?
Според теб виждането, че е наред да се убиват масово деца и жени е нормално?
Вие какви хора сте въобще?

ПП. Това което се толерира тук се нарича военно престъпление! Не е до лични виждания!

ППП. Сега ще постна клип, но съм наясно, че е малко оф-топик, но темата, след поста на Милко, малко забатачи в посока - американци срещу чаршафосани... Наясно съм, че е евтин трик, но боравим с каквото можем!
http://vbox7.com/play:6525552f

Вие какви хора сте въобще?

ПП. Това което се толерира тук се нарича военно престъпление! Не е до лични виждания!

ППП. Сега ще постна клип, но съм наясно, че е малко оф-топик, но темата, след поста на Милко, малко забатачи в посока - американци срещу чаршафосани... Наясно съм, че е евтин трик, но боравим с каквото можем!

Без страх, без спирачка!
alx написа:MatriX_Fucked написа:П. Не знам за лични нападки, но и човеконенавистни мнения не бива да се толерират в обществен форум!
защо? просто човека има друго виждане от тебе по някакъв въпрос. можеш да спориш с него, но единственото поведение което със сигурност няма да доведе до нищо констуктивно е да почнете да се обиждате.
иначе ако трябва да сме 100% политически коректни това значи форума да се превърне в пустиня. чертата се тегли някъде- разбира се - но все пак трябва да позволява диалог- нали?
Тук мисля, че е прав, даже в правилата на форума (линка не работи в момента) пишеше, че не се допускат мнения подклаждащи насилие, дискриминация и т.н. на расова и религиозна основа.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
И да не забравяме ,че въпросният може да събере 1 стр. мнения от този род !!!
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
аз като модератор се "меся" когато хората започват да се обиждат един друг. защото това е сигурния индикатор че от там.. темата е само надолу. иначе не се бъркам като някой изявява позиция. ако не ви харесва- може да я оборите или да игнорирате юзъра дето я е демонстрирал. не сте деца- света е нечестно място.
другите модератори модерират както те решат и не им се меся в решенията. мойте критерии за модериране е прост. всъщност е само един. ако не броиме заключването на изродени до безумност теми.
другите модератори модерират както те решат и не им се меся в решенията. мойте критерии за модериране е прост. всъщност е само един. ако не броиме заключването на изродени до безумност теми.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
MatriX_Fucked написа:ППП. Сега ще постна клип, но съм наясно, че е малко оф-топик, но темата, след поста на Милко, малко забатачи в посока - американци срещу чаршафосани... Наясно съм, че е евтин трик, но боравим с каквото можем!
vbox7 ми е много бавно оттук, виждам само заглавието "Евреи празнуват престъпленията си" , би ли обяснил за какво става въпрос
и какво общо имат евреите с темата?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Евреи, граждани на САЩ, нюйоркчани! А за какво става дума ли? Едни добре облечени, благи на вид лелки и чичковци заявяват окровенно, че нямат нищо против да убиват деца и да бомбят училища и болници! 

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Евреи, граждани на САЩ, нюйоркчани! А за какво става дума ли? Едни добре облечени, благи на вид лелки и чичковци заявяват окровенно, че нямат нищо против да убиват деца и да бомбят училища и болници!
Е такъв репортаж можеш да направиш и с български добре облечени и благи на вид лели и чичковци... просто хората, които не са виждали истинска война имат склонноста да проявяват голяма жестокост (поне на приказки).
Но тук си мисля, че ставаше въпрос за отношението на самите войници. Тук е мястото да спомена, че основните ценности на Marines са
чест, кураж и всеотдайност. Честта на един воин е много далече от това да стреля по жени и деца, ако някой на активна служба говори такива неща следват много жестоки наказания, защото е изрично записано, че на никого не се позволява да петни името на целия корпус.
Също не знам защо няма репортажи как мариинс извършват доста хуманитарна дейност,
строят училища и болници, помагат на хората по селата да си изграждат напоителни системи, поправят покриви (в свободното си време) и т.н. и т.н., все неща, които лично съм виждал.
Вярно е, че гнили круши има навсякъде, но в Ирак има мисля около 150к американски военни в момента, от които 20к са Marines и случаите на нарушения и агресия от последните са единици...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Колега, не е точно така! Морската Пехота на САЩ извършиха зверски военни престъпления в Ирак! Ишаки, Хадита, Махмуди, Мукарадиб... Говорим за десетки убити, деца на по 4-5 години... И то това са признатите...
В един форум се водеше една тема за военните дейстия в Ирак. Един от участниците написа нещо, което ме потресе, както и останалите форумци - че в хода на военни действия, извършването на военни престъпление е нещо нормално...
В един форум се водеше една тема за военните дейстия в Ирак. Един от участниците написа нещо, което ме потресе, както и останалите форумци - че в хода на военни действия, извършването на военни престъпление е нещо нормално...
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Колега, не е точно така! Морската Пехота на САЩ извършиха зверски военни престъпления в Ирак! Ишаки, Хадита, Махмуди, Мукарадиб... Говорим за десетки убити, деца на по 4-5 години... И то това са признатите...
Ясно е, че има такива случаи, затова войната е толкова страшна, случва се нерядко положението да излезе извън контрол.
Но за това можеш да се сърдиш на политиците и висшето командване, че хвърлят момчетата в такива условия.
Загърми ли се наоколо и видиш ли другарите ти да падат окървавени - озверяваш.
Но пак повтарям, те не отиват там с нагласата да убиват цивилни.
Освен това виж след такива случаи какви жестоки наказания следват...
И пак, случаите на военни престъпления можеш да ги изредиш (трудно е да има непризнати, не е толкова лесно да се покрие особено в Ирак), докато военните там са 150,000 ... не можем на всеки да припишем поне по едно военно престъпление.., даже не знам и на 1% дали можем.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
.....
Последна промяна X-citer на 12 Ное 2009, 19:59, променена общо 1 път
Причина: Колега, форумът се чете от непълнолетни и хора със слаби нерви. Съобразявай се малко какви снимки пускаш. Можеше просто да дадеш линк с предупреждение, че не е препоръчително отварянето от лица под 18 и хора със слаби нерви.
Причина: Колега, форумът се чете от непълнолетни и хора със слаби нерви. Съобразявай се малко какви снимки пускаш. Можеше просто да дадеш линк с предупреждение, че не е препоръчително отварянето от лица под 18 и хора със слаби нерви.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
По-добре да прекартим спора, защото ти явно имаш симпатии към УС войниците, докато моето мнение е изключително негативно и остро. Няма смисъл да се "караме" за неща, които не можем да променим! 

Без страх, без спирачка!
А, в никакъв случай не се караме... Аз напълно ти разбирам позицията и я уважавам 
Просто използвам темата за да изтъкна някои факти... защото има много достойни мъже и жени в униформа, които в никакъв случай не са изверги и убийци.

Просто използвам темата за да изтъкна някои факти... защото има много достойни мъже и жени в униформа, които в никакъв случай не са изверги и убийци.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам, че "вдигам" темата от прах и забвение, но това просто ми изпълни вечерта с радост:
България се включи в новия план за Афганистан
04 декември 2009 / News.dir.bg
България внесе 100 хиляди евро в доверителния фонд на НАТО за укрепване на армията на Афганистан.
Това съобщи днес министърът на външните работи Румяна Желева, която участва в състоялата се тук среща на външните министри от страните в НАТО, предаде БТА.
България се включи в новия план за Афганистан
04 декември 2009 / News.dir.bg
България внесе 100 хиляди евро в доверителния фонд на НАТО за укрепване на армията на Афганистан.
Това съобщи днес министърът на външните работи Румяна Желева, която участва в състоялата се тук среща на външните министри от страните в НАТО, предаде БТА.
Без страх, без спирачка!
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4