Полицай Бие и заплашва 22 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен

Мнение от spacepl » 16 Ное 2009, 20:22

Еее сега пак в долни Дъбник подпален полицай - пак ли той е виновен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Ное 2009, 20:23

Естествено-щом е полицай винаги е виновен :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Ное 2009, 21:11

Не е виновен.Виновни са двамата.Това не са филмите с добро и лошо ченге.Има определени правила и закони,които трябва да се спазват.И все пак за мен по-голяма вина има арестанта.Как така ще псуваш на майка ? :shock:
Аз не си спомням да съм го правил.

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 16 Ное 2009, 21:25

DanielzZz написа:Не е виновен.Виновни са двамата.Това не са филмите с добро и лошо ченге.Има определени правила и закони,които трябва да се спазват.И все пак за мен по-голяма вина има арестанта.Как така ще псуваш на майка ? :shock:

Как така ще псува , ми ей така , като е пишлигар ще псува. И да не е той , ами да е някой на 25 години, на 40 години, да е пиян , да не е в ред с главата - какво прайме? Това, че малкия го е псувал (а и ти от къде знаеш дали това е така? или веднага повярва на полицая, никой незнае това) не му дава никакво право да го удря. По същата логика , може да го пребие до смърт, да го смачка или най-лошото да го убие , само и само защото неможе да си сдържа нервите. Като неможе - значи мястото му не е там. Ти сам каза - "има определени правила и закони, които трябва да се спазват", еми ок г-н полицаят защо не ги спазва тогава, хлапето като е толкова виновно ще си понесе наказанието. Влиза в затвора и там ще го сцепат, но преди това няма право никой да го удря, бие, пребива, убива. Никой няма право на това. Дори да не си ченге , ако удариш някой , той може да те осъди за нанасяне на телесна повреда, а още по-зле че е представител на закона. Много от колегите писаха за това, че всеки човек като такъв има права и те в случая бяха нарушени. Мене за едни отпечатъци щяха да ме набият още малко, че и адвокатът който уж беше на моя страна. Тогава бях на 16, бяха откраднали колата на мой роднина и ме привикаха на разпит , да не би уж аз да съм я откраднал с цел взимане на застраховката и т.н., както и да е. Та бях извикан за разпит и разпита беше интересен, така ми се крещеше и викаше , все едно бях някой убиец от крими сериалите по фокс-а. Ебати...както и да е. Пикльото може да е виновен (незнам), но поведението на полицая не е това което трябва да бъде. Ако хлапето е тръгнал да го удря тогава полицаят е в пълното право да го смаже, но не и за пеперлив език.
Ето и една бърза извадка:
Основни човешки права:
* Право на свобода (всеки човек е свободен) и отхвърляне на робството;
* Право на човека да не бъде дискриминиран;
* Право на съд и на справедлив съдебен процес;
* Право на собственост и гарантиране на собствеността;
* Право на човека да не бъде малтретиран;
* Право на вероизповедание и право на смяна на вероизповеданието;
* Равнопоставеност на половете;
* Право на труд и право на почивка.
В червеното мисля, че се отнася точно за този случай.
Последна промяна Fixxxer на 16 Ное 2009, 21:28, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 16 Ное 2009, 21:27

Да, само дето г-н полицаят знае че закони тука няма и пишлемето ще е навънка след 30 мин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Ное 2009, 21:32

Защо в такива теми никой не може да ме разбере правилно ? :evil:
Много ясно написах,че и двамата са виновни.Ясно си личи,че тоя тъпак не е цвете за мирисане.Разбира се,че полицаят няма право да те удря,псува или проявява някакъв вид неуважение към теб ! Но от морална гледна точка по-голяма част от вината (с малко) има момчето,поне според мен.В Швейцария приятел едва не го бяха осъдили за обида на служител на закона...а аз пък съм си патил точно от такива улични батки...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 17 Ное 2009, 10:06

Полицай пламна, докато спасява семейство от съпруг-подпалвач
16 ноември 2009
копирано от News.dir.bg
Полицай е бил ранен при изпълнение на служебните си задължения в нощта на 15 ноември. 45-годишният служител е с изгаряния от първа степен по лицето и ръцете, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Служителят, който е с 24-годишен стаж в системата, е от Долни Дъбник. Той пострадал, докато се опитвал да усмири пиян мъж, подпалил дома и автомобила си. Инцидентът станал в полунощ, когато полицейски екип бил изпратен в частен дом по сигнал за помощ. На място служителите на реда установили, че след семеен скандал 44-годишен мъж изгонил семейството си на улицата. Той крещял, псувал и заплашвал униформените. Не се подчинил на полицейско разпореждане и дори залял вратата на имота си и семейния „Фолксваген Пасат” с бензин и ги запалил. Първо пламъците обхванали портата, но после бързо се разпространили в двора и обгърнали колата. Полицаите започнали да гасят огъня и тогава единият от тях пострадал.
Въпреки това, той и колегите му успели да задържат подпалвача. Отстранили тубата с бензин на безопасно място и отключили къщата, за да приютят изгоненото семейство.
Съпругът бил задържан за 24 часа в ареста на полицейското управление, но вчера с прокурорско решение е приведен в следствения арест с мярка за неотклонение задържане под стража за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, за което законът предвижда до 5 г. затвор.
Обгорелият полицай е оставен за лечение в Плевенската болница без опасност за живота.
По-късно днес полицаят Мариан Василев разказа пред журналисти какво се е случило, съобщи bTV. Заедно с колегата си той отишъл в къщата на Христо Христов, който бил изгонил жена си и двамата си сина.
"Постоянно ни псуваше, викаше и се отнасяше доста грубо, сега вика, ще видите какво ще стане. Първо лисна пред портата, запали там, после върху колата лисна, запали и нея, личния си автомобил, след това лисна и върху мене и пак запали", ", разказа служителят на МВР.
Запалили се обувките му, огънят стигал и до лицето му. Нападението обаче не свършило, Христов грабнал и пожарогасител.
"Тръгна срещу мен и изпразни пожарогасителя срещу мен. Тогава ми се възпали лявото око", каза още полицаят.
Той и колегата му извикали подкрепление и успели да усмирят пияния мъж. Според униформен кризата и безпаричието увеличават агресията и все по-често има посегателства срещу полицаи.
"Така със скъсани пагони, с удари по главата, има и други случаи в управлението последно, време доста е напрегнато положението в Долни Дъбник", коментира Мариан Василев.
Служителят неведнъж е рискувал живота си при изпълнение на служебни задължения. В полицейското управление в Долни Дъбник само през 2009 година общо седем полицаи са рискували живота си за осигуряване на ред в общината, се казва още в официалното съобщение на МВР.

:confused:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Ное 2009, 10:52

"след това лисна и върху мене и пак запали", разказа служителят на МВР.
Запалили се обувките му, огънят стигал и до лицето му. Нападението обаче не свършило, Христов грабнал и пожарогасител. "Тръгна срещу мен и изпразни пожарогасителя срещу мен. Тогава ми се възпали лявото око"

П.П. няма иконка която да опише чувствата ми след прочетеното :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 17 Ное 2009, 10:58

Само искам да си представите как тоя "българин" го прави тва с пожарогасителя в Австрия,Германия,Швейцария дори Италия и давидим тогава....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски през лятото
Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
Детайли за колата: убаа

Мнение от КироКиров » 17 Ное 2009, 11:08

Ша си рискуват живота за някои дето ги пали живи и им къса пагоните те ..... щот са ..... абееее скапана работа. Едно време плевенската група за бързо реагиране с ония бяло зелените джипове всички я знаеха, като се появи в някое село и наставаше тишина и покой поне за година, пък сега ги псуват и ги бият (и ги уволняват) щот сме "правова държава" :confused:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 17 Ное 2009, 11:13

Полицая Джон Mакклейн от Долни Дъбник спасява селото от терорирст. :mhihi:
Тея медии съм убеден че им е платено да занимават масата народ с простотии,докато важните проблеми за решаване от страна на МВР и прокуратура си стоят без никой да си е мръднал и малкото пръстче.
Питам аз какво ни интересува нас всички селските идилии на някакви си съчинени от пресата мегакриминални субекти,докато в национален мащаб освен да се говори за борба с престъпността,нищо друго не става????

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Ное 2009, 13:03

jordanpar написа:Полицая Джон Mакклейн от Долни Дъбник спасява селото от терорирст. :mhihi:
Тея медии съм убеден че им е платено да занимават масата народ с простотии,докато важните проблеми за решаване от страна на МВР и прокуратура си стоят без никой да си е мръднал и малкото пръстче.
Питам аз какво ни интересува нас всички селските идилии на някакви си съчинени от пресата мегакриминални субекти,докато в национален мащаб освен да се говори за борба с престъпността,нищо друго не става????

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Много точно казано!

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Мнение от mitrax » 18 Ное 2009, 14:49

Ogi написа:"след това лисна и върху мене и пак запали", разказа служителят на МВР.
Запалили се обувките му, огънят стигал и до лицето му. Нападението обаче не свършило, Христов грабнал и пожарогасител. "Тръгна срещу мен и изпразни пожарогасителя срещу мен. Тогава ми се възпали лявото око"

П.П. няма иконка която да опише чувствата ми след прочетеното :mhihi:

ахахаа това е култово :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 18 Ное 2009, 15:46

Fixxxer написа:
DanielzZz написа:Не е виновен.Виновни са двамата.Това не са филмите с добро и лошо ченге.Има определени правила и закони,които трябва да се спазват.И все пак за мен по-голяма вина има арестанта.Как така ще псуваш на майка ? :shock:

Как така ще псува , ми ей така , като е пишлигар ще псува. И да не е той , ами да е някой на 25 години, на 40 години, да е пиян , да не е в ред с главата - какво прайме? Това, че малкия го е псувал (а и ти от къде знаеш дали това е така? или веднага повярва на полицая, никой незнае това) не му дава никакво право да го удря. По същата логика , може да го пребие до смърт, да го смачка или най-лошото да го убие , само и само защото неможе да си сдържа нервите. Като неможе - значи мястото му не е там. Ти сам каза - "има определени правила и закони, които трябва да се спазват", еми ок г-н полицаят защо не ги спазва тогава, хлапето като е толкова виновно ще си понесе наказанието. Влиза в затвора и там ще го сцепат, но преди това няма право никой да го удря, бие, пребива, убива. Никой няма право на това. Дори да не си ченге , ако удариш някой , той може да те осъди за нанасяне на телесна повреда, а още по-зле че е представител на закона. Много от колегите писаха за това, че всеки човек като такъв има права и те в случая бяха нарушени. Мене за едни отпечатъци щяха да ме набият още малко, че и адвокатът който уж беше на моя страна. Тогава бях на 16, бяха откраднали колата на мой роднина и ме привикаха на разпит , да не би уж аз да съм я откраднал с цел взимане на застраховката и т.н., както и да е. Та бях извикан за разпит и разпита беше интересен, така ми се крещеше и викаше , все едно бях някой убиец от крими сериалите по фокс-а. Ебати...както и да е. Пикльото може да е виновен (незнам), но поведението на полицая не е това което трябва да бъде. Ако хлапето е тръгнал да го удря тогава полицаят е в пълното право да го смаже, но не и за пеперлив език.
Ето и една бърза извадка:
Основни човешки права:
* Право на свобода (всеки човек е свободен) и отхвърляне на робството;
* Право на човека да не бъде дискриминиран;
* Право на съд и на справедлив съдебен процес;
* Право на собственост и гарантиране на собствеността;
* Право на човека да не бъде малтретиран;
* Право на вероизповедание и право на смяна на вероизповеданието;
* Равнопоставеност на половете;
* Право на труд и право на почивка.
В червеното мисля, че се отнася точно за този случай.

пииииииич още от първия си пост в тази тема ТОЧНО ЗА ТЕЗИ права се опитвах да им обесня ... нооо....те :paranoid: малко или много НЕ слушат.... така че нема смисъл :yes:
п.с. то един вид...чичко полицай е прав винаги и има право да си бие рита......колко и каде си иска..... :help: :help: :help: :censored:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 18 Ное 2009, 17:38

ME4KY написа:ичко полицай е прав винаги и има право да си бие рита......колко и каде си иска.....

Всеки е в правото си да рита, бие, унижава, псува и каквото още се сетиш, щото това е начин да се направиш на мъж. Само че като го прави полицай е и е снимано имаме медийна сензация, а като го прави някой друг имаме обикновната мутра, която раздава правосъдие, а това е ежедневие и на никого не му пука. :no:
Много колеги писаха, че си е превишил правата-така е! Но ако съд и прокуратура малко от малко не си затваряха очите и използваха своите права да пращат в затвора човешките боклуци и тая измет не я пускаха навън за да тормози мирните хора нямаше да има и такива ексцесии! :ranting:. Като стане белята първият човек който се сблъсква с боклуците не е нито адвокат, нито съдия, нито прокурор, а полицая и от него се иска да угоди на всички-е няма как да стане :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата