:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Cosworth » 17 Ное 2009, 19:08

campo9 написа:обади се и 6те ти върна парите

И сега какво правим, едно сваляне-слагане на скоростна кутия 120-140лв, твойта е на колата ми? Мойта е свалена с единсвен проблем в синхорнизатора на 2-ра скорост, и в момента е с източено масло. Понеже източих и "твойта" преди това, и излязоха едвам 200-300гр(карана без масло), за да видя аз дали и моята е текла,е източих и излезе цял литър ! Което ме навежда на мисълта че моята си е в по добро състояние.
Предлагам следното, пращам ти моята кутия, вместо твоята(която е на колата ми в момента в по лошо състояние от моята) !!!
Ако си съгласен пиши, иначе да влизам пак в сервиз за сваляне-слагене скоро немисля(финансови приичини), докато не намеря свястна кутия...
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 01 E46 318

Мнение от Yed » 18 Ное 2009, 14:57

campo9 написа:обади се и 6те ти върна парите
Аз пък ако съм на тебе няма да му върна парите ЗАКАКВО ДА ТИ СЕ ОБАЖДАЛ тои човека иска просто да подчертае в форума че си НЕКОРЕКТЕН няма зор да ти я връща. Колега според мен би било редно да му се обадиш на момчето по телефона и да се разберете не е нужно да го осираш в форума предварително защото аз го познавам лично много добре и мога да ти кажа че изобщо не е НЕКОРЕКТЕН
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 19 Ное 2009, 15:02

Аз мога да кажа същото и да допълня,че тази кола на която е била кутията съм я карал преди да я вземе Campo9 нямаше никакви забележки от към ск.кутия.По скоро бих си помислил че новия и собственик се чуди как да му излезе без пари.
С вратите напред!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Cosworth » 19 Ное 2009, 15:17

jori написа:на която е била кутията съм я карал преди да я вземе Campo9 нямаше никакви забележки от към ск.кутия

МОЛЯ??? Сам казваш карал си я преди това, а какво е станало с нея след това НЕЗНАЕШ и не си я КАРАЛ, защо се намесваш въобще ??? :kuku: А, айде да не си помислиш пак такива неща, ела в Бургас и се качи на колата да видим ??? :ranting: не ми говори глупости, не се чудя как да ми излезе без пари, а се чудя как да си оправя колата :banghead: , без да ми допълваш ЯСНО ! Много разбирате всички, защо тогава ми кажи скоростната кутия нямаше и 200гр масло вътре ? ВИЕ и ПЪРВА ХЪРКА??? Това наред ли е?
Ако всичко беше наред нямаше да си създавам излишни главоболия, да се занимавам да пиша тези неща!!!
JORI= ела до Бургас да чуеш, покараш колата и да ми кажеш добре ли е, две масла смених, като си мислех че първото е ментак, накрая купих от БоваКар, БМВ оригинално масло и същатата работа, вие си, хърка(мислех си че всичко това е заради маслото, но след смяната на две масла, ситуацията е същатата), какво правим? Това за мен не е скоростна кутия... :dunno:
ИзображениеИзображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Ное 2009, 15:41

а ве колега,да не ти вие дифа :roll:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 19 Ное 2009, 17:21

campo9 е много коректен много пъти съм пазарувал от него,и ето казал ти е че ще ти върне парите а ти продължаваш да се жалваш :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 19 Ное 2009, 19:08

Гарантирам за колегата campo9 че е честен и никога няма да ти прати кутия която нестава

ентусиаст
Аватар

Мнение от Cosworth » 19 Ное 2009, 19:11

Явор написа:а ве колега,да не ти вие дифа :roll:

Дифа на място като запалиш вие ли ? Или като натиснеш съеденителя да спре? Не е тракане, да не почнете да спорите. Вие, и се чува доста ясно.
Transportera написа:campo9 е много коректен много пъти съм пазарувал от него,и ето казал ти е че ще ти върне парите а ти продължаваш да се жалваш :shock:

Не продължавам.... Просто този човек който се намесва, също е много сигорен за някои неща(за съжаление е в грешка).
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M3
Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)

Мнение от Eddiy » 20 Ное 2009, 19:43

Колеги невзимаите нищо от тоя "bezumnika".Понеже търся телефон за Е36 ОРИГИНАЛЕН и си пускам обява и тоя палячо ми пише че има оригинален със всички букси и тн. вижте какво си писахме

kolega kakvo stana ze li si telefona ?

Изпратено на: 14 Ное 2009, 18:22

Виж съобщението

Eddiy
Заглавие: Re: Купувам оригинален телефон за Е36Папка: Изпратени
Kolega eto kakvo trqbva dam i otkachish ot kolata ti za da moga da si go montiram ako reshish da go prodadesh viewtopic.php?f=8&t=128213

Изпратено на: 12 Ное 2009, 14:52

Виж съобщението

bezumnika
Заглавие: Re: Купувам оригинален телефон за Е36Папка: Входящи
Заглавие: Купувам оригинален телефон за Е36

ediediedi написа:Купувам оригинален телефон за Е36 със всичко към него модули и тн. да е готов за свързване,пишете на ЛС

kolega imam originalen telefon koito stoi mejdu sedalkite sasa maika vava bagajnika sas mikrofon zatavana i priemnik za otsreshten razgovor koqto se slaga pod tabloto ako iskaj mi zvanni na mobilniq 0894929343 i ako ne ti vdigna pusni edno saobshtenie 4e vava esrviza e ludnica i nego 4uvam az posle shte ti zvanna pozdravi

Изпратено на: 12 Ное 2009, 8:21

Аз излишно му изпратих линк с телефона кйто търся обадих му се питах го дали е видял линка каза: "Да колега същия е като на снимките"разбрахме се и излишно му казах да ми сложи опцията да го разгледам преди да го платя,идва телефона отивам да го взимам тази опция нея е драснал но както и да е доверих се и го взех отварям го вътре телефон където дори не е за бмв нищо общо.Обадих му се още тогава и му казах че това няма нищо общо с телефона които му показах и му казах че го пращам обратно към него с наложения платеж тои каза: "Добре ще си го взема обратно" и от тогава спря да пише спря да си дига телефона.Минаха 2 дни и му звъня от друг номер и ми дига и му казвам да си земе телефона и тои ми ВИКА "aбе ти зор ли ми дамаш" А преди да му се обадя ходих до еконт и проверих дали си е взел парите,там ми казаха че още сутринта след като платих телефона си е взел парите.Исках да ви предопредя че тоя е стряшен смешник аз със 150лв няма да обеднея нито да забогатея но рано или късно ще се срещнеме с колегата,единствено му пожелавам да се моли да несе срещнеме :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 20 Ное 2009, 20:01

Eddiy
Много лошо така , аз заради това почнах да не се доверявам и изрично им казвам на тия дето купувам от тях да има опцията да погледна , инъче нищо не вземам !

----------
а по въпроса с колегата Кампо9 ... само нещо да питам ....
тъй като аз не ви познавам и двамата , а и педполагам и вие не се познавате един друг ....

към Кампо9- колега защо не пратиш на "прецакания" друга кутия да пробва нея .. ако е здрава взимаш си старата

към Косуърт- колега , тъй като доста от хората подчертаха че Кампо9 е тоен и коректен защо първо не му се обади , да намерите някакъв изход от ситуацията ,а не директно да го нападаш.разбираме че си изнервен и си в такова положение , че искаш да си въстановиш колата без допълнителни разходи , но по този начин и чрез тази си твоя реакция не си помагаш много

към Кампо9- колега ако се чустваш обиден по някакъв начин от колегата , в твое право си е да го "заебеш" да се оправя сам , а пътници за твоя влак щом е имало , то ще си продължава да има. Ако проявиш разбиране към колегата с счупената кола , чуйте се по телефона и измислете вариант да оправите недоразумението , а после колегата Косуърт културно ще ти се извини (НАЛИ КОЛЕГА КОСУЪРТ!?) пред всички съфорумници

айде сега стиснете си ръчичките и кажете "-Извинявай другарче.Повече няма да правя така!"
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Cosworth » 23 Ное 2009, 18:10

svilgg написа:Eddiy
Много лошо така , аз заради това почнах да не се доверявам и изрично им казвам на тия дето купувам от тях да има опцията да погледна , инъче нищо не вземам !

----------
тъй като аз не ви познавам и двамата , а и педполагам и вие не се познавате един друг ....

към Кампо9- колега защо не пратиш на "прецакания" друга кутия да пробва нея .. ако е здрава взимаш си старата

към Косуърт- колега , тъй като доста от хората подчертаха че Кампо9 е тоен и коректен защо първо не му се обади , да намерите някакъв изход от ситуацията ,а не директно да го нападаш.разбираме че си изнервен и си в такова положение , че искаш да си въстановиш колата без допълнителни разходи , но по този начин и чрез тази си твоя реакция не си помагаш много

към Кампо9- колега ако се чустваш обиден по някакъв начин от колегата , в твое право си е да го "заебеш" да се оправя сам , а пътници за твоя влак щом е имало , то ще си продължава да има. Ако проявиш разбиране към колегата с счупената кола , чуйте се по телефона и измислете вариант да оправите недоразумението , а после колегата Косуърт културно ще ти се извини (НАЛИ КОЛЕГА КОСУЪРТ!?) пред всички съфорумници

айде сега стиснете си ръчичките и кажете "-Извинявай другарче.Повече няма да правя така!"

Найде, намерих компютър с интернет. За да изкажа публично извинение на колегата, затова че ми възстанови средствата които бях дал, и С КОИТО търся в момента друга ск.кутия.
"-Извинявай другарче.Повече няма да правя така!" :winky: :yes:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 24 Ное 2009, 22:51

Този колега -> memberlist.php?mode=viewprofile&u=30564 е некоректен, прати ми адски криви джанти, без въобще да каже каквото и да е, относно състоянието им.

Потребител
Аватар
Кара: Е-30 S50b30

Мнение от campo9 » 26 Ное 2009, 23:32

Cosworth написа:
svilgg написа:Eddiy

----------

Найде, намерих компютър с интернет. За да изкажа публично извинение на колегата, затова че ми възстанови средствата които бях дал, и С КОИТО търся в момента друга ск.кутия.
"-Извинявай другарче.Повече няма да правя така!" :winky: :yes:

:yes: :yes: :yes:
Изображение 0885663765

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 27 Ное 2009, 23:02

Campo9 Е точен ;)
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 27 Ное 2009, 23:40

Cosworth написа:"-Извинявай другарче.Повече няма да правя така!" :winky: :yes:

ето на тва му се вика добро дете ! :yes:

Продължавайте в същия дух момчета и скоро ще ни окачат табелка "ОБРАЗЦОВ ФОРУМ" :lalala:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари