Доволни ли сте от живота си ?
Модератор: Общи модератори
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Доволни ли сте от живота си ?
Хора, научете се да се радвате на простите неща... Не спирайте да мечтаете...
Бъдете здрави... Всичко друго е от рогатия
... Не му се давайте 
Бъдете здрави... Всичко друго е от рогатия

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
magareto_yori написа:интересно ще е и да се види колко от доволните живеят в БГ
Не мисля че местоживеенето има значение . Много от недоволните ми познати се намират в Англия , така че моля ви не си правете илюзий че всеки зад граница едва ли не взема милиони и кара последни модели БМВ , ферарита или квото и да е там

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
bum_bum написа:Ми да, имам русо гадже, питбул и бмв. Кво му е лошото на живота, уреден съм от всякъде

Аз имам кестеняво гадже,БМВ и куче НО има какво да се желае още

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
"Млад,рус и синеок...!Здрав ,много потентен ,говоря 6 езика..!!
Имам къща в Ибиса,вила на Сейнт Моритц ,2 Ламбота,1 Ферари, яхта в Сани и некви акции от Епъл и Гугъл....!! " ..........не бе нищо не търся ,нито купувам-просто да се пофала.....
Имам къща в Ибиса,вила на Сейнт Моритц ,2 Ламбота,1 Ферари, яхта в Сани и некви акции от Епъл и Гугъл....!! " ..........не бе нищо не търся ,нито купувам-просто да се пофала.....

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
SKISA написа:"Млад,рус и синеок...!Здрав ,много потентен ,говоря 6 езика..!!
Обади ми се като си купиш и бе йем вье

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
magareto_yori написа:интересно ще е и да се види колко от доволните живеят в БГ
Що? Некои да не са на са за ягоди отшли

бе плюеш в шепата и бой не е толкова трудно(ама се напъвам да се досамозадоволя )

- Ангелинов
-
Аз съм доволен. Имам руса съпруга и мопс.
След някоя друга годинка и детенце дай боже.
Доволен съм , имам покрив над главата, топло ми е, позволявам си почивки, веселби и т н....
Има още какво да се желае ... мечтая за къща с двор и гараж, нова кола ... но съм щаслив и с това което имам за момента. Не спирам да бутам. За 9-те ми години трудов стаж все нагоре вървя и се надявам да продължава тая тенденция.
Съпоставяйки се с 7-те милиарда души по света , съм доволен че не съм роден в Зимбабве, Китай или някоя държава от третия свят.
живота е хубав!
След някоя друга годинка и детенце дай боже.
Доволен съм , имам покрив над главата, топло ми е, позволявам си почивки, веселби и т н....
Има още какво да се желае ... мечтая за къща с двор и гараж, нова кола ... но съм щаслив и с това което имам за момента. Не спирам да бутам. За 9-те ми години трудов стаж все нагоре вървя и се надявам да продължава тая тенденция.
Съпоставяйки се с 7-те милиарда души по света , съм доволен че не съм роден в Зимбабве, Китай или някоя държава от третия свят.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
best_buy написа:magareto_yori написа:интересно ще е и да се види колко от доволните живеят в БГ
Не мисля че местоживеенето има значение . Много от недоволните ми познати се намират в Англия , така че моля ви не си правете илюзий че всеки зад граница едва ли не взема милиони и кара последни модели БМВ , ферарита или квото и да е там
Мне няма значение

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Доволен съм,независимо какво ми се случва дали нямам пари,дали колата ми е развалена
За мене важно е хората около мен да са живи и здрави пък това кой колко има и каква кола карал хич не ме интересува,а се старая с труд и усмивка да подобря начина на живот за мене и хората около мен(близките ми) 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Винаги има какво да се желае, но като се помисля,че има и по-зле от мен. Пък и точно сега ми предстои нещо много хубаво в живота- сватба:)) . така,че вече съм завладян от еуфорията и за момента не бих искал да заменя този момент, с никой друг. В заключение може да се каже, че съм доволен от живота,макар че винаги човек трябва да се стреми към самоусъвършенстване. В случая да уточня не говорим за материални неща, защото те са преходни. Говорим за интелект, за морално удовлетворение и целите,които сме постигнали до сега
)) Човек трябва да е доволен,че е жив и здрав и може да работи и да твори материални блага, а като се замисля,че има хора, който никога през живота си не могат да чуят песента на птиците нито музиката, нито пък дори да видят сутрин изгрева на Слънцето или пък дори да могат да потичат ей-тъй в събота и неделя в парка .....
И въпреки това, съм установил, че точно тези хора са най-борбените и никога не се предават . Затова ние,който сме се родили нормални сме привилегировани спрямо хората в неравностойно положение. Затова колеги радвайте се и се забавлявайте на всеки миг, в който сте с любимият човек. Не позволявайте на дребни неща да вгорчават живота Ви и миговете с любимият човек, защото в крайна сметка всичко материално е преходно, но никой не може да Ви върне щастливите мигове и моменти, който сте изкарали в компанията на вашите любими хора ... Затова посрещайте всички трудности с усмивка, и винаги споделяйте с човека до Вас. Двамата ще Ви е много по-лесно в трудните мигове, отколкото сами....

И въпреки това, съм установил, че точно тези хора са най-борбените и никога не се предават . Затова ние,който сме се родили нормални сме привилегировани спрямо хората в неравностойно положение. Затова колеги радвайте се и се забавлявайте на всеки миг, в който сте с любимият човек. Не позволявайте на дребни неща да вгорчават живота Ви и миговете с любимият човек, защото в крайна сметка всичко материално е преходно, но никой не може да Ви върне щастливите мигове и моменти, който сте изкарали в компанията на вашите любими хора ... Затова посрещайте всички трудности с усмивка, и винаги споделяйте с човека до Вас. Двамата ще Ви е много по-лесно в трудните мигове, отколкото сами....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- nani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 компакт
Доволна съм, особено като натоваря тримата си мъже в любимата кола!