Кой може да ми докара кола от Англия?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- chalafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 is
- Мечтае да кара: M6
Кой може да ми докара кола от Англия?
Разкажете как,колко пари за разхода и т.н. 

Има само два вида коли, BMW и всички останали .
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Re: Кой може да ми докара кола от Англия?
сам около 500 лв
- chalafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 is
- Мечтае да кара: M6
може ли малко по подробно

Има само два вида коли, BMW и всички останали .
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
И мен ме интересува,ако има някой който с това се занимава нека да ми драсне едно лично 

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Накратко .
Има 3 варианта да си докараш кола .
1. Да си намериш човек който иска да се прибира и да го помолиш да ти я докара но за мен това е голям риск и е доста скъпо . Трябва да му направиш застраховка за няколко дена , стува около 100£ , бензин 150-200£ , разни там такси за пътища 50-80£ , винетки 50-80£ . Накратко скъпо и несигурно .
Вариант 2 . Влизаш в www.bghelp.co.uk , намираш секцията с обявите и четеш кой носи коли с автовози . По спомен стува около 300£ . Но внимавай четох че имало мошенници , преди да избереш човека порови се из форума и прочети дали е съвестен.
Вариант 3 . Чакаш да стане края на Януари , началото на Февруари . Купуваш си билет от EasyJet , WizzAir или друга нискотарифна авиокомпания , около 50-60£ ще струва . Отиваш на място гледаш колата , купуваш , правиш еднодневна застраховка (и с БГ книжка може) и караш към БГ . Този вариант е най-скъп (хотели , транспорт , храна , застраховка , такси и тн. ) но е най-сигурен .
1. Да си намериш човек който иска да се прибира и да го помолиш да ти я докара но за мен това е голям риск и е доста скъпо . Трябва да му направиш застраховка за няколко дена , стува около 100£ , бензин 150-200£ , разни там такси за пътища 50-80£ , винетки 50-80£ . Накратко скъпо и несигурно .
Вариант 2 . Влизаш в www.bghelp.co.uk , намираш секцията с обявите и четеш кой носи коли с автовози . По спомен стува около 300£ . Но внимавай четох че имало мошенници , преди да избереш човека порови се из форума и прочети дали е съвестен.
Вариант 3 . Чакаш да стане края на Януари , началото на Февруари . Купуваш си билет от EasyJet , WizzAir или друга нискотарифна авиокомпания , около 50-60£ ще струва . Отиваш на място гледаш колата , купуваш , правиш еднодневна застраховка (и с БГ книжка може) и караш към БГ . Този вариант е най-скъп (хотели , транспорт , храна , застраховка , такси и тн. ) но е най-сигурен .

Колега best_buy, виждам, че си наясно с нещат и ако не те затруднявам дай някакво сайтче да разгледам колите в Англия. Ако има нещо като аналог на мобиле.де
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Wpb19 написа:Колега best_buy, виждам, че си наясно с нещат и ако не те затруднявам дай някакво сайтче да разгледам колите в Англия. Ако има нещо като аналог на мобиле.де
и аз бих искал същото

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
VesoPesa написа:Wpb19 написа:Колега best_buy, виждам, че си наясно с нещат и ако не те затруднявам дай някакво сайтче да разгледам колите в Англия. Ако има нещо като аналог на мобиле.де
и аз бих искал същото
Най-добрият е www.autotrader.co.uk там където е postcode пишете n11 2qn
Вижте и в www.gumtree.co.uk & ebay.co.uk

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Най-добрият вариянт е на автовоз,който пътува от там.Ако не сте карали в Англия е доста рисково заради позицията ви на пътя и мястото на волана!
Ако искате мога да дам телефон на хора,които карат коли от Англия на автовоз на ЛС
Ако искате мога да дам телефон на хора,които карат коли от Англия на автовоз на ЛС
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
best_buy написа:Накратко .
Това е начина . Аз след като си взех кола , вече не вярвам на никой . Не можеш да си вземеш кола на 5-10 години , без да си се качил в нея и да я покараш . Ако колата за теб е нещо повече от ламарина , трябва сам да си избереш . Трябва да имаш някой познат в Англия , иначе е доста трудно ... Ако не занаеш Англииски или нямаш човек който да знае , забрави.
Един ГПС и си готов със пътя , даже и вградените в телефон вършат работа.
Този вариант е малко по-скъп , но си помисли каква хубава екскурзиика ще си направиш , през цяла европа

... Десния волан не те бърка на аутобана или магистралата
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Projektzwo написа:Prekysvach написа:сам около 500 лв
трудна работа

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Vaio E30 написа:Projektzwo написа:Prekysvach написа:сам около 500 лв
трудна работа
Само за бензин няма да ти стигнат , да не говорим за дурго

- civic
- младши ентусиаст
-
А после какви документи са нужни при регистрацията в кат и как протича процедурата?
- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
civic написа:А после какви документи са нужни при регистрацията в кат и как протича процедурата?
Процедурата е същата все едно си регистрираш нормална кола, но ако си решил да взимаш трябва да побързаш, защото от Януари догодина вече няма да можеш да я регистрираш

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2