Акт за силна музика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Акт за силна музика

Мнение от kliuna » 24 Ное 2009, 16:26

Някой може ле да ми каже колко е първият акт че полицая изсумтя нещо ма ходи го разбери. Нито се представиха нито нищо. Пишеме ти акт вика щото идваме за втори път ама първия не могли да влезнат във входа :dunno: е аз кво да направя. има ли давност такъв акт и колко е тя ако някой знае. Ще има ли ефект ако пиша възражения, щото ми се държат нагло на "ти" ми говорят, не се легитимират. не трябва ли с някакъв уред да се удостовери че е имало джангър а не така някой казал другия се подписал и айде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Re: Акт за силна музика

Мнение от DanielzZz » 24 Ное 2009, 16:29

Разбира се,че ще има.Научете се да си отстоявате правата и тогава се оплаквайте...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 24 Ное 2009, 16:30

20 лв е , ама няма как да докажеш че не са се легитимирали , нито че музиката ти не е била силна .И рано или късно ще си го платиш.Като излезе постановлението би трябвало да ти го донесат във вас ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Ное 2009, 16:59

k_remi написа:20 лв е , ама няма как да докажеш ... че музиката ти не е била силна

Само не разбрах защо той трябва да доказва нещо- куките как са установили, че е превишил допустимите норми за нива на шума :?: С уред са замерили сигурно, нали :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Реално погледнато си виновен- едва ли са се разходили ей тъй, за кеф до вас... Щом си виновен- плати си глобата, която наистина е дреболия... Но пък ако имаш свободно време и излишни пари обжалвай, ей така- за спорта дето се казва...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 24 Ное 2009, 17:05

Изобщо не са длъжни да доказват какво е нивото на шума ! Доколкото разбрах живее във жилищен блок/кооперация , в такъв случай даже и без музика може да има оплаквания от съседи - съответно акт :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 24 Ное 2009, 17:06

[quote="ms] Реално погледнато си виновен- едва ли са се разходили ей тъй, за кеф до вас... Щом си виновен- плати си глобата, която наистина е дреболия... Но пък ако имаш свободно време и излишни пари обжалвай, ей така- за спорта дето се казва...[/quote]
Колегата е прав. :yes:

А като си имал възражения да си ги писал отдолу на акта ;) Ама все тая, нарушил си обществения ред и това е :dummy: :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 24 Ное 2009, 17:34

Смени си съседите щом ти пречат! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 24 Ное 2009, 17:51

И добре са аз ако съм са напоркал толкова лошо ,че не моа да идем до вратата да отворя на господата полицай ?
Кво ше стане едвали ше влезнат в нас ? Предполагам тогава няма на кого да пишат акт :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mim3 » 24 Ное 2009, 17:56

Тогава ще има и втори акт :mhihi: :mhihi:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 24 Ное 2009, 18:01

Това което ти пречи на пиенето го маиняиии :mhihi: веднага. Иначе и при мен са идвали няколко пъти но все се разбираме или пращаме момичета да отварят вратата :lol: . Но мисляче за първо посещение е само предупреждение , а за втори път разкарване е 50 до 100 лв , но несъм на 100% сигорен. ..... или 50 лева или го каниш вътре да си :bchug: заедно
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 24 Ное 2009, 18:24

При глоба до 50лв., мисля че можеш да се оплачеш на арменския поп... :mhihi:
Иначе, след като си имал възражения, защо въобще си се подписал и не си се правил на ербап на място, ами хленчиш тук... :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

Мнение от kliuna » 24 Ное 2009, 19:32

Projektzwo написа:При глоба до 50лв., мисля че можеш да се оплачеш на арменския поп... :mhihi:
Иначе, след като си имал възражения, защо въобще си се подписал и не си се правил на ербап на място, ами хленчиш тук... :kuku:

ти откаде знаеш че не съм писал нищо на акта за възражения писъл съм естествено не ми се ежи зададох въпрос благодаря на колегите които отговориха, тебе ако ти е крив света си го изкарвай на някой друг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Ное 2009, 19:35

kliuna написа: Нито се представиха нито нищо

Сигурно и ГСМ-те не са си дали, темерути :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mim3 » 24 Ное 2009, 19:37

kliuna написа:
Projektzwo написа:При глоба до 50лв., мисля че можеш да се оплачеш на арменския поп... :mhihi:

ти откаде знаеш че не съм писал нищо на акта за възражения писъл съм естествено не ми се ежи зададох въпрос благодаря на колегите които отговориха, тебе ако ти е крив света си го изкарвай на някой друг.

Колегата малко остро ти реагира май, ама и ти никъде не беше уточнил, че си писал възражения на акта ;)

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 24 Ное 2009, 20:47

Не съм убеден, че е точно така. 50 лв. е границата по ЗДВП, ама този акт определено е писан по друг закон :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата