Онлайн магазин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Онлайн магазин

Мнение от blackrider » 24 Ное 2009, 12:50

ГЕТ.БГ са стабилни.Вчера си поръчах парфюм.Днес в 10:00 ми го доставиха!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече не кара такива талиги

Мнение от ventostz » 24 Ное 2009, 18:03

И аз колега съм поръчвал от гет.бг , и съм супер доволен, не само цените на телефоните е със 100 и на горе лева по ниска, но и ти я доставят у вас, по време удобно за теб, при което можеш да разгледаш стоката и тогава да платиш. Според мен си е далавера. Вече два телефона от там си поръчвам и не съм имал проблеми с тях. Лошото май е че ако ти се развали апарата, трябва да го пращаш в София (ако не си от там де)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 24 Ное 2009, 18:25

Браво!! Тъкмо съм си харесала един телефон, но не ми се занимаваше с мошениците от Глобул и Мтел. Тук, в гет.бг гледам, че е със 130 лв по-евтин :shock:
А някой запознат ли е кой поема гаранцията, ако нещо се случи?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 24 Ное 2009, 20:51

Мишел написа:Браво!! Тъкмо съм си харесала един телефон, но не ми се занимаваше с мошениците от Глобул и Мтел. Тук, в гет.бг гледам, че е със 130 лв по-евтин :shock:
А някой запознат ли е кой поема гаранцията, ако нещо се случи?

Ами дават гаранционна карта самите ГЕТ БГ. Моята е за 2 години за една нокия, която купувах март месец - има си номер, подпис, печат, адрес на Гет.БГ София, Хладилника, улица, номер и така
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 24 Ное 2009, 21:27

За телефони провери цените и тук: http://www.mobilebulgaria.com. Принципът в този сайт обаче е друг - различни търговци постват оферти и цените са едни от най-ниските. Немога да твърдя дали всички търговци са коректни, аз съм пазарувал от Брос, Мобил и Окънект и са точни. :yes:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 24 Ное 2009, 21:27

50 на 50 са мненията за гет.бг...
Едните хора смятат, че са точни и коректни, а другите-че телефоните са некачествени, предвидени за пазара в някакви далечни страни с книжки на съответния език...и че ако ти се прецака телефона, с гаранцията е много тегаво...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече не кара такива талиги

Мнение от ventostz » 24 Ное 2009, 21:48

Моите телефони които си купих от гет.бг до сега проблем на са ми правили, докато на мои приятели, същите модели телефони закупени от магазини в стара загора ги карат честичко в сервизи, така че, вероятно всичко е до късмет на какъв телефон ще попаднеш. Моето мнение е че гет.бг са си коректни и телефоните им са качествени, а цените в гет.бг са с 5-10 лева над мобилебулгариа, но за това пък има по голям избор на цветове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 25 Ное 2009, 11:34

В крайна сметка има ли някой колега с проблеми и най-вече с гаранционното обслужване в ГЕТ.бг.

Ако е по доставката, май вече няма какво да се обърка. С плащане при получаване (каквата е общата практика в Бг), всички ти изпращат стоката плащаш и си я вземаш, което не е никакво предимство. Кой не иска да си продаде стоката и да си прибере бързо паричките.

Въпросът е след това, ако се случи нещо какво става?

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от bojanski » 25 Ное 2009, 13:52

mim3 написа:Колега, много се извинявам, че ти ползвам темата (ама няма смисъл да пускам нова) :oops:
Та моя въпрос е: Някой има ли впечатления от този сайт http://www.new2sim.com или повече ме интересува дали някой има впечатления от този телефон http://www.new2sim.com/m3.html :roll: ... че мислим с майка ми да си купуваме такива, ама не знаем дали не дават някакви дефекти (да не казвам, че може и само дефекти да дават) :paranoid:
Благодаря ви предварително! :bowdown:

Не купувай "реплики" на телефони, особено ако са с 2 сим карти...2та слота раборят 2 седмици, на 3тата седмица гори единия, при следващия разговор гори и другия..демек оставаш без телефон!Ремонти не правят защото сасе побъркали от оплаквания на клиенти че ремонтът не е направен качествено и т.н.
Speed?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Ное 2009, 16:25

geo_g написа:В крайна сметка има ли някой колега с проблеми и най-вече с гаранционното обслужване в ГЕТ.бг.

Ако е по доставката, май вече няма какво да се обърка. С плащане при получаване (каквата е общата практика в Бг), всички ти изпращат стоката плащаш и си я вземаш, което не е никакво предимство. Кой не иска да си продаде стоката и да си прибере бързо паричките.

Въпросът е след това, ако се случи нещо какво става?

Като че ли с другите не съм патил с гаранции. Всичко е въпрос на късмет. Иначе Гет.бг са коректни при доставката. Защото съм имал случай да ми се обадят буквално един месец след онлайн поръчка на един климатик да ме питат потвърждавам ли поръчката. И даже се разсърдиха като им казах че вече си купих от магазина.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 25 Ное 2009, 16:28

bojanski написа:
mim3 написа:Колега, много се извинявам, че ти ползвам темата (ама няма смисъл да пускам нова) :oops:
Та моя въпрос е: Някой има ли впечатления от този сайт http://www.new2sim.com или повече ме интересува дали някой има впечатления от този телефон http://www.new2sim.com/m3.html :roll: ... че мислим с майка ми да си купуваме такива, ама не знаем дали не дават някакви дефекти (да не казвам, че може и само дефекти да дават) :paranoid:
Благодаря ви предварително! :bowdown:

Не купувай "реплики" на телефони, особено ако са с 2 сим карти...2та слота раборят 2 седмици, на 3тата седмица гори единия, при следващия разговор гори и другия..демек оставаш без телефон!Ремонти не правят защото сасе побъркали от оплаквания на клиенти че ремонтът не е направен качествено и т.н.

Много ти благодаря, колега :bowdown:
А да ми предложиш някой читав телефон с две сим карти? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 25 Ное 2009, 17:16

bojanski написа:Не купувай "реплики" на телефони, особено ако са с 2 сим карти...2та слота раборят 2 седмици, на 3тата седмица гори единия, при следващия разговор гори и другия..демек оставаш без телефон!Ремонти не правят защото сасе побъркали от оплаквания на клиенти че ремонтът не е направен качествено и т.н.

Щом не правят ремонти, кво правят...дават ти друг?
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 25 Ное 2009, 18:21

Ако си купя телефон от гет.бг, и нещо се скапе. Гаранционно само в София ли се обслужва? В другите големи градове нямат ли сервизни центрове?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 25 Ное 2009, 19:00

sobiss написа:Ако си купя телефон от гет.бг, и нещо се скапе. Гаранционно само в София ли се обслужва? В другите големи градове нямат ли сервизни центрове?

трябва да им го пратиш :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 25 Ное 2009, 21:43

sobiss написа:Ако си купя телефон от гет.бг, и нещо се скапе. Гаранционно само в София ли се обслужва? В другите големи градове нямат ли сервизни центрове?

Гаранция на стоките

Всички стоки в GET.BG - Интернет Хипермаркет са нови.

На всяка стока е указан срока на гаранцията. При проблеми моля, обръщайте се без притеснения към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта.

GSM телефоните се обслужват гаранционно от оторизиран сервиз на GET.BG. При повреда се приемат в нашия офис за клиенти от София или се изпращат за сметка на клиенти от страната. След отстраняване на повредата апарата се връща на клиенти от страната за сметка на ГЕТ ООД, клиентите от София го получават от офиса ни. Връщането и изпращането е с куриерска фирма SPEEDY (тел. 070017001).

В гаранцията за GSM телефоните не влиза батерия, зарядно и лентов кабел. При предаване на телефон за ремонт се изпраща - телефон, зарядно и гаранционна карта.

Негарнационни ремонти на стойност над 50 лева (без ДДС), се извършват само с предварителното съгласие на клиента.

Ние отговаряме за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.

http://get.bg/catalog/information.php?info_id=3
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата