Малко тъпи вицове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Малко тъпи вицове

Мнение от Alpina » 28 Мар 2003, 23:59

--------------
Приемат на работа 3 мадами за секретарки. Шефа пита първата:
- Девствена ли сте?
- Да! Разбира се!
- Довиждане!
Втората(замисля се):
- Не съм!
- Довиждане!
Третата:
- Ако ме вземете на работа, сам може да проверите!
- Назначена сте!

-----------------------
- Защо барабаниста на тази рок група малко странно удря по барабана?
- Ами защото е бивш радист!

-----------------------
Една баба се доближава до младо момче, чакащо на междуселска автобусна спирка:
- Момче, няма смисъл да чакаш, този автобус се движи само в празнични дни.
- Ами , аз днес имам рожден ден!

--------------------

Един се разхожда и вижда на боклука една жена лежи. Той я пита:
- Я преброй до 3!
- 1 , 2 , 3.
- Я сега наобратно!
- 3, 2, 1.
- Брей! Странно! Не е лоша жената, а пък са я изхвърлили!
-----------------------------
Излезе от печат новата книга "Специални техники за ръкопашен бой"! Тя ще ви даде отговори на множество въпроси, например: "Ей, пич откъде си?", "Имаш ли излишно фасче?", "Ела за малко тука..."

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Мар 2003, 19:34

:D :D :P :P :D :D
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 01 Апр 2003, 20:03

:D :D :D
Alpina написа:Излезе от печат новата книга "Специални техники за ръкопашен бой"! Тя ще ви даде отговори на множество въпроси, например: "Ей, пич откъде си?", "Имаш ли излишно фасче?", "Ела за малко тука..."

това си го бива :) Като млад ми се бе случвало на няколко пъти ...
BMW е колата :)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Re: Малко тъпи вицове

Мнение от Един » 02 Апр 2003, 13:12

Alpina написа:Един се разхожда и вижда на боклука една жена лежи. Той я пита:
- Я преброй до 3!
- 1 , 2 , 3.
- Я сега наобратно!
- 3, 2, 1.

Хубаво де, ама ти като си ме видял що не си се обадил да пием по бира... :mha: :mha: :mha: :mha:
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Малко тъпи вицове

Мнение от Ivan » 03 Апр 2003, 6:28

Един написа:
Alpina написа:Един се разхожда и вижда на боклука една жена лежи. Той я пита:
- Я преброй до 3!
- 1 , 2 , 3.
- Я сега наобратно!
- 3, 2, 1.

Хубаво де, ама ти като си ме видял що не си се обадил да пием по бира... :mha: :mha: :mha: :mha:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА
е, тука ме убихте с лопата :D :D :D :D :D :D :D :D
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 16 Апр 2003, 0:08

Обява:

Частна телевизия търси грозничка говорителка, с гнусен глас за съобщаване на гадните новини.

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар

Мнение от Един » 17 Апр 2003, 20:52

Трабант се забива в задницата на БМВ Е65. На дисплея на БМВ-то излиза съобщение:
Код: Избери целия код
New hardware found. Shall I install the drivers for it?
Yes                                  No
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Апр 2003, 1:34

Един, направо ме разкопа от смях с тоя виц. :mha: :mha: :mha:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Апр 2003, 11:59

Един-не'ам думи :D :D :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 18 Апр 2003, 17:58

Това естествено пак е руски виц...
Обаче там нямат трабанти и използват ЗАЗ :-)

Та понеже станаха много вицовете за сблъскване на ЗАЗ с БМВ(или Мерцедес 600SEL), се появи следният афоризъм:

ЗАЗ и БМВ са толкова противоположни автомобили, че ако се сблъскат ще анихилират :-)

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 18 Апр 2003, 19:18

И аз ще кажа един виц ако може :) не съм сигурен дали ще жи хареса,но както и да е.......

Един калбой,страшен убиец и престъпник влиза в един бар и казва на бармана.
-Едно уиски.
Бармана вместо уиски му дава сярна киселина,за да не идва пове4е в бара :twisted: и не предполага 4е ще дойде друг път,но калбоя идва другата вечер и си поръчва пак уиски...бармана обаче му сипва уиски :wink: но калбоя...
-Аааааа,не искам от това дето кат пикая режа ламарина :lool: :lool: :lool: :lool: :mha: :mha: :mha: :mha: 8+)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар

Мнение от Един » 22 Апр 2003, 14:20

Този е наистина тъп. Сори че е на руски ама ме мързи да го превеждам

Однажды, один стаpый шаман собpал свое племя y костpа и сказал: "Послyшайте стаpиннyю сказкy, котоpая показывает, на что-то из того, пpо что нельзя pассказать, и pассказывает пpо то, на что нельзя yказать". Пока все пытались понять смысл, того, что они yслышали, шаман pаскypил тpyбкy и начал свой pассказ:
Поехала одна мама со своим сыном на юг отдыхать. Долго ли, коpотко ли, добpались до щели в гоpах, pасставили палаткy, живyт. Пошел, однажды, мальчик погyлять по лесy и встpетился емy енот. Мальчик кpичит енотy: "Уходи пpочь с доpоги!". Енот и не подyмал yходить, встал на задние лапы и стpашно завpащал своими глазищами. Мальчик испyгался и yбежал. Пpибежал мальчик к своей маме, pассказал ей пpо свою встpечy с Енотом и заплакал.
- Почемy ты плачешь? - спpосила мама.
- Мама, кто тpyсливее, я или енот?
- Конечно ты, Енот тебя не испyгался, а ты его испyгался. Мальчик заплакал еще сильнее.
- Тебе осталось только одно, найти енота, yбить, и съесть его сеpдце, - стpанным голосом сказала мама.
Мальчик взял свой складной ножик, бyтылочкy с кока-колой и пиpожок, положил их в свой pюкзачок и пошел в лес. Бpодил мальчик по гоpам, бpодил, и нашел беpлогy енотов.
Посветив фонаpиком он yвидел, что в беpлоге сидит Енот со своей енотихой и маленьким енотиком.
- Ты меня напyгал, тепеpь я стал тpyсливее Енота, поэтомy я должен тебя yбить и съесть твое сеpдце, - кpикнyл мальчик.
- Да, я постyпил непpавильно, зpя я вpащал глазами. Что же, yбивай меня, я не бyдy сопpотивляться, - сказал енот, откинyвшись на спинy. Мальчик достал ножик, yбил Енота, выpезал y него сеpдце и съел. После этого он pадостно пошел домой, весь пеpепачканный в кpови енота. Hо pадость его быстpо сменилась на зависть.
"Какой добpый Енот, дал себя yбить, чтобы испpавить свою винy. Какой злой я, yбил Енота только для того, чтобы стать чyть-чyть хpабpее", - подyмал он с гоpечью. Пpибежал мальчик к своей маме, pассказал ей пpо свою встpечy с Енотом и заплакал.
- Мама, кто добpее, я или Енот?
- Конечно Енот, он дал себя yбить, а ты не дал себя убить. Мальчик заплакал еще сильнее.
- Тебе осталось только одно, найти семью Енота, и помогать воспитывать его pебенка, - стpанным голосом сказала мама.
Мальчик пошел в лес и стал жить вместе с Енотихой, добывать едy, yбиpать беpлогy. Чеpез месяц он сам пpевpатился в Енота, а его мама yехала домой, потомy что ее отпyск закончился.
Однажды пошел Мальчик-Енот за едой для енотика и повстpечал дpyгого мальчика. Мальчик кpичит Мальчикy-Енотy: "Уходи пpочь с доpоги!". Мальчик-Енот и не подyмал yходить, ведь он стал хpабpый, как Енот. Мальчик-Енот встал на задние лапы и стpашно завpащал своими глазищами. Мальчик испyгался и yбежал. Пpибежал мальчик к своей маме, pассказал ей пpо свою встpечy с Енотом и заплакал.
- Мама, кто тpyсливее, я или енот?
- Конечно ты, Енот тебя не испyгался, а ты его испyгался. Мальчик заплакал еще сильнее.
- Тебе осталось только одно, найти Енота, yбить, и съесть его сеpдце, - стpанным голосом сказала мама.
Мальчик взял свой складной ножик, бyтылочкy с пепси-колой и ватpyшкy, положил их в свой pюкзачок и пошел в лес. Бpодил мальчик по гоpам, бpодил, и нашел беpлогy енотов.
Посветив фонаpиком он yвидел, что в беpлоге сидит Мальчик-Енот.
- Ты меня напyгал, тепеpь я стал тpyсливее Енота, поэтомy я должен тебя yбить и съесть твое сеpдце, - кpикнyл мальчик.
- Ух-ты, какой хитpый. Я сам тебя yбью.
Убил Мальчик-Енот мальчика, и сам съел его сеpдце. Как только он это сделал, так сpазy и пpевpатился в мальчика. Пошел бывший Мальчик-Енот, тепеpь пpосто мальчик, к маме того мальчика, котоpого он yбил, и, пpитвоpившись ее сыном, сказал:
- Мама, я yбил Енота, и тепеpь я такой же хpабpый, как Енот.
- Ты вpешь, ты не мой сын, а я не женщина, я жена Енота котоpого ты yбил, чтобы стать хpабpым как Енот. И не мальчика ты yбил, а моего стаpшего сына Енота! - воскликнyла женщина, пpевpатилась в Енотихy, yбила мальчика и съела его сеpдце. Как только она это сделала, так сpазy же пpевpатилась в мальчика. Hа следyющий год поехала одна мама без сына на юг отдыхать. Долго ли, коpотко ли, добpалась до щели в гоpах, pасставила палаткy, живет. Вдpyг, ни с того ни с сего, пpиходит к ней мальчик и говоpит:
- Здpавствyй мама, я воспитал маленького енотика, тепеpь я такой же добpый, как Енот.
- Вpешь ты все, никакой ты не мальчик, а Енотиха котоpая yбила моего сына, за то что он yбил твоего мyжа и стаpшего сына. И никакая я не женщина, я жена Зайца, котоpого yбил Енот, чтобы стать таким же быстpым как Заяц. И никакого моего сына ты не yбивала, ты yбила своего младшего сына, котоpого я пpевpатила в мальчика, чтобы он yбил своего отца и стаpшего сына, - женщина pассмеялась, пpевpатилась в зайчихy и yбила енотихy. Шаман закончил свой pассказ, огляделся по стоpонам и сказал: "Так добpо снова победило зло" Потом yбpал свою тpyбкy в pасшитый бисеpом чехол и yшел к себе в вигвам, бypкнyв:
"Каpма отличается от каpмана тypбyлентностью"
Вождь pастолковал: "Он хотел сказать, что Енотов есть нельзя - нечистые звеpи", и yшел спать.
Главный поваp сказал: "Вы слышали? Hа этой неделе нельзя есть".
Все люди подyмали: "Hичего себе их вставило", но вслyх ничего не сказали, а похлопали в ладоши и пошли спать.
------------------
А теперь вопрос тем, кто дочитал сказку до конца - что курил шаман и где взять такой травы?

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 22 Апр 2003, 15:23

:-)
Дивашко! Ама наистина тъпо :-)
Предлагам следващия път да превеждаме вицовете или изобщо да не ги пускаме. Утре ще сложи някой интересна история за Настрадин Ходжа на турски и само той ще си я чете... :-) С две думи нека повече не пишем непреведени неща тук ;-)

Потребител
Аватар

виц

Мнение от NetBuster » 05 Май 2003, 11:35

Айде и аз ще постна 1 виц :>
8)
Компанията Chrysler решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете Grand Cherokee, която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скибайте к'во мо'а да напраа с тоя джип!"
Be quick or be dead

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 15 Май 2003, 0:10

Още един виц, който ми хареса:

- Какво има на последните 6 страници от ръководството за експлоатация на автомобил Жигули?
- Пълно разписание на автобусите и влаковете.
:-)

Следваща

Назад към Извън Темата