честито ГО на младежите
Модератор: Общи модератори
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Re: честито ГО на младежите
Или аз не разбрах или застраховката си е перфектна: кубатура над 2.5, възраст 30г. стаж 12г. номер ВР. цена 172лв. 

Аз ако съм си взел книжката на 18, до 25 ще натрупам 7 години стаж и карам постоянно,а няокой, който си е взел книжката на 26 ще плаща по-малко от мене ли?
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Явно да! Честито! 

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
///M3 написа:liloff, в тази връзка искам да питам каква е практиката в Англия:
Ако примерно аз имам ГО за себе си (при кола 115к.с.) и се кача да карам кола примерно 333к.с., моята ГО важи ли? Т.е. ще трябва ли да плащам и според обема на колата, която мисля да карам през годината? И ако не успея да си я купя (колата) примерно, ще ми изгорят парите за ГО ли?
Важи,сменяш полицата и доплащаш до 333к.с.Няма идея да си правиш застраховка на кола която не си купил или не смяташ да я караш а само си мечтаеш за нея.В общи линий още няколко години
(2-3) най вероятно ще се минава метър в БГ.После ще стане нещо страшно.И не си мислете ,че българина е най хитър.Когато хората са ги мислили тия условия на застраховането ние още сме се радвали на лада 1500s и москвичи

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
StuNNeR написа:Аз ако съм си взел книжката на 18, до 25 ще натрупам 7 години стаж и карам постоянно,а няокой, който си е взел книжката на 26 ще плаща по-малко от мене ли?
Идеята е че след 25 вече мислим по друг начин... караме по друг начин и т.н. а аз съм съгласен с това... сега не карам така както карах преди 4-5 години... голфаджиите ми завиждаха за смелоста която имах

Ogi написа:Идеята е че след 25 вече мислим по друг начин... караме по друг начин и т.н. а аз съм съгласен с това... сега не карам така както карах преди 4-5 години... голфаджиите ми завиждаха за смелоста която имах
Колега, на толкоа народ съм се нагледал дето "мислят по друг начин", а зад волана са бомба с закъснител и още бъркат спирачка с газ... според мен стажа е мерило за тея неща и дали си активен водач или не(което няма как да се определи), плюс историята на произшествията ти.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Ogi написа:StuNNeR написа:Аз ако съм си взел книжката на 18, до 25 ще натрупам 7 години стаж и карам постоянно,а няокой, който си е взел книжката на 26 ще плаща по-малко от мене ли?
Идеята е че след 25 вече мислим по друг начин... караме по друг начин и т.н. а аз съм съгласен с това... сега не карам така както карах преди 4-5 години... голфаджиите ми завиждаха за смелоста която имах
aве така е,ама я се замисли некой улегнал 4и4ка на 69 как кара и дали не саздава по-голяма опасност за околните или 90 % от жените дето докат карар си бъркат с молив в о4ите

а забравих и за тез неделните шофери

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе стажа според мен не е толкова важен... нали знаеш... или ставаш за шофьор или не ставаш... аз примерно на 3-тия ден вече бях перфектен шофьор... имам приятели които вече карат от 4-5 години и все още са по зле отколкото аз на 3-тия си ден...
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Ogi написа:... аз примерно на 3-тия ден вече бях перфектен шофьор... ...
Баце, това беше вица на деня значи

Само леко с тази перфеектност, щото и това момче знае перфектно наглийски, ноооо с немския е малко по-зле

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Benedetto написа:Ogi написа:... аз примерно на 3-тия ден вече бях перфектен шофьор... ...
Баце, това беше вица на деня значи![]()
Само леко с тази перфеектност, щото и това момче знае перфектно наглийски, ноооо с немския е малко по-зле

пс.абе що не мога да ка4вам файлове?
4е имам един относно темата с нови цени,без онез грозни калкулатори в оня линк

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
АА на нова година 2008???bavareca_86 написа:...и имам само една вина за птп преди 3 год.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
err0r написа:АА на нова година 2008???bavareca_86 написа:...и имам само една вина за птп преди 3 год.![]()
![]()
не съм викал кат

- Ангелинов
-
Аз се си миля , че ако направят ГО не на автомобила , а на книжката на шофера и я направят 80-100 кинта ще събират повече кинти.
Има толкова много хора , които имат книжка и не карат ... или поне не карат толко често.
Има толкова много хора , които имат книжка и не карат ... или поне не карат толко често.