Колеги леко с халогените из Студентски град !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Колеги леко с халогените из Студентски град !

Мнение от Boyadjiev » 26 Ное 2009, 13:32

Поради факта че и мене ме спираха тия дни за халогени, пък и ми направи впечатление че катаджиите чакат само да мине някое БМВ със запалени халогени - колеги карайте с изключени халогени задължително, особено в района на Студентски град! Имайте го в предвид като минавате от там, дори и да има лека мъгла пак не ги включвайте ако не си търсите малко разправия с господата полицаи :mhihi:
П.С. Почти всяка вечер има патрули в района на 4ти стол (срещу Манията), преди ОМВ-то на 8ми Декември :ok:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: Колеги леко с халогените из Студентски град !

Мнение от bavareca_86 » 26 Ное 2009, 13:37

с тез мом4ета нема ядове там :mhihi: от 7-мо са ми партия :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 26 Ное 2009, 13:41

навсякъде има полицай в момента .. идва коледа :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Ное 2009, 13:49

Вярно си е ;) ама тия дни като гледам колко коли спират за халогени само и лошо ми става :help: Мене до последно се чудиха дали да ме спрат ( само при вида на нещо зелено и мърдащо вече нямах халогени :mrgreen: ) ама накрая имаше дискусия на тема готин ли съм като съм с халогени :dunno:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 26 Ное 2009, 14:01

Boyadjiev написа:Вярно си е ;) ама тия дни като гледам колко коли спират за халогени само и лошо ми става :help: Мене до последно се чудиха дали да ме спрат ( само при вида на нещо зелено и мърдащо вече нямах халогени :mrgreen: ) ама накрая имаше дискусия на тема готин ли съм като съм с халогени :dunno:

на старата ми кола сони ми беше варзал халогените кам габаритите и тез ми викат спри халогените и аз им казвам 4е немога и тея по4наха е са акт ше ти пишем.Аз им казвам ако можете вие да ги спрете сам сагласен за акта,просто така сам купил колата и тез са пулиха там 5 мин и викат добре айде
пс.е срещу 10 лв де :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 26 Ное 2009, 14:03

bavareca_86 написа:
Boyadjiev написа:Вярно си е ;) ама тия дни като гледам колко коли спират за халогени само и лошо ми става :help: Мене до последно се чудиха дали да ме спрат ( само при вида на нещо зелено и мърдащо вече нямах халогени :mrgreen: ) ама накрая имаше дискусия на тема готин ли съм като съм с халогени :dunno:

на старата ми кола сони ми беше варзал халогените кам габаритите и тез ми викат спри халогените и аз им казвам 4е немога и тея по4наха е са акт ше ти пишем.Аз им казвам ако можете вие да ги спрете сам сагласен за акта,просто така сам купил колата и тез са пулиха там 5 мин и викат добре айде
пс.е срещу 10 лв де :mhihi:

Е те хората си вършат работата, не е да не ни е ясно че не трябва да се кара на халогени когато няма мъгла, но не мисля че има човек който да го "заслепяват" тия 25 35 W крушки.... :D

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Ное 2009, 14:13

Колега Бояджиев не си много прав,защото масово автомобилите не са с регулирани фарове.Отделно тия крушки са по 55-100w.Не е малко.Това важи и за халогените-или са разцентровани или бронята подпряна и светят нагоре.Всеки фар със собствено мнение накъде да гледа.Не става така.Според мен трябва от догодина като въвеждат камерите в пунктовете за ГТП да въведат и проверка на регулиране на фаровете.И аз имам 2 халогена по 20см. и ми е кеф като ги пусна,че 200 метра напред правя ден ама не съм сам на пътя.За ксеноните дето вадят очи няма да коментирам.Всяко изменение по колата може да се санкционира със спиране на колата от движение,а поставянето на ксенон не се счита за изменение.Не знам за вас ама в тая държава всичко е сбъркано и няма да се оправи,защото никой не полага усилие да зачита малко закона,а иначе претенциите са големи :!: :idea: :no:
Изображение
8.32

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Ное 2009, 14:14

По принцип е безсмислено да се кара на халогени, не виждам защо го правите. И аз имам, ма не ги включвам, освен ако наистина няма мъгла :roll: Както и да е, не пречат, защото са ниско и няма как да те заслепят (виж дългите са по-опасни).
BMW only!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 26 Ное 2009, 14:16

PIONEER написа:Колега Бояджиев не си много прав,защото масово автомобилите не са с регулирани фарове.Отделно тия крушки са по 55-100w.Не е малко.Това важи и за халогените-или са разцентровани или бронята подпряна и светят нагоре.Всеки фар със собствено мнение накъде да гледа.Не става така.Според мен трябва от догодина като въвеждат камерите в пунктовете за ГТП да въведат и проверка на регулиране на фаровете.И аз имам 2 халогена по 20см. и ми е кеф като ги пусна,че 200 метра напред правя ден ама не съм сам на пътя.За ксеноните дето вадят очи няма да коментирам.Всяко изменение по колата може да се санкционира със спиране на колата от движение,а поставянето на ксенон не се счита за изменение.Не знам за вас ама в тая държава всичко е сбъркано и няма да се оправи,защото никой не полага усилие да зачита малко закона,а иначе претенциите са големи :!: :idea: :no:

аз ли4но карам с халогени просто щото пове4е ми харесва как се вижда отпред колата :oops:
относно за ксенона не виждам защо трябва да се с4ита за именение?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Ное 2009, 14:20

Колкото лампи има по колата, всичките да са запалени, за да му е гадно на шофьора отсреща и привечер, като се смрачава ми е любимо да карам извънграда и някой да ми блести с халогени при ЯСНО време. :banghead: :banghead: :banghead:

изключително са дразнещи, както и ксеноните без лупи... :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 26 Ное 2009, 14:23

Винаги карам на халогени е30ката, винаги ме спират за тях, който пита защо карам, ЛС идва возя го и ще се сети.

Мерси колега за инфото, по студ. град ще сме по внимателни. Въпреки че и в Младостите вардят много пеша патрули, но те как ще ти напишат акт, нали трябва КАТ да се викне ... за 6 точки и 100ина лева акт дъл ше дойде патрулка :roll:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Ное 2009, 14:23

Ами изменение е.Не можеш да отречеш,че на доста стари коли като им се сложи ксенона светлината вече не свети само на пътя ами навсякъде.Просто тоя фар не е правен за такъв вид крушка и няма регулиране.И така със затъмнение стопове,други джанти,волани,седалки,колании т.н.Мен заради дифузьор за по-добро охлаждане на предния капак ми правиха проблем,а на някой дето заслепява с тоя ксенон и създава опасност за птп няма проблем.Не е честно така ;) Иначе и мен ме кефи как е с халогените ама ако всеки си прави каквото му харесва... :help:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 26 Ное 2009, 14:24

vicho написа:Колкото лампи има по колата, всичките да са запалени, за да му е гадно на шофьора отсреща и привечер, като се смрачава ми е любимо да карам извънграда и някой да ми блести с халогени при ЯСНО време. :banghead: :banghead: :banghead:

изключително са дразнещи, както и ксеноните без лупи... :evil:

:mhihi:
Да не си ме засичал мене :lol:
Моя ксенон е на рефлектор, и халогените са винаги пусати :winky: Сега и те като заблестят в 5000к ще е пълно щастието
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 26 Ное 2009, 14:26

PIONEER написа:Ами изменение е.Не можеш да отречеш,че на доста стари коли като им се сложи ксенона светлината вече не свети само на пътя ами навсякъде.Просто тоя фар не е правен за такъв вид крушка и няма регулиране.И така със затъмнение стопове,други джанти,волани,седалки,колании т.н.Мен заради дифузьор за по-добро охлаждане на предния капак ми правиха проблем,а на някой дето заслепява с тоя ксенон и създава опасност за птп няма проблем.Не е честно така ;) Иначе и мен ме кефи как е с халогените ама ако всеки си прави каквото му харесва... :help:

виж за старите нерегулирани фарове си прав,щото на неосветен у4астък направо ти ебава м.м.та,ама за другите неша,не съм много съгласен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 26 Ное 2009, 14:44

И аз не виждам каква е причината да не се кара на халогени. като ги включа светят във пътният банкет и няколко метра напред, просто не знам на кой пречат. Иначе със халогани е по хубаво да се кара, не ти товари зрението толкова.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата