Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
Модератор: Общи модератори
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Re: Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
CONAN написа:А това ,
........
това не е ли 3-er serie, как са ни баламосвали....
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И тая 316-ка може ли да вдигне 230?! Защото така пише? 

Никой не мое ма връне на селу!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Името на дъвката подсказва защо..saleen написа:И тая 316-ка може ли да вдигне 230?! Защото така пише?

Он-само на мен ли не ми липсва нищо от онези времена??

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Името на дъвката подсказва защо..

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Липсват:
Плодчетата, Волтрон, Мишел Воян.
А помните ли съвсем първите 8-битови конзоли - Нинтендо, с едни правоъгълни дървени джойстици и имаше само Супер Марио и Танкчета
После се появиха Терминатор 2 конзола и чак след това Сега, 16-битова- връх на технологиите.
Плодчетата, Волтрон, Мишел Воян.
А помните ли съвсем първите 8-битови конзоли - Нинтендо, с едни правоъгълни дървени джойстици и имаше само Супер Марио и Танкчета

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
А помните ли и още по-старите от нинтендо и терминатор - онези със джойстиковете (не джойпад) - всичко беше на квадратчета , но като ми я взе баща ми , когато бях на 7 , нямаше по-голям селски гъзар от мене 
ПС: и на мен не ми липсва нищо - може би преоткривах света и това няма да се забрави никога , но всичко си беше една голяма мизерия и немотия (поне за повечето от нас) . Нямам никакво желание да се върнат тези тъмни години
А не , нещо ще ми липсва - социалните контакти . Сега , като гледам подрастващите , всичко живо виси по цял ден пред компютъра - няма излизане , няма игри - само импулс,фейсбук,скайп - пропаднала работа - спане до 2-3 следобяд , излизане един път на два месеца и после 3 дена спане , заради това излизане
И най-тъпото - ако ще се пътува на другия ден (примерно 100-150 км) се прибира рано и се ляга - абе ние в какви бараки , лади и москвичи сме пътуеали и пак играехме по улиците до 11-12 вечерта и се кефихме , че ще пътуваме , тия тинейджъри днес се возят в летящи чинии в сравнение с това което търпяхме ние и пак ....

ПС: и на мен не ми липсва нищо - може би преоткривах света и това няма да се забрави никога , но всичко си беше една голяма мизерия и немотия (поне за повечето от нас) . Нямам никакво желание да се върнат тези тъмни години

А не , нещо ще ми липсва - социалните контакти . Сега , като гледам подрастващите , всичко живо виси по цял ден пред компютъра - няма излизане , няма игри - само импулс,фейсбук,скайп - пропаднала работа - спане до 2-3 следобяд , излизане един път на два месеца и после 3 дена спане , заради това излизане

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Не липсват точно конкретните неща а спомена ,който навяват.За едни по скромни и човечни времена,когато имаше ред и дисциплина.
Хората бяха по земни и наивни ,% на тарикатите и селските гъзари клонеше към нулата.На мен лично това ми липсва.Сега има всичко относно материалното но духовното отиде по дяволите.
Хората бяха по земни и наивни ,% на тарикатите и селските гъзари клонеше към нулата.На мен лично това ми липсва.Сега има всичко относно материалното но духовното отиде по дяволите.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
93-94 първата видяна Е36-ца, леле като я видях само си мислех: много е хубава, много е скъпа, много е хубава, много е скъпа, много е хубава, много е скъпа, беше спряна в центъра на Хасково, незнайно защо в пешеходната му зона и оттогава разбрах, че такива коли ги карат не случайни хора
по цял ден, никой не ни е държал сметка, къде ходим, с кого, просто искаха вечер да се приерем живи и здрави, аз не мога да забравя играта с колички пред блока в пясъчника, правиме си пътища, с някоя счупена дъска, къщите бяха от камъни или тухли, играехме с пистолетите със сачми на война (понякога много болеше от сачмите, но поне се разибираше че са те "убили"), играта на скамбалови предполагам няма кой да я отрече, серийният филм за Зоро по БНТ, пълното слънчево затъмнение през99-та, "Флинстоун" след Панорама по БНТ и т.н.
ако се присетя още нешо ше си го допълвам в този пост

по цял ден, никой не ни е държал сметка, къде ходим, с кого, просто искаха вечер да се приерем живи и здрави, аз не мога да забравя играта с колички пред блока в пясъчника, правиме си пътища, с някоя счупена дъска, къщите бяха от камъни или тухли, играехме с пистолетите със сачми на война (понякога много болеше от сачмите, но поне се разибираше че са те "убили"), играта на скамбалови предполагам няма кой да я отрече, серийният филм за Зоро по БНТ, пълното слънчево затъмнение през99-та, "Флинстоун" след Панорама по БНТ и т.н.
ако се присетя още нешо ше си го допълвам в този пост
Последна промяна speeder88 на 29 Ное 2009, 12:07, променена общо 1 път

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
denko написа:всичко е така само дето е пропуснато
ДЪВКИ ТУРБО
Бяха много хубави,как само си разменяхме картинки и събирахме колекцията за да спечелим онази червената кола с дистанционно-нямаше много такива

не забравяйте класическата игра на ШИШЕ
No bling at the Ring
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
acho.rs написа:А помните ли и още по-старите от нинтендо и терминатор - онези със джойстиковете (не джойпад) - всичко беше на квадратчета , но като ми я взе баща ми , когато бях на 7 , нямаше по-голям селски гъзар от мене
...
За наденицата ли питахте? http://store.picbg.net/pubpic/C0/86/1ca ... 64c086.jpg
Не ми липсват тия години толкова много колкото ми липсва сплотеността която имахме... един имаше ли нещо го имаха всички,а ся като гледам тия младите келеши и чак ми се плаче...
п.п Спомени,спомени

Последна промяна RSxRacer на 29 Ное 2009, 12:08, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
BadAngel написа:не забравяйте класическата игра на ШИШЕ
колко срам съм брал

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Голям зор ми беше да превъртя за пръв път "Контрата"(нинтендо),а албума с лепенки на футбилисти САЩ94 беше голяма треска.С брат ми се залепяхме за телевизора като даваха Мишел Ваиян и Буревестници.Хит беше да си електронен часовник с калкулатор
ЕЕх спомени,спомени незабравими...

Туин Пийкс по Канал 1 - още ме е страх от тоя Боб 

virtue and tranquillity
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
vladye написа:Туин Пийкс по Канал 1 - още ме е страх от тоя Боб
а кой уби Лора Палмър...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info