Просто нямам думи....
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Просто нямам думи....
този "документ" толкова ли е нямало кой да го погледне? срамота..
това е пълно с бисери... едно че е пълно с грешки, две че е писано на български английски...
official position - rank
in - at
ascertain the fact - observed / witnessed
permanent addres - permanent address
place where the violation had happened - location of violation
commit a violation - committed a violation
low - law
explain with words - written amount
compiler - underwriter / preparer
fine ticket can not be put under appeal - the fine is not a subject to appeal
money order in post office - money order at the post office
bank kode - bank code
place - location
това е пълно с бисери... едно че е пълно с грешки, две че е писано на български английски...
official position - rank
in - at
ascertain the fact - observed / witnessed
permanent addres - permanent address
place where the violation had happened - location of violation
commit a violation - committed a violation
low - law
explain with words - written amount
compiler - underwriter / preparer
fine ticket can not be put under appeal - the fine is not a subject to appeal
money order in post office - money order at the post office
bank kode - bank code
place - location
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
То за тва се иска акъл, не ФУРАЖка. kode ще да е нещо от немския, предполагам. А low, е точно определение за прилагаемостта на закона ни за движение по пътищата. А за какво "нарушение" ти я треснаха? Щото е 50лв. и не подлежи на обжалване. Което май е малко тъпо, щото не можеш да не си съгласен... Нямаш права демек.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Много симпатичен фиш 

Последна промяна saleen на 29 Ное 2009, 10:50, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И аз нямам думи 

Последна промяна saleen на 29 Ное 2009, 10:53, променена общо 1 път
Пиши, че нищо не си успял да прочетеш от фиша. Те от ефира ще се оправят. Прати го и на Нова, пък който дойде.
- saleen
- старши ентусиаст
-
Ако не се плати за срок от 7 дни става наказателно постановление-все едно е акт. А думата "педесет" е дублет на "петдесет"-справка Google- и аз не го знаех 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не става само с ядене...
Наскоро на приятелката ми бяха писали,та и аз се посмях доволно
Малко допълнение- http://vbox7.com/play:63132418

Наскоро на приятелката ми бяха писали,та и аз се посмях доволно

Малко допълнение- http://vbox7.com/play:63132418

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Това е правено от някой завършен идиот със завършено Pre-intermediate ниво, но сигурен съм със завършено самочувствие, с цел спестяване на някой лев от качествени преводачески услуги...
Пълно е с такива, мен не ми е толкова смешно тъй като съм свикнал да чета подобни скудоумия, дадени само за "евентуална" редакция или като им чета собственоръчно преведените двуезични документи пред нотариусите....от рода на "sunshine energy" и прочие простотии...аз едно се чудя, нали има Spelling and Grammar в Word и поне спелинг грешките се подчертават или автоматично поправят
Пълно е с такива, мен не ми е толкова смешно тъй като съм свикнал да чета подобни скудоумия, дадени само за "евентуална" редакция или като им чета собственоръчно преведените двуезични документи пред нотариусите....от рода на "sunshine energy" и прочие простотии...аз едно се чудя, нали има Spelling and Grammar в Word и поне спелинг грешките се подчертават или автоматично поправят

F**k them all!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Този документ изглежда е изготвен и стриктно редактиран от някой корифей на английската реч като Камата.
Спарвка:http://www.youtube.com/watch?v=Qf6qMXi5n4I
Спарвка:http://www.youtube.com/watch?v=Qf6qMXi5n4I
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21

Дебилщина абсолютна

Аз друго си мисля:
тва министри ъф интириър не трябва ли всъщност да е министри ъф интърнал ъфеърс

Щот на мен така ми звучи се едно е някво министерство дет се занимава с обзавеждане и интериорен дизайн

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Нямам думи и аз-такъв срам,ако беше написано на чуждестранен водач.Как може да направят такава абсурдна грешка,никой ли не ги гледа преди печат 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ryapoff написа:А за какво "нарушение" ти я треснаха? Щото е 50лв. и не подлежи на обжалване. Което май е малко тъпо, щото не можеш да не си съгласен... Нямаш права демек.
Написаха ми го защото се движех със 72 км/ч по международният път Е-79. Полицаят твърдеше, че се намираме в населено място, понеже имало табела "Симитли". Аз честно казано табела не видях, а нямаше и къщи наоколо за да се сетя, че мястото е населено. За справка може да се погледне и този линк, където се вижда къде минава пътя и къде е Симитли. След известно време пазарене и дълги обяснения ме "пожалиха" и вместо акт ми написаха фиш

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Един документ. А казва толкова много. И показва откъде трябва да започне чистката за да имаме полиция на ниво. Лично аз познавам доста полицай които биха написали този документ без грешки, но никой не им дава такива задачи защото са млади. И защото ако се справят трябва да изхвръкнат връзкарите на топлите местенца. За някой завършил английски с подкрепата на майката партия и много рушвети през соца си е направо супер.
Нали ръководните кадри в родната полиция са в по-голямата си част такива. Или жената на някой началник е назначена на длъжност преводач, може любовницата на шефа да е, кой знае. До кога ще има връзкари и наши хора в полицията? До кога ще има милиционери. И тупани.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ITK написа:Това е правено от някой завършен идиот със завършено Pre-intermediate ниво, но сигурен съм със завършено самочувствие, с цел спестяване на някой лев от качествени преводачески услуги...
какъв уърд бре момче... тва да е писано най-много с разговорник в ръка... то компа има копчалъци, къде ти...
X-citer написа:Ryapoff написа:А за какво "нарушение" ти я треснаха? Щото е 50лв. и не подлежи на обжалване. Което май е малко тъпо, щото не можеш да не си съгласен... Нямаш права демек.
Написаха ми го защото се движех със 72 км/ч по международният път Е-79. Полицаят твърдеше, че се намираме в населено място, понеже имало табела "Симитли". Аз честно казано табела не видях, а нямаше и къщи наоколо за да се сетя, че мястото е населено. За справка може да се погледне и този линк, където се вижда къде минава пътя и къде е Симитли. След известно време пазарене и дълги обяснения ме "пожалиха" и вместо акт ми написаха фиш
любчо, то симитли е така

66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5