Просто нямам думи....
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Просто нямам думи....
И съвсем логично, този срам е отпечатан в няколко милионен тираж... Достатъчно е да видим номера на фиша на X-citer (1134698) 

Да караш Peugeot е страст!
Бе що им спираш в дванайсе. Аиде да ме гонят... колко хора ограбиха - когато се чувствам сигурен в държавата, тогава ще спра нощем на полицай. Същото важи и за отваряне на врата на същия, ако не съм с брат'чеда Колт!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Ryapoff написа:Бе що им спираш в дванайсе. Аиде да ме гонят... колко хора ограбиха - когато се чувствам сигурен в държавата, тогава ще спра нощем на полицай. Същото важи и за отваряне на врата на същия, ако не съм с брат'чеда Колт!
А братовчедка ти сУЗИ къде я остави??

kokobm написа:Ryapoff написа:Бе що им спираш в дванайсе. Аиде да ме гонят... колко хора ограбиха - когато се чувствам сигурен в държавата, тогава ще спра нощем на полицай. Същото важи и за отваряне на врата на същия, ако не съм с брат'чеда Колт!
А братовчедка ти сУЗИ къде я остави??![]()
![]()
Ех децаааа

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
X-citer написа:Ryapoff написа:А за какво "нарушение" ти я треснаха? Щото е 50лв. и не подлежи на обжалване. Което май е малко тъпо, щото не можеш да не си съгласен... Нямаш права демек.
Написаха ми го защото се движех със 72 км/ч по международният път Е-79. Полицаят твърдеше, че се намираме в населено място, понеже имало табела "Симитли". Аз честно казано табела не видях, а нямаше и къщи наоколо за да се сетя, че мястото е населено. За справка може да се погледне и този линк, където се вижда къде минава пътя и къде е Симитли. След известно време пазарене и дълги обяснения ме "пожалиха" и вместо акт ми написаха фиш
Колега, точно в "Симитли" на път Е79 ми писаха акт за превишена скорост преди години. Там е яко спекула, пътят изобщо не влиза в Симитли, но има табела за изход (пътувах София-Сандански) на 500м след левия завой, където всъщност изгорях.

А колко сме некадърни и необразовани - това вече и от официалните ни документи може да се види явно.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според закона населеното място и ограничението за скоростта се водят от табела до табела, тъй че 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Нищо против табелите, но да са ясни, на място, и разбираеми. Като знам, че масово лиспват за населените места, не съм врачка да предвидя, че след 1000м гора ще е края на населеното място. Освен това там уловката е друга, влизаш, има къщи, има голям пътен възел и след това няма нищо... Определено е заблуждаващо, затова толкова хора изгарят точно там.
За сравнение ти давам Пловдив - изхода за София 15 години няма табела за край на града никъде. Сложиха я преди 2 месеца, но има друг куриоз - на всяка отбивка стои ограничението 60 - значи в града 50, а по кръстовищата увеличаваме скоростта
За сравнение ти давам Пловдив - изхода за София 15 години няма табела за край на града никъде. Сложиха я преди 2 месеца, но има друг куриоз - на всяка отбивка стои ограничението 60 - значи в града 50, а по кръстовищата увеличаваме скоростта

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
малко съм оф, но пак е леко по темата.
Интересува ме на извънградско или магистрала могат ли да седят магистрална полиция без да има знак за РАДАР. Давам за пример пътя Ботевград-София, там почти винаги седят след тунела полицай, но знак за РАДАР преди или след тунела не съм виждал
Интересува ме на извънградско или магистрала могат ли да седят магистрална полиция без да има знак за РАДАР. Давам за пример пътя Ботевград-София, там почти винаги седят след тунела полицай, но знак за РАДАР преди или след тунела не съм виждал

Tux0 Ca !

на връщане от морето на магистралата със една петица бяхме ни спряха некви полицаи ини драснаха същия фиш само ,че за 30 лв ни знак ни нищо
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
magareto_yori написа::shock:
Дебилщина абсолютна![]()
Аз друго си мисля:
тва министри ъф интириър не трябва ли всъщност да е министри ъф интърнал ъфеърс![]()
Щот на мен така ми звучи се едно е някво министерство дет се занимава с обзавеждане и интериорен дизайн
хаха... самата истина.. дори го бях написал първоначално, но след кратък размисъл го изтрих от списъка ми защото в банановите държави често му се вика министри ъф интириър... та реших че може би е ок... но иначе си е самата истина.. така написано си е баш министерство на интериора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
На 15.11 ми писаха и на мене фиш,явно цялата партида е такава,защото и моя е със същите грешки 

Как се е получило...
Това не е писано вероятно от чиновничка, а от асистентка в някоя правна кантора.
Обикновено ги наемат за консултанти, за да се използват удачните правни термини на български. После някоя кака, която тъкмо е завършила Право, хваща и го превежда на английски.
Имам приятелка, която завърши наскоро и английския й (писмен и говорим) и българския (писмен) са под всякаква критика, но каката е адвокат... лошото е че тя отдавна е минала в категорията "сравнително умна" в кръга ми с познати... просто повечето по-млади от мен са супер неграмотни.
Това не е писано вероятно от чиновничка, а от асистентка в някоя правна кантора.
Обикновено ги наемат за консултанти, за да се използват удачните правни термини на български. После някоя кака, която тъкмо е завършила Право, хваща и го превежда на английски.
Имам приятелка, която завърши наскоро и английския й (писмен и говорим) и българския (писмен) са под всякаква критика, но каката е адвокат... лошото е че тя отдавна е минала в категорията "сравнително умна" в кръга ми с познати... просто повечето по-млади от мен са супер неграмотни.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
егати
и това е официално одобрен превод за който някое чичово е намазало филията бясно

и това е официално одобрен превод за който някое чичово е намазало филията бясно

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
За пореде път доазателство в каква абсурдна, гнусна и мизерна клоаканосеща гордо названието "държава" живееме...
Всеки е наясно, че с изключение на ЕДИН процент ВСИЧКИ милиционери са абсолютни тъпанари, които позорят пагоните, които носят! Няма такива разплути, нагли и с невероятно ниско ниво на умствен капацитет хорица!!! Просто са ми едновременно гнусни (по същия начин, по които са ми гнусни хлебарките) и сами жалки, както са ми жалки просяците....
Любо тоя фиш е образ на разкапаната и неимоверно раздута държавна админстрация...някоя селянка от майна си дето неква на некой от "властта" са я сложили да превежда щото го "знай английския..." е резултата е налице...
Всеки е наясно, че с изключение на ЕДИН процент ВСИЧКИ милиционери са абсолютни тъпанари, които позорят пагоните, които носят! Няма такива разплути, нагли и с невероятно ниско ниво на умствен капацитет хорица!!! Просто са ми едновременно гнусни (по същия начин, по които са ми гнусни хлебарките) и сами жалки, както са ми жалки просяците....
Любо тоя фиш е образ на разкапаната и неимоверно раздута държавна админстрация...някоя селянка от майна си дето неква на некой от "властта" са я сложили да превежда щото го "знай английския..." е резултата е налице...
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5