Как да "влезем в пътя?"
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Как да "влезем в пътя?"
Колеги,
Какво трябва да се направи,че българина да "влезе в час?"Питам по повод възмущението,което ме е обзело.Живея в провинциален град,където наскоро" Аврупата" дойде...Отвориха магазин от веригата Кауфланд...Паркинг голям,места бол...а местата за инвалиди вечно заети.Докога бе бай Ганьо ще хитруваш?Ти ли си най-умния ,че трябва да спреш най-отпред?В интерес на истината автомобилите на инвалиди имат спец.стикер, а аз такива не съм виждал паркирани на обозначените места.Аз със сигурност не паркирам на обозначеното за инвалиди място!!!Не че съм голямата работа...просто в чужбина ме "възпитаха" с 200 евро "тарикатски"...А тук какво трябва да се направи????
Какво трябва да се направи,че българина да "влезе в час?"Питам по повод възмущението,което ме е обзело.Живея в провинциален град,където наскоро" Аврупата" дойде...Отвориха магазин от веригата Кауфланд...Паркинг голям,места бол...а местата за инвалиди вечно заети.Докога бе бай Ганьо ще хитруваш?Ти ли си най-умния ,че трябва да спреш най-отпред?В интерес на истината автомобилите на инвалиди имат спец.стикер, а аз такива не съм виждал паркирани на обозначените места.Аз със сигурност не паркирам на обозначеното за инвалиди място!!!Не че съм голямата работа...просто в чужбина ме "възпитаха" с 200 евро "тарикатски"...А тук какво трябва да се направи????
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
Re: Как да "влезем в пътя?"
щом в чужбината може и са го направили ...
значи и тук ще стане ... ама да се направи .. а не да дадеш 10лв и да си най големия
значи и тук ще стане ... ама да се направи .. а не да дадеш 10лв и да си най големия

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Това е до манталитет. Много ще е трудно да се оправим... А за такова нещо, като гледам и полицаите не са се засилили да гледат.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Първо да кажа, че не е задължително колата на инвалида да е със стикер. Ако колата се шофира от друг човек, а инвалида е пътник се издава една карта за паркиране от общината, а на стъклата не се лепи стикер. При тези условия колата е инвалидна само, ако инвалида е в нея и си ползва всички привилегии- има право да влиза в забранени улици, да паркира където си поиска, дори да има знак забраняващ това и т.н. Затова погледнете под предното стъкло на колата- ако има карта значи пак колата е инвалидна.
А за тези които паркират на инвалидните места ще кажа- така предизвикват съдбата и те да станат такива!
А за тези които паркират на инвалидните места ще кажа- така предизвикват съдбата и те да станат такива!
.
Днес един мина пред мен на червено с червения голф 3. Аз бях пешеходец. На същото кръстовище (малко, две улици със сфетофар) отсреща на червено чакаше и една Астра. Полицейска. Нещо си приказваха хората, които ни ядат данъците вътре. С показване и развикване ги помолих да си мрънднат пръста и да го хванат и глобят. Куката ми вика: "Не ми казвай к'во ше прая бе, келеш!" Последва разправия, напсувах го и си продължих по пътя. Няма смисъл.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Те затова хората им викат тъпанари на полицаите 

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ivan1590 написа:Те затова хората им викат тъпанари на полицаите
Те затова пък други хора са казали, че човек съди по себе си като прави обидни квалификации за другите.
Никой не мое ма връне на селу!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
MCar написа:Това е до манталитет. Много ще е трудно да се оправим... А за такова нещо, като гледам и полицаите не са се засилили да гледат.
Само ще си приказваме и нещата ще си стоят все същите за жалост

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Пичове, не ги съдете... това са хора, които искат да бъдат на мястото на инвалида... за мен това си е вид амбиция. Не пожелавам на никой да я постигне, но нали знаете... "внимавай какво си пожелаваш"! Животът е като стълба в кокошарник... къс и осран. Някои успяват да си го направят още по-къс и по-осран с манталитета си!
13 мнения
• Страница 1 от 1