Просто нямам думи....
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Просто нямам думи....
Нищо ново. Забравихте ли за табелите на вратите в КАТ, че бяха с много правописни грешки. Но това е много показателно за нивото като цяло!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тоо Cool написа:За пореде път доазателство в каква абсурдна, гнусна и мизерна клоаканосеща гордо названието "държава" живееме...
Всеки е наясно, че с изключение на ЕДИН процент ВСИЧКИ милиционери са абсолютни тъпанари, които позорят пагоните, които носят! Няма такива разплути, нагли и с невероятно ниско ниво на умствен капацитет хорица!!! Просто са ми едновременно гнусни (по същия начин, по които са ми гнусни хлебарките) и сами жалки, както са ми жалки просяците....
Любо тоя фиш е образ на разкапаната и неимоверно раздута държавна админстрация...някоя селянка от майна си дето неква на некой от "властта" са я сложили да превежда щото го "знай английския..." е резултата е налице...
Ми колега ти какви хора очакват да пръкне нашата родина?! Тиквата няма да роди портокали, нали? Каквато държавата, такива са хората-такава е и полицията

Никой не мое ма връне на селу!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Смешници са ни полицаите смешни са и фишовете нормално 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
нали знаете, патрулкаджии са само тия, от които и боб-чорба не можеш да сготвиш.... любимо ми е като видя как някой 50-годишен шишко с накривенма фуражка излиза тежкарски от астрата, загащва се мощно с две ръце и тръгва да върви към теб като на бат' Бойко чичо му..... 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Toneloker написа:Някакъв отговор от Господарите?
Не, нищо. Дали да не сигнализираме и на друго място?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе те на български не могат да пишат - ние искаме да могат на английски....!!
смешна история -тоя превод може да го направи първолак на първия месец от обучение по езика....!
може да го обжалваш като неправилно написан документ примерно, но естествено няма нищо да стане.
смешна история -тоя превод може да го направи първолак на първия месец от обучение по езика....!
може да го обжалваш като неправилно написан документ примерно, но естествено няма нищо да стане.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и аз имам от ценната хартийка!докато го попълнят фуражките бая се почудиха какви алинеи,точки и там такива..

поне нагледно да ни видят шуробаджанащината от европейския съюз-официален документ да е целия грешен
отделно за полицаи кандидатстват хора,къде не могат се реализират по друг начин и искат на държавното и сигурното,въобще не им е за това,че все пак полицай си е като призвание...

поне нагледно да ни видят шуробаджанащината от европейския съюз-официален документ да е целия грешен

отделно за полицаи кандидатстват хора,къде не могат се реализират по друг начин и искат на държавното и сигурното,въобще не им е за това,че все пак полицай си е като призвание...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
да ви кажа ли кво е станало - някои е прибвал парите приготвени за лицензиран преводач и е ползвал гугъл транслате да свърши цялата работа
. Сигурно си е помислил, че никои няма да разбере все пак е английски 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
павката написа: все пак полицай си е като призвание...
Е ти защо не стана полицай, щом го чувстваш като призвание?
Никой не мое ма връне на селу!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хах
,те хората са си го казали"прост народ,бедна държава" няма какво повече да се каже

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Да добавя и "in connection TO" към списъка.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
е хубу де.... оди им занеси ПЕДЕСЕТ лева....

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Добре де, кажете какво да се прави като решат да пишат фиш - то там пишат само скорост - не се уточнява къде колко какво и т.н. ... и не се обжалва... реално могат да си те спрат навсякъде, да ти напраскат фишче и бегай... тая работа нещо
... то дори от фиш да се откажа и актовете до 50лв не се обжалват... реално човек е без права и трябва да си плаща без право на глас - за големи провинения има жалби, за малките - плащанЬе - касичка касичка... нещастниците...
За неспирането на куки през нощта - може, ама трябва се обадиш веднага в районното и да кажеш къде са се опитали да те спрат и защо не си спрял... май трябваше и да отидеш до някое районно... нека по-запознатите се изкажат...

За неспирането на куки през нощта - може, ама трябва се обадиш веднага в районното и да кажеш къде са се опитали да те спрат и защо не си спрял... май трябваше и да отидеш до някое районно... нека по-запознатите се изкажат...
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5