Паяците в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: Паяците в София

Мнение от hemicharger » 25 Ное 2009, 16:00

naki4a написа:кола на 17 години...!

P1tbuL написа:колега не се занимавай.. или е пречела на някой важен тип или просто някой ти е завидял за колицата и е решил да ти направи мръсно... в големи филми ще влезнеш и няма смисъл ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по-темата,правилно ли разбрах че половината ти кола е била в зелените площи, а другата половина на улицата?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 25 Ное 2009, 17:54

важен момент по принцип е, че "зелената площт" трябва да е общинска за да слечи нещо!
иначе ето полезно инфо:
http://www.sumc.bg/media/uploads/Prinuditelno_premestvane_na_PPS.pdf
http://www.sumc.bg/bg/tow-away/
http://www.sumc.bg/bg/parking/17/evakyirane-na-nepravilno-parkirano-mps
ся обаче да не се разпсувате и да кълнете, че:

http://razkritia.com/%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d0%b8%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d1%84%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bc%d0%b8-%d0%bc%d0%b2%d1%80/
8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 25 Ное 2009, 18:06

колега съди ги смело , понеже всички се спотайваме затова тия идиоти с паяците по този начин вилнеят с чувство на ненаказуемост, на мен на старото ми бмв ми счупиха тасовете като го вдигаха и такива разправии бяха ама пих една студена вода и това беше
Желая ти късмет!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 TDS
Мечтае да кара: E31 M60B40

Мнение от naki4a » 25 Ное 2009, 23:29

hemicharger написа:
naki4a написа:кола на 17 години...!

P1tbuL написа:колега не се занимавай.. или е пречела на някой важен тип или просто някой ти е завидял за колицата и е решил да ти направи мръсно... в големи филми ще влезнеш и няма смисъл ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по-темата,правилно ли разбрах че половината ти кола е била в зелените площи, а другата половина на улицата?

Да! Точно така, а зелената площ я слагам в кавички защото тя е черно-сива (асфалт-бетон) :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от naki4a » 26 Ное 2009, 0:16

Няма акт - няма законово основание за каквото и да било, другия вариант е да си вземеш фактура за извършената "услуга", за да имам черно на бяло доказателство за грешката им.

Да, дадоха ми квитанция с № и касов бон! :mhihi:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 26 Ное 2009, 1:58

Dimo написа:п.с. купи си една скоба за гума подобна на тези от синя зона, ако не е жълта я боядисай и си я носи в багажника и като паркираш си заключи предна лява гума и паяка няма да те закача, щото ще си мисли че вече са те санкционирали ;) има и далеч по варварски методи да ги прецакаме, но тях за сега ги запазвам само за себе си.

Да, дай направо следващата ни кола да е паяк, та да не го вдигат. :)

Не че се заяждам, но това със скобата не знам как мислиш, че минава. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 26 Ное 2009, 3:03

Dimo написа:п.с. купи си една скоба за гума подобна на тези от синя зона, ако не е жълта я боядисай и си я носи в багажника и като паркираш си заключи предна лява гума и паяка няма да те закача, щото ще си мисли че вече са те санкционирали ;) има и далеч по варварски методи да ги прецакаме, но тях за сега ги запазвам само за себе си.

има една подробност обаче, ако колата седи повече от 2 часа със скоба, идва паяк да я прибере, а и като има поставена скоба, се слага бележка на предното стъкло от тези които са я поставили
www.bmwпрофесори-bg.net

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Ное 2009, 9:20

alpina-ma6inata написа:

Да, дай направо следващата ни кола да е паяк, та да не го вдигат. :)

Не че се заяждам, но това със скобата не знам как мислиш, че минава. ;)

В центъра имам един съсед със 190-ка Мерцедес и го заключва така, до сега не е имал проблем и той ми беше дал тоя съвет.

П.С. Паркирайте така че да няма техническа възможност да ви вдигне паяка, не винаги е възможно, но с малко фантазия става всичко ;)
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 26 Ное 2009, 18:12

benzin написа:

има една подробност обаче, ако колата седи повече от 2 часа със скоба, идва паяк да я прибере, а и като има поставена скоба, се слага бележка на предното стъкло от тези които са я поставили

И аз това имах предвид..
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 26 Ное 2009, 23:39

Колега, щом са ти вдигнали колата значи е имало защо! Така, че няма какво да ревеш във форума, че са ти вдигнали колата. То от такива ми е писнало където сипирали от 12 г. пред блока така по тротоари, градинки и ооо колата я няма. Даже ти е малко!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 26 Ное 2009, 23:47

Dimo написа:
П.С. Паркирайте така че да няма техническа възможност да ви вдигне паяка, не винаги е възможно, но с малко фантазия става всичко ;)

И после гледай отстрани как ти закачат колата само на 2-3те гуми, как я лашкат, качват си я и отлитат.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Ное 2009, 12:21

даааа и после гледай по новините кво е станало, като я изпуснат :winky:

от инцидента на шишман вече не са тлкова смели ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от naki4a » 30 Ное 2009, 11:32

Club BMW написа:Колега, щом са ти вдигнали колата значи е имало защо! Така, че няма какво да ревеш във форума, че са ти вдигнали колата. То от такива ми е писнало където сипирали от 12 г. пред блока така по тротоари, градинки и ооо колата я няма. Даже ти е малко!

Бате, тебе кой те натиска та званиш? На мене садия не ми трябва а адвокат, защтото не се познаваме та да се съдиме, кой къде и как паркира! ;) Да не говоря, че на въпросният паркинг положението стана вече непоносимо от поркирали навсякъде автомобили на строители на въпросният МОЛ с всякакви регистраций! Та аз не говоря от какви ми е писнало, а за доста неправомерна санкция от наща любяща родина, сещаш ли се ?????? :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Ное 2009, 13:35

Пич, имам 2-3 добри приятели в твоя блок (или в съседния, че там малко Г-образно всичко) и със сигурност мога да ти кажа, че съсед е извикал паяка, даже и предполагам кой (насока - виж кой паркира под тунелчето до лоста за тупане :mhihi: ). А наистина тревните и асфалтираните площи там са толкова сложно понятие, че можеш да обориш акт в съда. Акт обаче нямаш. Ако тръгнеш да съдиш фирмата, те ще кажат, че КАТ им е казал да вдигат колата, КАТ ще каже, че няма такова нещо, защото няма документ за нарушението и като цяло за 45 лв само ще си скъсаш нервите...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от naki4a » 30 Ное 2009, 22:47

В сряда като начало ще отида до общината, че по-рано не мога! Ето малко снимки за да се види по-ясно за какво си говорим от няколко дни, патеката не я пометох мн. добре, но това което трябва си се вижда! :winky:

Благодаря още веднъж на всички вас! :bowdown:

http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10065d.JPG
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10164a.JPG
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 10220s.JPG

Предишна

Назад към Извън Темата