"Невероятен" жест от колега на пътя
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Невероятен" жест от колега на пътя
[quote="nazo1976"][/quote]
е ба батьовото, тука не сички сме пъпчасали тинейджъри (ся да не се обидиш - не визирам теб). Някои от нас имаме деца, имаме по някоя друга катастрофа, по някоя друга хилядарка платени глоби и караме по правилата където може.
Верно че понякога получаваме факс от кораба майка и правим глупости, ама в останалите 99% се кара по правилата
е ба батьовото, тука не сички сме пъпчасали тинейджъри (ся да не се обидиш - не визирам теб). Някои от нас имаме деца, имаме по някоя друга катастрофа, по някоя друга хилядарка платени глоби и караме по правилата където може.
Верно че понякога получаваме факс от кораба майка и правим глупости, ама в останалите 99% се кара по правилата
ако си женен жена ти ще ти покаже най-добреsaleen написа:Направи на себе си едно показно, че аз не знам как ставаnazo1976 написа:що не вземете да си ударите по един шамар всичките

Escape написа:nazo1976 написа:
и аз спазвам правилника ама тва ли е начина за наказание ти би ли го направил а батка
На всеки се случва да наруши правилата, но когато няма никакво разбиране и колегиялност от другите на пътя се получават грозни картинки. Според мен изцяло нещата опират до това какво възпитание има човек, и както ти казваш желанието му да се покаже като "голям мъж".
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
nazo1976 написа:ако си женен жена ти ще ти покаже най-добреsaleen написа:Направи на себе си едно показно, че аз не знам как ставаnazo1976 написа:що не вземете да си ударите по един шамар всичките
Тя моята не е кура-бия, ама знам ли

Никой не мое ма връне на селу!
nazo1976 написа:и аз спазвам правилника ама тва ли е начина за наказание ти би ли го направил а батка
е така си е - аз вече написах, че не толелирам начина по който го е засякъл, защото можеше да стане голямо мазало. Аз лично съм виждал дузина катастрофи - пра най-тежката от която тъкмо вадеха труповете и ги нареждаха на пътя

ОБАЧЕ много се дразня от такива като автора дето хем нарушил правилника, хем се жалва тука. Ами да се държи като мъж и да си понесе последствията. Никой не му е длъжен да му прави път, да се свива, да се съобразява с него защото бил решил че много бърза. Айде нема нужда.....
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Явно този селянин като кара някакъв джип се мисли за всемогъщ.Всеки бърза за някъде и всеки сам си преценява как да кара стига да не застрашава живота на останалите.А насила някой да се опита да предизвика катастрофа си е за

martin_g60 написа:Явно този селянин като кара някакъв джип се мисли за всемогъщ.Всеки бърза за някъде и всеки сам си преценява как да кара стига да не застрашава живота на останалите.
е точно това е големия проблем - аз не искам живота ми да зависи от "преценката" на някой друг. И понеже няма как да се дефинира и да се измери колко е вярна преценката на водачите, хората са измислили правилата за движение.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мойто скромно мнение е ,че и двамата не са прави..-но на първо място колегата,защото е започнал неправилна рискована маневра...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:Мойто скромно мнение е ,че и двамата не са прави..-но на първо място колегата,защото е започнал неправилна рискована маневра...
Айде стига глупости де ! Много ясно , че психопата , който се е опитал да го засече е малоумник и не е бил прав , меко казано

Ами да земем всички да засичаме така , когато някой ни мине с повече от 90км/ч , доколкото знам глобата за превишена скорост е по-голяма от тази за неправилно изпреварване

Нещо подобно ми се случи , преди 2 месеца на Ботевградската магистрала - търгвам да изпреварам ТИР , карах бързо някъде със 140-150 и точно когато съм на средата на дължината на тира , малоумника тръгва да изпреварва и той и аз буквално виждам как колелетата се доближават на педя от колата ми

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ами колега Ачо,не ,не е прав тираджията...Ама в случая това ,че ти си бил с превишена без малко не да ти коства акт или книжката а...нещо друго...
Лошото е ,ако не си вземеш извод...-както съответно и колегата...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Добре бе колеги. Аман от Вас, да, всички дето все намирате за какво да се жалвате и оплаквате. Една част от Вас, правят откровени нарушения, после обаче я другия шофер, или ако ги хванат, полицаите са виновни. И тук се появява съответната тема, ама аз тъй, пък оня(ония), инак. И като я пусна колега тази тема сега, олекна ли ти, морална подкрепа ли търсиш или си толкоз депресиран, че ти избива къде, във форума на BMW. Ми аз например, вчера, към 18:30, на пътя София-Варна, в участък от пътя до В.Търново, може би на 10-15 км от града, карам си със 90-100, едно AUDI 80, такова неверятно изпреварване направи, че застраши и мен и колата пред мен, със насрещно движещатата се кола, от явна катастрофа, ако не бях набил спирачките да го пусна. Да виждаш тема по случая? Всяка подобна тема става една невероятна говорилня, страница след страница и каква е ползата питам аз, от подобни теми? Т'ва тука заприличва на детска градина където, всеки да се оплаква, за всеки, който му е показал среден пръст отсреща. Колеги, аз не съм ни видял, ни чул, някой, който си кара културно и нормално като поведение на пътя, после да му пишат акт или някой да му прави някакви проблеми. Казвам го и от личния си опит. Бих Ви посъветвал да престанете да се държите като ощипани госпожици, когато извършвате явни нарушения( както и в случая) и отнесете последствията под една или друг форма. Правилата важат за всички и в закона не пише кога могат да бъдат нарушавани. Всеки път когато го правиме (нарушаваме ги) и се разминаваме без нищо, по-добре да си вземем поука. Ами ако колегата го беше пипнал полицай и акта му е в кърпа вързан, тогава, кой щеше да е виновен? Сещате се. Ай лек и приятен ден.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Escape написа: Никой не му е длъжен да му прави път, да се свива, да се съобразява с него защото бил решил че много бърза. Айде нема нужда.....
че колегата каде е казал че е оня е трябвало да му прави път да се свива и да се събразява в него?? Той е пресякал непрекъсната линия за да изпревари

преди няколко дена спирам в дясна лента на сфетофар ( направо и надясно ) една е36ца спира в лявата лента (за наляво) кат светна зеленото тръгвам си леко направо и тоя от лявата лента до мене са изнесе малко по бързо от мене засече ма брутално и зави надясно ( от лява лента) тогава кво трябваше да направя да са засиля и да го трясна във вратите ли !? а и тогава той си ме засече, колегата не чух да е тръгнал да засича някой

Bogat-Beden написа:Мойто скромно мнение е ,че и двамата не са прави..-но на първо място колегата,защото е започнал неправилна рискована маневра...

Все пак колегата, макар и в нарушение, не е мислел лошото на никой, просто е бързал.
Докато другият шофьор с джипа просто е искал да му направи мръсно. Дори с риск да утрепе себе си или някой друг!

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
flame написа:Bogat-Beden написа:Мойто скромно мнение е ,че и двамата не са прави..-но на първо място колегата,защото е започнал неправилна рискована маневра...
Съгласен, но на мен ми се струва, че човекът с джипа е бил "по-виновен".
Все пак колегата, макар и в нарушение, не е мислел лошото на никой, просто е бързал.
Докато другият шофьор с джипа просто е искал да му направи мръсно. Дори с риск да утрепе себе си или някой друг!
А дали и една катастрофа се е случила, защото някой е мислил лошото на друг (тоя отсреща)??????????
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5