Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Дискусия: "Да израстнеш през 90-те", "Помните ли, когато..."
bum_bum написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Лоренцооо от кога те чакам да се обадиш като е станало дума за ебня. Сам не знаеш колко се изложи с последната реплика
Що бре,да не би Силвето да се е оказало мъж???

Само не знам какво толко му е лошото да се излага човек

А иначе по темата-е тогава имаше истински нинджи,а не...ся като тука некакви "форумни" нинджи дето не могат един нож да фърлят като ората
И да добавя-"Цецо Спасов"-дискотеката и "33"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е.Димитров написа:И да добавя-"Цецо Спасов"-дискотеката и "33"
Умишлено не ги споменах, щото бях сигурен кой е ходил в най-големите дупки и с умиление ще се сети за цървулското си минало.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:Е.Димитров написа:И да добавя-"Цецо Спасов"-дискотеката и "33"
Умишлено не ги споменах, щото бяй сигурен кой е ходил в най-големите дупки и с умиление ще се сети за цървулското си минало.
Е ,аз бях там,не си спомням с умиление,но си спомням първата паплач от провинцията дето дойде в София ,странно после как тая провенциална паплач започна да "диктува" в коя дискотека да се ходи

Искрено съжалявам всички, които като си помислят за детсвото си се сещат за дискотеки.
There is no replacement for displacement
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
да де ма не си4ки през 90-те са били децаadd1cted написа:Искрено съжалявам всички, които като си помислят за детсвото си се сещат за дискотеки.

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Ей, като казахте Sega си спомням колко врънках нашите да ми купят, но те все отказхваха, защото се страхуваха да не зацикля само пред нея и да зарежа учулището
Но един ден, играейки в градинката пред блока, докато се гонех с едно момиче(по-скоро тя ме гонеше, защото я свалях- бях я ощипал
), от недоглеждане се метнах пред един съученик,каращ колело. Резултата-гипс до бедрото, обаче умрях от кеф, защото нашите тогава склониха да ми вземат сега, и въобще не страдах от счупеният си крак
П.С: А къде забравихте Шотландски боец-направо нямах търпение за следващата серия

П.С: А къде забравихте Шотландски боец-направо нямах търпение за следващата серия

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
MOGY написа:Помня как през 94 на световното когато играехме ние нямаше никой по улиците нито коли нито пеша всеки заседнал пред телевизора,а като вкарахме гол нямаше такива викове от всякаде пиратки бомби като на нова година,а на полувремето всеки тичаше до магазина за бира
Нямаше футболни фланелки по магазините или бяха скупи и ние си рисувахме на някоя бяла номера и всеки се избиваше тогава за 8 номер
... и като станахме 4-ти ... всички по улиците, знамена песни, танци ... все едно беше Нова Година

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
bavareca_86 написа:да де ма не си4ки през 90-те са били децаadd1cted написа:Искрено съжалявам всички, които като си помислят за детсвото си се сещат за дискотеки.
Първо че се говори за детство тука, не за средни и нагоре тийн години и второ, че ти като си '86 набор през 99та си бил на 13 така че не виждам какво се правиш на интересен. Както и да е, намесата на дискотеките беше ненужна лично за мене.
There is no replacement for displacement
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ех ех ех със всеки пост който чета се връщам и аз назад в тия години, години на безгрижие, само радост и гонене от страна на бабите щото им шумим под прозореца. Колелетата БМХ , ерата на The Prodigy, краденето на праскови от овощните ниви, километричните вело походи със бандата ... мамка му. Всяко поколение си има емоц. спомени, определено избровените от вас колеги съвпадат с моите 
Евала за темата, колкото и да я препрочитам усмивката не слиза браво

Евала за темата, колкото и да я препрочитам усмивката не слиза браво

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- FANATICHKA
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW e30 325 IX
Охохо, а къде забравихме първите латино-сериали, заради които баба ми забравяше да ме прибира
А кати заговорихте за NINTENDO, да взема да си намеря мойто да поцъкам тази вечер.
Никога няма да забравя "Стражари и апаши" и да дъвки ТУРБО, в следствие на които се появи манията ми по е30
мдам мдам добри времена бяхаа... 

Никога няма да забравя "Стражари и апаши" и да дъвки ТУРБО, в следствие на които се появи манията ми по е30

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ще ви цитирам един диалог. Преди 3 години , се разхождаме с брачеда и гледам некакви деца играят и аз там се базикам с тях , хвърлям топката сещеате се . Минава една бабка и вика - ех , иска ли ти се да се върнат тези безгрижни години - и аз - ммм НЕ
Подминахме и брачеда каза - така е , какво да ти липсва в тея години - нито си пил , нито по ку*ви си ходил , за кола не си и чувал , кво да ти липсва
И да ви кажа си е така

acho.rs написа:Ще ви цитирам един диалог. Преди 3 години , се разхождаме с брачеда и гледам некакви деца играят и аз там се базикам с тях , хвърлям топката сещеате се . Минава една бабка и вика - ех , иска ли ти се да се върнат тези безгрижни години - и аз - ммм НЕПодминахме и брачеда каза - така е , какво да ти липсва в тея години - нито си пил , нито по ку*ви си ходил , за кола не си и чувал , кво да ти липсва
И да ви кажа си е така
Аз съм малко по късно, ама нещо не ми липсват. Точно прехода между соца и демокрацията беше най-зле(и все още е). Ако имам избор - ще живея сега, не преди. А виденовата зима? Това към помните ли...
Ryapoff написа:acho.rs написа:Ще ви цитирам един диалог. Преди 3 години , се разхождаме с брачеда и гледам некакви деца играят и аз там се базикам с тях , хвърлям топката сещеате се . Минава една бабка и вика - ех , иска ли ти се да се върнат тези безгрижни години - и аз - ммм НЕПодминахме и брачеда каза - така е , какво да ти липсва в тея години - нито си пил , нито по ку*ви си ходил , за кола не си и чувал , кво да ти липсва
И да ви кажа си е така
Аз съм малко по късно, ама нещо не ми липсват. Точно прехода между соца и демокрацията беше най-зле(и все още е). Ако имам избор - ще живея сега, не преди. А виденовата зима? Това към помните ли...
То темата е да израстнеш през 90-те , а не да живееш в 90-те , то с детския акъл мислиш ли , че ще те боли оная работа за Виденов и преходи мреходи

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
JOGI написа:мутрите
Дори тогава в ония мутренски години, мутрите бяха по- хора. Сега са някакви самозабравили се изроди.
А иначе, по темата- спомням си как беряхме череши и после ги продавахме

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Mind_Control написа:............... Лошото е, че щом си спомняме за тия неща все едно са били в един друг живот, то вече сме от старото поколение

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"