Само за колегите и колежките, които са женени/омъжени
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Само за колегите и колежките, които са женени/омъжени
След като съм уточнил в заглавието на темата за кого се отнася темата, бих искал да се обърна към тези от колегите/колежките който са бракосъчетани със следният въпрос или по-скоро анкета
Колеги/жки, как свикнахте с брачната халка на пръста? Не ви ли пречи, защото аз примерно днес установих, че не ми е много удобна особено като правя разни манипулации с пръстите и все имам чувството, че ми пречи да си свия както трябва пръста или пък като взема да нося нещо и ми се врязва в пръста особено ако хващам нещо тежко . Не знам може би това е по-скоро като психично усещане или и аз не знам,но някак си все като взема нещо с тази ръка и все е гледам тази халка и се осъзнавам,че вече съм женен:) Днес дори в банката като внасях едни платежни нареждания - касиерката -супер сладка девойка, която ме познава задочно,защото често ме е обслужвала и днеска като протегнах ръката за да взема поредният документ и халката ми блесна понеже е бяло и жълто злато и момичето веднага се вгледа в нея и някак си по лицето и се изписа някакво учудване,защото веднага ме погледна мен после пак халката ама нищо не каза . Аз обаче разбрах, че следващият път като отида там може нби няма да ми се усмихва така както преди ми се е усмихвала, а сигурно ще бъде доста по-сдържана.. Не че на мен ми пука, защото аз си обичам жената ама понякога като се замисля колко много неща се променят в живота на един човек само с една халкичка и само за един ден. Въобще необходимо ли е да си нося редовно брачната халка,защото не смятам,че е най-удобното бижу ? Аз смятам,че това което имам към жена ми е в сърцето, а това с халката е само ритуал.
Очаквам мненията Ви по въпроса. Предполагам,че има доста от колегите, който в началото са си носили халките, но след време са преценили,че поради непрактичността си не ги носят всеки ден,а само на поводи.
Колеги/жки, как свикнахте с брачната халка на пръста? Не ви ли пречи, защото аз примерно днес установих, че не ми е много удобна особено като правя разни манипулации с пръстите и все имам чувството, че ми пречи да си свия както трябва пръста или пък като взема да нося нещо и ми се врязва в пръста особено ако хващам нещо тежко . Не знам може би това е по-скоро като психично усещане или и аз не знам,но някак си все като взема нещо с тази ръка и все е гледам тази халка и се осъзнавам,че вече съм женен:) Днес дори в банката като внасях едни платежни нареждания - касиерката -супер сладка девойка, която ме познава задочно,защото често ме е обслужвала и днеска като протегнах ръката за да взема поредният документ и халката ми блесна понеже е бяло и жълто злато и момичето веднага се вгледа в нея и някак си по лицето и се изписа някакво учудване,защото веднага ме погледна мен после пак халката ама нищо не каза . Аз обаче разбрах, че следващият път като отида там може нби няма да ми се усмихва така както преди ми се е усмихвала, а сигурно ще бъде доста по-сдържана.. Не че на мен ми пука, защото аз си обичам жената ама понякога като се замисля колко много неща се променят в живота на един човек само с една халкичка и само за един ден. Въобще необходимо ли е да си нося редовно брачната халка,защото не смятам,че е най-удобното бижу ? Аз смятам,че това което имам към жена ми е в сърцето, а това с халката е само ритуал.
Очаквам мненията Ви по въпроса. Предполагам,че има доста от колегите, който в началото са си носили халките, но след време са преценили,че поради непрактичността си не ги носят всеки ден,а само на поводи.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Re: Само за колегите и колежките, които са женени/омъжени
Стига бе колега,не ни занимавай с глупости!Ако желаеш я носи!Твоя работа...Аз не пускам тема ...(да пръдна ли или да се аз..ам?)

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Отначало ще ти е кофти при ръкуване
После ще свинкеш 

Никой не мое ма връне на селу!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
aureus_gold написа:Стига бе колега,не ни занимавай с глупости!Ако желаеш я носи!Твоя работа...Аз не пускам тема ...(да пръдна ли или да се аз..ам?)![]()
![]()
Ми пусни бе, кой те спира....тука е пълно с некви мрънкалници. Като няма кво да кажеш мълчиш, като не ти се чете, не четеш и т.н. и т.н.
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
sobiss написа:aureus_gold написа:Стига бе колега,не ни занимавай с глупости!Ако желаеш я носи!Твоя работа...Аз не пускам тема ...(да пръдна ли или да се аз..ам?)![]()
![]()
Ми пусни бе, кой те спира....тука е пълно с некви мрънкалници. Като няма кво да кажеш мълчиш, като не ти се чете, не четеш и т.н. и т.н.
И какво ти е мнението в случая?Или дай да си поспамим малко?
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
aureus_gold написа:sobiss написа:aureus_gold написа:Стига бе колега,не ни занимавай с глупости!Ако желаеш я носи!Твоя работа...Аз не пускам тема ...(да пръдна ли или да се аз..ам?)![]()
![]()
И какво ти е мнението в случая?Или дай да си поспамим малко?
Ми лично аз не нося, че някой чужди жени като видят и почват да бягат от мене

хехе фанала те е тебе предбрачната треска ... няма лошо де
наблягай повече на
и се оправиш
ае

наблягай повече на

ае

- saimonville
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 525
нема се палшиш хората ще свикнат с халката и ти така .аз лично моита си я нося за да знаят чуждите булки с кво се захващат.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
абе не съм женен, ама защо не питаш жена си 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Синеок, излагаш се
Налягай си парцалите и свиквай с халката си!!!
Щом не работиш на строеж, няма такава работа, която пръстенчето да възпрепятства.
А това дали колежката в банката ще ти се усмихва повече или ще те обслужва по-добре си го избий от главата, все тая й е....има още 100 като теб без халки, на които се усмихва. Ако си й приятен пак ще продължава, даже нищо чудно и повече...
С тия анкети на втория ден след сватбата ме притесняваш следващата да не ти е "Колеги, колко от вас са спали на дивана в хола?"

Щом не работиш на строеж, няма такава работа, която пръстенчето да възпрепятства.
А това дали колежката в банката ще ти се усмихва повече или ще те обслужва по-добре си го избий от главата, все тая й е....има още 100 като теб без халки, на които се усмихва. Ако си й приятен пак ще продължава, даже нищо чудно и повече...
С тия анкети на втория ден след сватбата ме притесняваш следващата да не ти е "Колеги, колко от вас са спали на дивана в хола?"

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ахааах... и това на втория ден ли
няма как да ти отговоря в анкетата, щото просто не я нося, без значение какво чувствам или какво не обичам...
от време на време я нанизвам на ланчето, ма след 2-3 дена я махам, щото и да го загубя, не е проблем... обаче ако я загубя и нея, не ми се мисли

няма как да ти отговоря в анкетата, щото просто не я нося, без значение какво чувствам или какво не обичам...
от време на време я нанизвам на ланчето, ма след 2-3 дена я махам, щото и да го загубя, не е проблем... обаче ако я загубя и нея, не ми се мисли

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Следващата анкета към женените нека да е "Кой мие чиниите дома"

абе що няма отговор :насвинех откак се ожених и за тва не я носа че не ми е тясна: 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Те някои поради тая причина пък изобщо не могат да си я салят 

Никой не мое ма връне на селу!
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3