Препоръка за маратонки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Re: Препоръка за маратонки

Мнение от TNC » 30 Ное 2009, 18:09

И аз съм ЗА Пумата. Две, три години само тази марка нося... ами нямал съм никакъв проблем. А и аз съм малко фен на рейсинг сериите им и си ме радват много. Та аз лично бих ти препоръчал Пума. :yes:
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 30 Ное 2009, 18:34

"Шофьорските" серии на адидас - goodyear, porsche design много радват, имам по два-три модела и от двете серии.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 30 Ное 2009, 19:04

BMWPetar написа:"Шофьорските" серии на адидас - goodyear, porsche design много радват, имам по два-три модела и от двете серии.

:yes: ,goodyer носих и почти 2 години издържаха.фен съм на адидас,много рядко да си купя друга марка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 30 Ное 2009, 19:28

Пробвай с 5.10 (Хамериканска марка) няма по-удобна и издръжлива обувка.И най-вече не са ментета от Капалъчаршъ.
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 30 Ное 2009, 19:45

Kappa, често има промоции на МЕТРО, около 45-55лв, от почти 5 години няколко модела с жената носим и сме доволни.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 30 Ное 2009, 19:48

Lenco написа:Kappa, често има промоции на МЕТРО, около 45-55лв, от почти 5 години няколко модела с жената носим и сме доволни.

първият човек от когото чувам добро мнение за "Kappa"
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече не кара такива талиги

Мнение от ventostz » 30 Ное 2009, 19:57

аз пък колеги съм супер доволен от реебок, вече трета година нося такива и не са мръднали, а преди 2 седмици си поръчах от тук - www.sportsdirect.com адидаски, излизат наполовина на цените в бг и са си супер :yes:
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 30 Ное 2009, 23:29

+1 Адидас Порше Дизайн или Дизайнерските линии около 200лв.+-
П.С.Аз по принцип си купувам само неща на Пума защото ги обожавам

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 30 Ное 2009, 23:39

От 10 години насам нося навсякъде само и единствено маратонки Asics. Здрави, стилни, надеждни. От 150 лева нагоре са добрите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 30 Ное 2009, 23:41

denko написа:Стига с тая адидас мания нийк майк
купи си МУЗИНО и забрави тея измислени марки

Това че в БГ не се вкарва готин nike и adidas незначи че са измислена марка
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 01 Дек 2009, 0:02

DirtySouth написа:
denko написа:Стига с тая адидас мания нийк майк
купи си МУЗИНО и забрави тея измислени марки

Това че в БГ не се вкарва готин nike и adidas незначи че са измислена марка

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 01 Дек 2009, 2:56

В БГ се вкарват обувки само за масовия БГ(Бай Ганьо) :bang: Това лично мен много ме дразни,но съм имал честа да видя какви хора се занимават споръчките им.Цялото това нещо е много сбъркано,тъй като Найк и Пума основно гърците движат нещата и за БГ.От там идват и много от "новите" модели.Друго,което мога да потвърдят и много други е,че специално на спортната екипировка цените са много високи и не само за нашия стандарт.От там идват и мнения"взех си един екип да тичам и избеля за едно лято"(нищо против мнението ти колега).Ако да си купиш шорти , тениска и обувки за спорт е някакъв вид събитие в БГ,то за хората в развитите( и не чак толкова) е просто консуматив(както и би трябвало да бъде).Стоките от ниските класове са с бърза амортизация,все пак трябва да си купиш нови,а и са доста по-евтини от "PRO" клас-а на дадената марка ;)
Внасяните тук стоки не са второ и трето качество(в специализираните магазини),това мога да го заявя категорично,но просто има разлика в това как се ползва един продукт(много от вас сигурно ще ме препсуват).Не случайно има описание на продукта и същото такова за това как трябва да се поддържа той(задължително от "закона за защита на потребителите").Също така има огромно значение,походката на човек,това ,дали си връзва обувките,колко номера си ги е взел по-големи(все пак трябва да му станат и след 10-ина години),дюстабан-лия(нисък свод на ходилото) ли е,сменя ли си обувките или само,когато си купи нови,колко му се потят краката и т.н. Всички тези неща имат огромно значение за това,колко ще ви останат здрави обувките и най-важното краката.
Мога да изпиша още доста,но се отплеснах здраво от същноста на темата,за което се извинявам :winky:

Съветът ми към колегата е да си купи обувки,които са му удобни и от реномирана марка :yes: На един му е удобно едно,друг останал доволен от друго-мнения много ;)

:bchug:
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 01 Дек 2009, 3:40

Така е ! После се чудете защо по магазините в БГ няма джнати като BORBET , BROCK , AZEV , BBS , KESKIN и тн а има DOTZ , DEZENT и тн ....
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Дек 2009, 10:31

gugichamp написа:В БГ се вкарват обувки само за масовия БГ(Бай Ганьо) :bang: Това лично мен много ме дразни,но съм имал честа да видя какви хора се занимават споръчките им.Цялото това нещо е много сбъркано,тъй като Найк и Пума основно гърците движат нещата и за БГ.От там идват и много от "новите" модели.Друго,което мога да потвърдят и много други е,че специално на спортната екипировка цените са много високи и не само за нашия стандарт.От там идват и мнения"взех си един екип да тичам и избеля за едно лято"(нищо против мнението ти колега).Ако да си купиш шорти , тениска и обувки за спорт е някакъв вид събитие в БГ,то за хората в развитите( и не чак толкова) е просто консуматив(както и би трябвало да бъде).Стоките от ниските класове са с бърза амортизация,все пак трябва да си купиш нови,а и са доста по-евтини от "PRO" клас-а на дадената марка ;)
Внасяните тук стоки не са второ и трето качество(в специализираните магазини),това мога да го заявя категорично,но просто има разлика в това как се ползва един продукт(много от вас сигурно ще ме препсуват).Не случайно има описание на продукта и същото такова за това как трябва да се поддържа той(задължително от "закона за защита на потребителите").Също така има огромно значение,походката на човек,това ,дали си връзва обувките,колко номера си ги е взел по-големи(все пак трябва да му станат и след 10-ина години),дюстабан-лия(нисък свод на ходилото) ли е,сменя ли си обувките или само,когато си купи нови,колко му се потят краката и т.н. Всички тези неща имат огромно значение за това,колко ще ви останат здрави обувките и най-важното краката.
Мога да изпиша още доста,но се отплеснах здраво от същноста на темата,за което се извинявам :winky:

Съветът ми към колегата е да си купи обувки,които са му удобни и от реномирана марка :yes: На един му е удобно едно,друг останал доволен от друго-мнения много ;)

Нещо са бъркаш май. Я ми кажи кои са "про" сериите на Адидас, които не се внасят тук. Щото като гледам цените на тия боклуци, дето си купих от тук не са по-ниски от всичко, което го имаше в официалния сайт и не знам за кви про серии говориш.

:bchug:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 01 Дек 2009, 10:37

Купи си кецки :mhihi: удобни, красиви .. само трябва малко търсене .. ама те не са и толкова магазините дето продават читави модели ...
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата