:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90' E30 335

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Blondster » 28 Ное 2009, 19:16

Campo9 още един ГОЛЯМ " + " за него ! :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 29 Ное 2009, 15:24

Много скоро и аз ще се разпиша тук и ще е дълго колеги.. Много дълго..

Само очаквам един уважаван от мене колега, да вида дали ще върне парите за тоя боклук които ми продаде (макар че обеща да ги върне ако имам проблеми след като закупя още нещо от него, а ето че когато взех стоката и имам наистина проблеми, тои се направи на интересен с предтекста "е аз как ще го продам после.............................. ")
"Колегата" е от пловдив ... и има магазин.. и много голяма платена обява във форума ... ще изчакам да вида дали и ТОИ ще ми откаже парите, и ЩЕ Ви пиша всичко случило СЕ ..!

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 30 Ное 2009, 10:30

Колегата bumer(e34) постъпи супер некоректно с мен
по ето тази тази тема:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=177372
Та става въпрос за нещо супер елементарно но да се има в предвид от бъдещите му клиенти :!:
трябваха ми две лаисни излишно бях подчертал да са перфектни но той ми прати ласни с зри милиметра боя по тях взех от еконт понеже нямаше опция виж преди да вземеш не съм за 20лв. все пак всеки ден съм в еконт и ме познават всички там няма да се излагам смятах че ще се разберев с колегатаbumer(e34) звънах му не вдига звънях му десетина пъти не вдига писах му есемес да му върна лаисните не одговаря . писах му ЛС -и одговори ми и ми каза че съм се правил на баи х** и за това нямало да си вземе лаисните обратно. Ако някой има желание може да пусна и ЛС - а да видите кво съм му писал за да решите кой се прави на БАИ едикоиси....................
Просто съм възмутен от некоректността на някой колеги от този форум

Аватар

Мнение от bumer(e34) » 30 Ное 2009, 12:19

колегата ако беше изчакал да му звунна понеже когато ми званя патувах штяхме да се разберем да си взема лаисните ама мн явно се е запалил и почна с заяждане има хора които са зимали части от мене те знаят дали сам коректен или не

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 30 Ное 2009, 13:08

bumer(e34) написа:колегата ако беше изчакал да му звунна понеже когато ми званя патувах штяхме да се разберем да си взема лаисните ама мн явно се е запалил и почна с заяждане има хора които са зимали части от мене те знаят дали сам коректен или не

той колегата като гледам доста е почакал, а и ти е казал какво иска да купи, всичките тука с едни и същи оправдания излизате, "имах много важна работа тогава"; "пътувах"; "бях в чужбина" той колегата ти счупил телефона от звънене и смс-и, ама не бил изчакал :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 30 Ное 2009, 15:14

направо не ми се говори тва па за 20лв. цигания писнало ми е сигорно вече 5-6 коли съм продал на части в тоя форум как не излъгах един човек до сега ............ :roll:

bumer(e34) написа:колегата ако беше изчакал да му звунна понеже когато ми званя патувах штяхме да се разберем да си взема лаисните ама мн явно се е запалил и почна с заяждане има хора които са зимали части от мене те знаят дали сам коректен или не

И да ти кажа даже доста те поисчаках от събота да понеделник
Последна промяна nikol78 на 30 Ное 2009, 15:26, променена общо 1 път

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 30 Ное 2009, 15:20

Ти пък как може да си толкова нагъл бе? За 20 кинта да мишкуваш така левашки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 01 Дек 2009, 14:29

Такааа, дойде ми реда отново но този път наистина. :mhihi: Става въпрос за един акомулатор http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6#p1919286 . Така аз съм студент в Шумен(живея в Бургас) и цъкам си форума от Шумен, като брат ми се обажда, че на колата ми акомулатора е згънал... и ко прайм, няма леф за нов, търсим настаро... Намирам си аз, викам ще го взема, та стига се до покупката, при което пича по телефона обяснява, как динамото не е зареждало и акомулатора му паднал, след което си е купил нов, и той също паднал на другия ден, без да знае, че динамото му незарежда :dummy: иначе акомулатора бил супер, само трябва да се зареди, викам хайде, пращай го... Обаче какво се указва, аз понеже съм в Шумен, брат ми отива да го взема от еКонт, и така седи 2-3 дена акомулатора понеже няма кой да се занимава с него, след което се обажам в Бургас да вида как е положението, беше каран няколко пъти на сервиз за акомулатори да го заредят, след което бащата два пъти го е проверил, съм го накарал нарочно... И след тестовете на акомулатора се оказва че 4-та и 2-ра клетка заминали, след последния оглед 4-та се е събудила но 2-ра мъртва... Така прибирам се аз две седмици по късно, след като акомулатора е взет от еКонт!!!! и гледам аз, че:

1-во акомулатора е 62 ампер-часа при обявени в обявата 65 !!!
2-ро на акомулатора пишело АЛФА???? WTF? някакъв боклук МОНБАТ енерджи ли къв му беше модела...

Веднага вядя телефона от джоба и звъня... ОТГОВОР:
-ми, да такова на мен ми казаха че е 65 нз си ко
викам -слушай ко не стига че неоговаря на обявата, ами и е заминал... прати ми адреса си, да ти го връщам...
-да добре довечра ти пращам адреса няма проблем...
След което почва да увърта...
АЗ -
Колега, искам да ти кажа че акомулатора има някакъв проблем с 2-ра и 4-та клетка най-вече 2-ра !!!
Това хич не е хубаво :nono: Утре, други ден ще ти дам по сигурни резултати в какво състояние Е. Та понеже стана късно като получих информацията от Бургас... понеже не съм там през седмицата. Искам да ти кажа, че при условие ако акомулатора има заминала клетка, бих искал да ти го пратя обратно а ти да си ми върнеш паричките ! Имай го на впредвид...

ТОЙ -
Брат като разбереш пиши но аз мисля че трябваше това да ми го кажеш на следващия ден ти ми пишеш след 1 месец аз откаде да знам че неси го преебал ти беше си до последно читав

АЗ -
Aбе не 1 месец, ама както и да е, 2 седмици са, акомулатора не е слаган, баща ми го е закарал на Акомулаторджийница да го заредят(понеже аз съм студент и не съм много често в Бургас), и така са му казали, че 2-ра клетка е избила а 4-та и тя заминавала...
Днеска бащата щял да го погледне отново да види дали ще заври и 2-ра клетка, но ако нестане ти го връщам, съжелявам колега..

ТОЙ -
Виж мн добре защото акомулатора е напално читав сигурен съм ..

на другия ден уж трябваще да получа адреса да го пратя обратно... обаче получавам:
ТОЙ -
Колега сложи акомулатора на колата и пробваи дали върти ?

почна с овъртанките..
АЗ -
Kolega moje i da zavurti tejko tejko da zapali, ama sled tova ne me ustroiva, imam muzika v kolata i karam s chujd akomulator... pak ti kazvam dai mi adresa utre da ti go prashtam !!! Vtora kletka e zaminala !!! Sq da ne sporim akomulatora e proveren 3 puti !!! Ne sum dal pari za neshto koeto ne v kondiciq da raboti... Shtoto ako e za takuv akomulator s izbila kletka gi imam v izlishak moga da ti podarq edin ako iskash...

неговия отговор -
dobre samo mi kaji az otkade da znam 4e nesi go povredil ti.Ti mi pisa sled 3 sedmici 4e ne e 4itav shto nemi pisa 2riq den ?

АЗ -
kakvi 3 sedmici ve, ne me qdosvai. 15 pati ti bqh povtoril che ne sum v Burgas, akomulatora e sedql v koridora, i ne e pipan, az nakarah bashtami da go zeme i da zakara da go zaredqt, ama mai neshto ne se e poluchilo.
A TI MI KAJI ZASHTO SI MI PRATIL DRUG AKOMULATOR, A NE TOZI OT OPISANIETO NA OBQVATA 65ah Alfa...
A NQKAKUV SMESHEN MONBAT 62ah... Ako she mi vatrish nomera, vnimavai!!

такаааа и това беше дотук, не съм спрял да му звъна на телефона не го вдига, вчера някаква девойка ми дигна на незнам кой си път и да ми каже че бил нощна смяна и си е забравил телефона, днеска 2 пъти съм звънял никой....
65лв дадох за купчина старо желязо в пластмаса...
ИзображениеИзображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 01 Дек 2009, 17:20

Е ваще 2 седмици не видяха ли, че не е това, което си искал? :roll:
Преебал те е явно, ама и ти късно си реагирал .. :confused:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 01 Дек 2009, 20:30

bigmurzi написа:Е ваще 2 седмици не видяха ли, че не е това, което си искал? :roll:
Преебал те е явно, ама и ти късно си реагирал .. :confused:

Колко да гледат, акомулатор като акомулатор.....
ИзображениеИзображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 01 Дек 2009, 22:07

Cosworth написа:.................................

Не ти върви бизнеса в форума последно време :)
Звънни да ти дам един талон -20% за ПРАКТИКЕР да си купиш един нов БОШ за почти същите пари (важат до неделя май). Само дето там ги дават с няква гаранция-3години.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 02 Дек 2009, 9:54

Ето го и поредния НЕКОРЕКТЕН "търговец". Става випрос за колегата hristofor Темата е ето тази; viewtopic.php?f=15&t=174458&p=1938250#p1938250

Когато видях обявата се обадих и продавача и тои ме убеди, че всичко написано е вярно и гумите са много добри. Отново го попитах за забележки но тои беше категоричен, че били страхотни.
След получаването им от еконт (без опцията за която се бяхме разбрали т.е да се видят) ги взех и след отварянето на пликовете в които те бяха грижливо завързани се почна с изненадите. Дота е 2004г, и едната гума явно е карана спукана или е опирала някъде защото е истъркана от вътрешента страна. Веднага му се обадих, и казах че искам да му ги върна и ще му се обадя като съм в еконта да си даде кординатате. От тогава когто и да звъня, само сваободно и никои не вдига. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от enrageD » 05 Дек 2009, 0:00

Du4kata88 http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=29427

Тема с продажбата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=162835

Както пише в темата, а и както нееднократно получих уверения по телефона скоростната кутия е от Е36 и то даже от новия двигател 1.8 115к. (т.е М43), точно като моя. Получих ето това по Еконт: http://img.photobucket.com/albums/v601/fredk/IMG_1415.jpg с наложен платеж. Тъй като не разбирам хич от автомобили и не знам как трябва да изглежда кутията, а и не предполагам, че ще ме лъже с модела (а за качеството, то е ясно, че на място няма как да видя дали нещо и има на кутията, така че купувам на доверие) взех кутията. Уговорих си час за майсторите, при които ходя, за след 2 седмици, най-ранния възможен ден за тях, и в уречения ден отидох с кутията и оставих колата. Обадиха ми се по телефона, че само са махнали капака на кутията и веднага са видели огромната разлика. Ето как трябва да изглежда за Е36: http://i395.photobucket.com/albums/pp38/bmwcrazi24/E30age080.jpg. След разговор по телфона този човек продължаваше да твърди, че тази кутия е свалена от Е36 двигател. След като си взех колата и кутията обратно от сервиза намерих няколко снимки из интернет на кутии точно като тази, която ми бе продадена и се оказа, че това е GETRAG 240 - кутия за Е30. Единственият начин, по който може да седи на двигател от Е36, е с тиксо. На последните ми няколко обаждания и лични съобщения човекът не отговаря.
Остава ми само да пусна кутията за продажба, а на този измамник да си регистрира нов акаунт във форума. Мога поне да ви дам телефона му, надявайки се да ви предпазя от измами: 0895706909
P.S. Снимката на кутията, която съм приложил не е моя, но мога да кача такава, ако някой не вярва. Като доказателство ще е и човекът, който я купи (надявам се да намеря такъв) и я сложи на Е30-ката си.

Аватар
Кара: Бавно

Мнение от hristofar » 08 Дек 2009, 16:00

еи сложи гумите и тогава говори и не съм ти казал че гумите са без забележка казах че нямат балони аз лично си ги карах отпред на моита кола ти за 50лева чисто нови ли искаш :?: и признавам дота го обърках но щом толкова ревеш имаш един чифти гуми подарак само бъди търпелив и спри да плюеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 09 Дек 2009, 16:39

hristofar написа:еи сложи гумите и тогава говори и не съм ти казал че гумите са без забележка казах че нямат балони аз лично си ги карах отпред на моита кола ти за 50лева чисто нови ли искаш :?: и признавам дота го обърках но щом толкова ревеш имаш един чифти гуми подарак само бъди търпелив и спри да плюеш

Не искам за 50лв. нови. Аз гумите не ги избирам по цената, а по характеристиките които пише за тях (ДОТ, марка модел и т.н) И как да не плювам след като взе парите, а не искаш да си вземш гумите обратно. Аз гуми от теб не искам. Наи-добре си вземи и тези и си ги подаряваи на които искаш.

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари