Новата а8-ца
Модератор: Общи модератори
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: Новата а8-ца
Уникална е, старата също, честно казано ако имах възможностите бих си взел Ауди А8/С8 отколкото 7-мица... 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
BadAngel написа:Bogat-Beden написа:EcLipSeR написа:Колата и мен каточели не ме грабва,знам обаче че ще се продава и то доста добре... Ауди никога не са ми симпатични като марка,можеби заради предното предаване и еднотипието им към моделите,но някак си ми са струват сигуни коли и някак си будят респект.. особено S8..
А8 не е ли със задно?
кватро е ве =)
вси4ките модификации ли? поне не вси4ки са със бадж ,та у мен се загложди съмнение..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ми, пише че тия са дето ще излезнат всички ще са кватро, може по-нататъка да пуснат некое 1.4 тди дето да е само с предно, божа работа =)
от старите, тия с 2.8 и 3.2 бензините, както и 6така дизел можеха да са само с предно
от старите, тия с 2.8 и 3.2 бензините, както и 6така дизел можеха да са само с предно
Последна промяна BadAngel на 02 Дек 2009, 0:46, променена общо 1 път
No bling at the Ring
- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
Bogat-Beden написа:BadAngel написа:Bogat-Beden написа:EcLipSeR написа:Колата и мен каточели не ме грабва,знам обаче че ще се продава и то доста добре... Ауди никога не са ми симпатични като марка,можеби заради предното предаване и еднотипието им към моделите,но някак си ми са струват сигуни коли и някак си будят респект.. особено S8..
А8 не е ли със задно?
кватро е ве =)
вси4ките модификации ли? поне не вси4ки са със бадж ,та у мен се загложди съмнение..
За сега всичките модификации ще бъдат с quattro, като изключение прави базовият 3.0TDI - 204 кончета, който ще бъде с предно

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BadAngel написа:((:BuKcu:)) написа:Старото поколение А8 беше къде-къде! Това не ми харесва въобще!!! Ама въобще!!! И никой не може да ме убеди в противното!!!!! Очаквах силен конкурент на Ф01, но....уви.....никъв конкурент няма да е![]()
ти що толкова плюеш кола, която дори не си виждала =)
или забрави колко грозна беше новата 7ца по снимките от нета, тука всички писаха онова повръщащото човече
Споко , момичето зане само Ф01 и Е60 - други коли няма

http://snimki.automedia.bg/view/6/0/10594/1
http://news.automedia.bg/read/8422.html
Ако визията е спорна , то за интериора не вярвам някой да каже лоша дума .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:ми, пише че тия са дето ще излезнат всички ще са кватро, може по-нататъка да пуснат некое 1.4 тди дето да е само с предно, божа работа =)
Старото 3.0 ТДИ е сериино с куатро - може в ранните серии , да не се предлагало
кво и е на визията, колата седи много тежко, надявам се никой не очаква да почнат да я кичат със шпойлари като некои шницер =))))
за кватрото на 6така може и да си прав, не съм проверявал коя има и коя не, всъщност като се замисля, редно е серийно да предлагат кватро за дизела, щото е с як въртящ момент и сигурно си пали гумите така да се каже =) ма нека все пак да си говорим за новата а8ца, не старата, щото са ше отворят некви книги дебели да пишат професорите как нищо не става вече 25 години от тая система КВАТРО и ше стане еднааааааааааа...
за кватрото на 6така може и да си прав, не съм проверявал коя има и коя не, всъщност като се замисля, редно е серийно да предлагат кватро за дизела, щото е с як въртящ момент и сигурно си пали гумите така да се каже =) ма нека все пак да си говорим за новата а8ца, не старата, щото са ше отворят некви книги дебели да пишат професорите как нищо не става вече 25 години от тая система КВАТРО и ше стане еднааааааааааа...

No bling at the Ring
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
BadAngel написа:Bogat-Beden написа:EcLipSeR написа:Колата и мен каточели не ме грабва,знам обаче че ще се продава и то доста добре... Ауди никога не са ми симпатични като марка,можеби заради предното предаване и еднотипието им към моделите,но някак си ми са струват сигуни коли и някак си будят респект.. особено S8..
А8 не е ли със задно?
кватро е ве =)
Всички ли да са кватро ? от последния модел ... защо да ми са струва ,че имаше и с чисто предно от по старата версия.
П.С. Наскоро четах в Autobuild ,че БМВ твърдят ,че новата им система X-drive била най добрата система в света за двойно задвижване,та въпроса ми е това не го ли казваха и от Ауди,някои знае ли нещо по въпроса ? acho.rs ти можеби и запознат по този въпрос

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не... Quattro са
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
acho.rs написа:Споко , момичето зане само Ф01 и Е60 - други коли нямаСтарото поколение било къде , къде ... пък това новото не и харесвало въобще , въпреки че е копие на старото - аааааааааахахаххахахах Нямало никакъв конкурент да бъде - ами поне напиши - в моите очи , А8 няма да бъде никакъв конкурент на БМВ 7 , после виж тези снимки и пак говори глупости (в друга тема дето се обсъждаше новото А8 , каза дори , че не било сигурна кола и липсвало мощ) :
Миличък, предлагам ти да започнеш да сядаш /поне/ в по-новите автомобили, в случая на БМВ и Ауди, и пак да си поговориме, м?

Поне аз не съм клавиатурна нинджа, която чета смешния АутоБилд или изучавам брошурите и после пиша по форумите.

И пак се върни във въпросната друга тема и прочети отново какво съм написала, и пак се върни тука.....и говори!
бате, всеки път като излезе некой нов модел фирмата производител се изтупват пред журналята и казват "ние в тая кола имаме 1753 патента, разработени само и единствено за този модел, ние сме с най-добрия мотор, най-добрите скорости, шаси, окачване и салон, най-добрата стабилизираща програма и най-доброто задвижване на 4те колела" =)
реално разликите между х-драйв и куатро некой чичка дето има кинти да ги вземе тия коли никога няма да го усети, освен ако не обича да се катери по ски-пистите с тях или иска да се повози на вал торн =)
реално разликите между х-драйв и куатро некой чичка дето има кинти да ги вземе тия коли никога няма да го усети, освен ако не обича да се катери по ски-пистите с тях или иска да се повози на вал торн =)
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:acho.rs написа:Споко , момичето зане само Ф01 и Е60 - други коли нямаСтарото поколение било къде , къде ... пък това новото не и харесвало въобще , въпреки че е копие на старото - аааааааааахахаххахахах Нямало никакъв конкурент да бъде - ами поне напиши - в моите очи , А8 няма да бъде никакъв конкурент на БМВ 7 , после виж тези снимки и пак говори глупости (в друга тема дето се обсъждаше новото А8 , каза дори , че не било сигурна кола и липсвало мощ) :
Миличък, предлагам ти да започнеш да сядаш /поне/ в по-новите автомобили, в случая на БМВ и Ауди, и пак да си поговориме, м?![]()
Поне аз не съм клавиатурна нинджа, която чета смешния АутоБилд или изучавам брошурите и после пиша по форумите.![]()
И пак се върни във въпросната друга тема и прочети отново какво съм написала, и пак се върни тука.....и говори!
Хахахаах , клавиатурна нинджа - оригинална си

Не приемай постовте ми като заяждане с теб - нормално е да си маниачка на БМВ , особено в БМВ форума (май му викахте "сектант" ) , за това и малко попрекаляваш с оценките към другите марки . Може да си останала с впечатление , че съм маниак на Ауди , защото имам такова , но като се замислиш , май само БМВ с/у Ауди се дискотира тук .

П.С. Наскоро четах в Autobuild ,че БМВ твърдят ,че новата им система X-drive била най добрата система в света за двойно задвижване,та въпроса ми е това не го ли казваха и от Ауди,някои знае ли нещо по въпроса ? acho.rs ти можеби и запознат по този въпрос![]()
![]()
Не разбирам почти нищо от системи 4х4 - Аудито ми е с предно - дрифтачка , та и от опит не мога да говоря

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
BadAngel написа:бате, всеки път като излезе некой нов модел фирмата производител се изтупват пред журналята и казват "ние в тая кола имаме 1753 патента, разработени само и единствено за този модел, ние сме с най-добрия мотор, най-добрите скорости, шаси, окачване и салон, най-добрата стабилизираща програма и най-доброто задвижване на 4те колела" =)
Има смъсъл в твойте думи и наистина всяка марка го твърди и все пък от всички системи за задвижване на 4те колела най много ми допада тази на колата от аватара ти

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
You mean... somebody would actually pay to drive that? 

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
добре изглежда, но не е нищо ново под слънцето поне визуално
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki