Само за колегите и колежките, които са женени/омъжени
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Само за колегите и колежките, които са женени/омъжени
Ще свикнеш колега, ще свикнеш
И на мен в началото ми беше странно, после свикнах и сега халките/пръстените рядко ми пречат
Може да ти е странно, но аз лично често ги свалям когато се налага ОТГОВОРНО шофиране - тогава нищо не трябва да те разсейва
Мишел, недей така, вълнува се колегата
Все пак е още прясно бракуван и пеперудите може още да върлуват в корема му
И предполагам, че ние сме му достатъчно близки (макар и виртуално), за да сподели с нас и да ни пита

И на мен в началото ми беше странно, после свикнах и сега халките/пръстените рядко ми пречат

Може да ти е странно, но аз лично често ги свалям когато се налага ОТГОВОРНО шофиране - тогава нищо не трябва да те разсейва

Мишел написа:С тия анкети на втория ден след сватбата ме притесняваш следващата да не ти е "Колеги, колко от вас са спали на дивана в хола?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Мишел, недей така, вълнува се колегата

Все пак е още прясно бракуван и пеперудите може още да върлуват в корема му

И предполагам, че ние сме му достатъчно близки (макар и виртуално), за да сподели с нас и да ни пита

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Честно казано от както нося халка жените налитат повече от преди.........

човеееечееее смял съм се като обезумял... хахахаххахахахахаххахаха, прости ми, просто още не мога да повярвам, че пишеш насериозно
само едно въпросче, на колко си???
иначе, аз ако бях жена и по-скоро твоята и разбера, че пишеш такива ............... бих те пребила

иначе, аз ако бях жена и по-скоро твоята и разбера, че пишеш такива ............... бих те пребила

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
баахти и анкетата
ама ми е интересно като се отговори еди как си ти така ли ше направиш?
чакам следващата: "давате ли на жена си да ви се качва на главата ..."

чакам следващата: "давате ли на жена си да ви се качва на главата ..."

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
K_Ilkov написа:баахти и анкетатаама ми е интересно като се отговори еди как си ти така ли ше направиш?
чакам следващата: "давате ли на жена си да ви се качва на главата ..."![]()
![]()
Или : "..Боли ли я често главата на жена ви..."

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
sineok_pi4_ написа:След като съм уточнил в заглавието на темата за кого се отнася темата, бих искал да се обърна към тези от колегите/колежките който са бракосъчетани със следният въпрос или по-скоро анкета
Колеги/жки, как свикнахте с брачната халка на пръста? Не ви ли пречи, защото аз примерно днес установих, че не ми е много удобна особено като правя разни манипулации с пръстите и все имам чувството, че ми пречи да си свия както трябва пръста или пък като взема да нося нещо и ми се врязва в пръста особено ако хващам нещо тежко . Не знам може би това е по-скоро като психично усещане или и аз не знам,но някак си все като взема нещо с тази ръка и все е гледам тази халка и се осъзнавам,че вече съм женен:) Днес дори в банката като внасях едни платежни нареждания - касиерката -супер сладка девойка, която ме познава задочно,защото често ме е обслужвала и днеска като протегнах ръката за да взема поредният документ и халката ми блесна понеже е бяло и жълто злато и момичето веднага се вгледа в нея и някак си по лицето и се изписа някакво учудване,защото веднага ме погледна мен после пак халката ама нищо не каза . Аз обаче разбрах, че следващият път като отида там може нби няма да ми се усмихва така както преди ми се е усмихвала, а сигурно ще бъде доста по-сдържана.. Не че на мен ми пука, защото аз си обичам жената ама понякога като се замисля колко много неща се променят в живота на един човек само с една халкичка и само за един ден. Въобще необходимо ли е да си нося редовно брачната халка,защото не смятам,че е най-удобното бижу ? Аз смятам,че това което имам към жена ми е в сърцето, а това с халката е само ритуал.
Очаквам мненията Ви по въпроса. Предполагам,че има доста от колегите, който в началото са си носили халките, но след време са преценили,че поради непрактичността си не ги носят всеки ден,а само на поводи.
Честито, Синеоки! Много дълго да се обичате истински!

К'во ти пречи да си я сваляш (халката, де), когато вършиш по-груба работа? После, обаче, е добре да не забравяш да я сложиш отново...

"... _ _ _ ..."
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
пусни една анкета кога и как 4у..те жените си:
-докато мият 4иниите наведени над мивката
-докат простират на терасата
-докат ти шият 4орапите
-докат гледа алф
-докат ти шият 4орапите
-докат гледа алф

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
bavareca_86 написа:пусни една анкета кога и как 4у..те жените си:
-докат ти шият 4орапите
-докат гледа алф
Или докато сърфира из интернет пространството опознавайки нови сайтове, ти да сърфираш из тялото и опознавайки нови територии.. Не се сдържах просто .... Аз ей-тъй да ви питам пък вие тука станахте много тънкообидни

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Синеок, жените си падат по женените мъже, счита се, че те не са носители на зарази, СПИН и какво ли не, та си носи за тежест. Така създаваш респект... и повече ще ти се меткат! 
А, я си представи, че я оставиш в джоба.. и любимата в къщи види, че се ергеносваш,... ще ти стъжни живота.

А, я си представи, че я оставиш в джоба.. и любимата в къщи види, че се ергеносваш,... ще ти стъжни живота.

Да караш Peugeot е страст!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а бе ръгай,чушка в лютеницата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ръгай,чушка в лютеницата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ангелинов
-
Да Е носа ли или да не Е носа .... ще Е поноса, па Е ми се носи , Е не ми се носи ....
В крайна сметка направили са Е за да се носи а не да Е гледаш.
Е се махайте с тиЕ въпроси.
Енко
Ена
МариЕ
Река Ентра
Град Ебланица
Енките са от северните щати.
В крайна сметка направили са Е за да се носи а не да Е гледаш.
Е се махайте с тиЕ въпроси.
Енко
Ена
МариЕ
Река Ентра
Град Ебланица
Енките са от северните щати.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ами и двамата не си носим халките, защото в един период на закъсване прди 10 години ги продадохме. Така и не си купихме след това, от немърливост ли, от това че истинските халки бяха тези от сватбата ли, не знам. С халка или без когато никой има желание да удари нещо чуждо, един пръсен няма да го спре. Все пак доброто възпитание изисква да се свали халката когато се гони нещо извън семайството. Ако не друго поне за мен е гавра със законния партньор. Синеокия, това си е нормално и му викат следбрачна треска. Ще мине. От мен пожелания след няколко си там месеца да започнеш да пускаш анкети за памперси и биберони.
Eva* написа:Синеок, жените си падат по женените мъже, счита се, че те не са носители на зарази, СПИН и какво ли не, та си носи за тежест. Така създаваш респект... и повече ще ти се меткат!
Ти ся не му отваряй очите!

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3