Колеги леко с халогените из Студентски град !
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Колеги леко с халогените из Студентски град !
изненадан съм, че никой до сега не го е написал.
фаровете за мъгла са конструирани в стил "наводнение" (flood) и светят с разсеяна светлина. ако си със 35 вата крушки- няма проблеми ама като сложиш големите крушки и понеже рефлектора е направен да "полива навсякъде" а не да е отрязан отгоре- заслепяват наред.
само не знам какво прави полицията когато види някой с бмв/мерцедес дето като завива и му се палят халогените на страната на завоя.. а ако завиеш на другата страна- се пали и другия.... и кво?
фаровете за мъгла са конструирани в стил "наводнение" (flood) и светят с разсеяна светлина. ако си със 35 вата крушки- няма проблеми ама като сложиш големите крушки и понеже рефлектора е направен да "полива навсякъде" а не да е отрязан отгоре- заслепяват наред.
само не знам какво прави полицията когато види някой с бмв/мерцедес дето като завива и му се палят халогените на страната на завоя.. а ако завиеш на другата страна- се пали и другия.... и кво?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:изненадан съм, че никой до сега не го е написал.
нищо не правят общо взето, обикновено се заяждат с некоя е30ка =)
No bling at the Ring
alx написа:само не знам какво прави полицията когато види някой с бмв/мерцедес дето като завива и му се палят халогените на страната на завоя.. а ако завиеш на другата страна- се пали и другия.... и кво?
Не могат да направят нищо защото автомобилите така са конструирани, а не си го е направил някой, за да е турбо гъзар. Пък и, от друга страна, светват само временно, а не светят през цялото време докато караш.

MCar написа:Не могат да направят нищо защото автомобилите така са конструирани, а не си го е направил някой, за да е турбо гъзар. Пък и, от друга страна, светват само временно, а не светят през цялото време докато караш.
разбирам, че нищо няма да направят, но ще ме спрат а аз може да нямам време да се занимавам с тях...
за угасването - да... ама повечето имат таймаут по 30-60 секунди... и като си чукнал в ляво да избягаш дупката и после си завил на дясно и ти светят и двата халогена и полицайте седят на 20 метра след завоя... само ще ми загубят времето да се обясняваме кое е гъзария и кое - фабрично поведение...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Само при стартиране и при промяна на положението се регулират в движение не съм ги хващал или ако го прават само те си разберат,но ме съмнява.Не е само при стартиране.
Докато караш се движат.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:MCar написа:Не могат да направят нищо защото автомобилите така са конструирани, а не си го е направил някой, за да е турбо гъзар. Пък и, от друга страна, светват само временно, а не светят през цялото време докато караш.
разбирам, че нищо няма да направят, но ще ме спрат а аз може да нямам време да се занимавам с тях...
за угасването - да... ама повечето имат таймаут по 30-60 секунди... и като си чукнал в ляво да избягаш дупката и после си завил на дясно и ти светят и двата халогена и полицайте седят на 20 метра след завоя... само ще ми загубят времето да се обясняваме кое е гъзария и кое - фабрично поведение...
Ехееееее ...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
от една страна ако са настроени добре няма голям проблем според мен. просто онези се чудят как да ни съсипват с глупави глоби. ако не са халогени ще е нещо друго
наи лошото обаче е не добре настроените фарове и ХАЛОГЕНИ, като гледам 90% са такива...
само си помнете кога з апоследно на преглед някои ви погледан фаровете
лично при мен това стана през 1997
провал ...
наи лошото обаче е не добре настроените фарове и ХАЛОГЕНИ, като гледам 90% са такива...
само си помнете кога з апоследно на преглед някои ви погледан фаровете
лично при мен това стана през 1997
провал ...
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5