Новата а8-ца

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: Новата а8-ца

Мнение от Projektzwo » 02 Дек 2009, 20:04

acho.rs написа:Да кажеш , че е грозно - ок , с никой не съм се заяждал , но това за А8 и точка А и Б е много , ама много "грешно" ... меко казано . За другото няма да говоря да не изместваме темата ...

точно пък такъв тип автомобили са предназначени са придвижване от точка А до точка Б, или сигурно са за дрифт измислени, кой знае...
аз лично държа да се обосновеш, като НЕ Е за придвижване за какво друго е този автомобил?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Дек 2009, 20:24

Projektzwo написа:
acho.rs написа:Да кажеш , че е грозно - ок , с никой не съм се заяждал , но това за А8 и точка А и Б е много , ама много "грешно" ... меко казано . За другото няма да говоря да не изместваме темата ...

точно пък такъв тип автомобили са предназначени са придвижване от точка А до точка Б, или сигурно са за дрифт измислени, кой знае...
аз лично държа да се обосновеш, като НЕ Е за придвижване за какво друго е този автомобил?

Е не исках , повече да пиша , но щом държиш - А8 , както и БМВ 7 , са лимузини , както за каране , така и за возене във "лонг" версиите си . Те не са просто за придвижване а за луксозно,експресно и повдигащо патката придвижване от точка А до точка Б . Някой хора , твърдят , че не са за каране - аз лично едиствената кола която съм карал в този клас е Е38 740и - ами няма такова удоволствие от това да управялваш 5 метров + 2 тона кораб разполагащ със 300 коня . Това е всичко друго , но не и просто придвижване от една , до друга точка , поне за мен не е така.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 02 Дек 2009, 21:03

нищо не е като 760Li
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Дек 2009, 21:15

я па и се кефим Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 02 Дек 2009, 22:15

На мен лично,С-ката много ми допада 8)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Дек 2009, 22:28

Transportera написа:На мен лично,С-ката много ми допада 8)
Изображение
Изображение
Изображение
Возил съм се в предишната, уникално е! За габаритите си е спортна. На мен повече ми допада обикновената Осмица. Най-голямата серия по ми се вързва с мека возия и мощност при 150 км/ч. Не сфетофарна бегачка. Ако ще си купувам такава кола, бих избрал 760ли. Возия, при изпреварване е като тройка. Какво повече да искаме. А точно пък Ауди в големия клас мисля, че по нищо не отстъпва на другите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 02 Дек 2009, 22:41

Определено не ми харесва нито отвън , нито отвътре, а по отношение на двигатели и скоростни кутии какво значение има , като такива коли се взимат да се возиш, а не да ги караш.Важен е комфорта,лукса, возията и престижа на марката.Аз поничките така и не можах да ги харесам в никакъв вариант- нито съм фен на предното, нито на куатрото, нито на дизела.Ако трябва да избирам кола за каране бих избрал BMW, без никакви колебания, а за возене може би Мерцедес.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 02 Дек 2009, 23:30

Винаги бих избрал 7-ма серия пред а8, ако не е 7ма серия то поне S-класата. Просто дизайна горе/долу го бива, не мога да кажа, че е грозен, но някакси седи антипатична, и просто няма с какво да грабне човек. От Ауди винаги са залагали на много леки промени между моделите си, но в последно време попрекалиха. Не знам друга марка с толко подщи еднакви по дизайн автомобили. Просто имам претенций, че поне и малко разбирам от коли, но все още бъркам много модели на Ауди. Можеше поне предната решетка да попроменят малко, задницата можеше да не и правят copy/paste от А4. За интериора са ми по малко забележките, но все пак и там намирам косури.Екранчето подобно и на старата А8ца е ''стърчащо'', което лично на мен не ми харесва. Някак си от по голямо разтояние изглежда все едно колата няма заводски монтиран дисплей, а е купен от Техномаркет.
Аз ако трябва да давам оценка на колата, подобно на един колега преди мен по десетобалната система бих и дал 5... определено можеше и по добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Дек 2009, 20:30

по-добре да пишат по темата само такива,които са се качвали и в други коли освен в некакви е30 и е36,а смятат най-бързата некоя IS ка,щото ми е писнало от семкаджии дето никога в живота си не са се и няма да се качат в подобен автомобил!!!
Когато покарате подобен автомобил,или само се докоснете до вратата му,тогава ще започнете друга песен да запеете.
Все пак идеята на подобни автомобили е не да ги харесвате вие,защото няма никакво значение,той е направен за богати хора,хора с голфуве,е36 и москвичи може само да да завиждате.
п/п
Автомобила е страхотен,1 вата а8 не ме радваше,но се поправиха и вече с новата маска ме радват аудитата,но не бих си взел ауди под а8,е сега и пара нямам за а8...като порасна-тогава

Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Дек 2009, 3:37

Е.Димитров написа:по-добре да пишат по темата само такива,които са се качвали и в други коли освен в некакви е30 и е36,а смятат най-бързата некоя IS ка,щото ми е писнало от семкаджии дето никога в живота си не са се и няма да се качат в подобен автомобил!!!
Когато покарате подобен автомобил,или само се докоснете до вратата му,тогава ще започнете друга песен да запеете.
Все пак идеята на подобни автомобили е не да ги харесвате вие,защото няма никакво значение,той е направен за богати хора,хора с голфуве,е36 и москвичи може само да да завиждате.
п/п
Автомобила е страхотен,1 вата а8 не ме радваше,но се поправиха и вече с новата маска ме радват аудитата,но не бих си взел ауди под а8,е сега и пара нямам за а8...като порасна-тогава

Поздрави

Най-накрая някой да се "изхвърли" с умно мнение :winky: По темата - не ми харесва като визия, защото ми прилича на А4 отзад, а отпред не ми харесва как са разположени диодите на фаровете. Като поведение и возия няма какво да го коментирам. За да не съм голословен във връзка с мнението на колегата Димитров, ще кажа, че съм карал (за повече от 5 мин.) последната С8, последната 760Ли и С600. Честно казано не мога да им намеря кусур на тия автомобили, колкото и да искам. Като интериор няма какво да се правя на някой изискан английски джентълмен и да обяснявам за детайли - всичките са страхотни отвътре. Като визия - 7-цата, но до голяма степен и от пристрастност.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 9:01

Именно колега,ето такива по-градивни мнения очаквам,човек който е карал,а не разни пишлемета на по 16 -18 годни,които и идея си нямат какво става извън децката стая и извън компютъра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 11:22

Ето за това продължавам да пиша и чета в този форум - не вярвам на друго място , някой така безпристрастно да се изказва за модели на преки конкуренти :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 04 Дек 2009, 12:10

Покрай работата ми имах щастието да покарам Мерцедес 220 и сегашната генерация 221/гледам никой не ползва заводското наименование-или не се знае :mhihi: /
Е66 и новата седмица ,както и последната А8.

Преки впечатления.
220 - една от излагацийте на марката :no: .
Предното окачване се скапва за секунда-това аморт. за нищо ги нямат и се клатушка кат кашон :mhihi:
221-ами доста са се постарали,въпреки че имат проблем с предните спирачни апарати :shock: /на нови коли/ но въпреки това колата се кара с кеф,високотехнологична,хубава визия :yes: .
Баварките-ами кеф от всякъде.
За същите километри двете баварки не мръднаха-няма троп няма лоп.
Някакси 221 седи по-добре от Е66 и новата седмичка, но като качество една идея е по-добре баварката и е по-агресивна.
А8-ка: запристъпвах предубеден :mhihi:
Мама му стара не ги обичам олимпийците и това е :winky:
Но - има едно но/колата беше от последната генерация/
Като визия не ми допада грам, обаче при кормуването бях доста приятно изненадан :yes:

Извода е , че трите гранда се надбягват и имат малко или много плюсове и минуси ,които са индивидуални за различните типове клиенти.
И има едно недоразумения-не излизат различните им генераций по едно и също време и е много трудно обективно да се даде оценка или по-точно сравнение.
За дизайна е най-просто -отиваш до колата и тя или те грабва или не я харесваш и това е!
Та в мойте очи може да е грозното пате аудито, ама и Е65 като излезе щях да :puke: ,амасега и свикнах.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Дек 2009, 12:29

Aбсолютно съгласен.
От сега с уговорката, че нямам никакви влечения към толкова големи автомобили...
Колите са чисто нови, така че няма значение поддръжката им. След 5 години може и да почнем да го обсъждаме...

И S-класата и 7ма серия и А8 се карат по сходен начин и возят по сходен начин в съпоставимите им нива на оборудване. Лични наблюдения.
Ама да ми казвате, че БМВ са красивите, а Ауди грозните като цяло... малко ми е странно.
Айде сега, че Мерцедес не са най-красивите, ясно е. Имат си определн чар и това е...
Ама със всички грозотии извадени от БМВ в последните години и при всичките красиви модели на Ауди... малко пак го подкарахме на сляп фанатизъм...

Кое е грозно на Ауди (да, олимпиади са, да окачването им е чупливо, имат безумно скъпа поддръжка, бла бла бла, ама кое им е грозно).
А3 ли е грозна?
А4 ли е грозна? (още средата на 90те, това беше една от най-красивите коли на пазара, заедно с първата А3-ка).
А5 ли е грозна? (за мен това е една от най-красивите коли на пазара. Да, много ми харесва и Е92, но А5-ицата е ебаси красотата).
А6 ли е грозна? (сигурен съм, че сте се напикавали след първата А6-ица с този дизайн).
А8, която обсъждаме е грозна? Не, наистина, време е да се изстиска малко от акнето и да се сложи малко Oxy пъпкотрепач...ю

Пропускам ТТ & R8, че отиват малко към екзотики, но да не би те да са грозни? Пропускам и джиповете. И ML, и X5, и Q7 са си красиви, нищо им няма...

Специално някой да каже, че Ауди са грозни, това е абсурдно. Тея нямат грозна кола от началото на 90те. Дори едно време Ауди Б4 беше една от най-красивите коли, които можеха да се купят на пазара.
Не съм им фен на Ауди, карал съм доста Аудита, стари, нови, ама честно казано, при първа възможност ако се окаже сполучлив модел, бих си взел едно А5 :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2009, 12:47

Ако имаш А4 сигурно много ще ти харесва марката... защото и А6 и А8 приличат на А4, но според мен лично това е много тъпо. Някой дава 60 000 за А4 и има почти 1 към 1 с най-скъпия им модел.

На мен лично някак си старото А8 ми харесва повече защото изглежда по-елегантно и масивно. Новото А8 ми изглежда като малко разтекъл се фейслифт. И на всичкото отгоре притежава типичните за ауди черти(еднаква предница и странична линия, типично грозните волани и скоростни лостове)

И все пак някой ден ако трябва да избирам между лимузините... много бих се колебал между 7 с мпакет и панамера.

На мен лично много ми харесва накъде вървят БМВ, защото моделите им се различават коренно.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата