Най сетне да решат да направят нещо градивно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 16:22

http://vbox7.com/play:6c2a87a9 ето така можем да го онагледим, дет се вика :mhihi: физиологичният процес :bchug:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Дек 2009, 16:27

saleen написа:Ами човек като изкаже мнение е хубаво да може да го защити с някакви доводи-за това попитах :angel: Ако е само да си приказваме общи приказки от това по- лесно няма. Това, че някой не си знае правата и задълженията при полицейска проверка си е изцяло негов проблем-има писано, писано....

Виж сега!
Закони има и те стават все по сурови..и все на наш гръб. На гърба на обикновенния данъкоплатец.
Искам да знам, че като има толкова сурови мерки, то те са за всички. И да ми го гарантират. Не да се чудят как да вкарат пари в хазната чрез нас, а реално да влизат в джоба на катаджията, който в 90% от случаите, когато ме спре, си иска пари, а не търси закона!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 16:32

saleen написа:
Pitbull_Germany написа:Ами...ти не си ли чувал за хванат с превишение на промилите и пуснат след почерпка???

Не съм чувал, защото резултата остава запаметен, после катаджията как ще обясни какви са тия промили и защо няма акт, като свалят разпечатката :?:

Ами, колега, не знам къде живееш тогава!? Остави, че се разминава, ами и понякога се разминава с мноооого малко. Мой приятел за 2.14 промила на дрегер, който е бил преди 3 дни на тест и е с всички документи към него, се размина с 18 лв...или казано иначе патронче Джак Даниелс...всичко с благоволението и молбата на господата Униформени. Оттук нататък ти ми кажи колко е границата и какво трябваше да му се случи, ако се зачитаха законите!?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 03 Дек 2009, 16:35

Pitbull_Germany написа:И съответно, ако не си ял...дъхът ти е по-силен ;)

И по-зловещ,особено ако не си измил зъбите.
Един стар тексимаджия ми разправяше,че си носел нафта в бебешко бурканче,удрял един здрав гълток като види че го спират и после дрегера на нула!
No time like the present.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 16:36

krystal написа:
saleen написа:Ами човек като изкаже мнение е хубаво да може да го защити с някакви доводи-за това попитах :angel: Ако е само да си приказваме общи приказки от това по- лесно няма. Това, че някой не си знае правата и задълженията при полицейска проверка си е изцяло негов проблем-има писано, писано....

Виж сега!
Закони има и те стават все по сурови..и все на наш гръб. На гърба на обикновенния данъкоплатец.
Искам да знам, че като има толкова сурови мерки, то те са за всички. И да ми го гарантират. Не да се чудят как да вкарат пари в хазната чрез нас, а реално да влизат в джоба на катаджията, който в 90% от случаите, когато ме спре, си иска пари, а не търси закона!

:yes:
А за ендата бира - имам клип как един приятел фитнес маниак 1,75 90 кг , не може да запази равновесие от една бира :mhihi: И на мен ми се случвало , когато съм изморен и особено ако е 40 градуса лято , да ме замае 1 бира повече от 3-4 ракии изпити бавно с мезенце :D
И пак питам - ако съм гладен и съм хапнал една-две банички с кило боза - какво правим :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 16:40

Ами ако искате да ги отучите от корупция настоявате да ви пишат акта или да започнат бързо производство и си носите последствията, без да минавате по втория начин-но малко хора имат куража и самосъзнанието да го направят, по- лесно е да търсим вината в другите (не че там я няма-напротив), но винаги има 2 страни-една която дава и една която взима.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 16:40

2shae написа:
Pitbull_Germany написа:И съответно, ако не си ял...дъхът ти е по-силен ;)

И по-зловещ,особено ако не си измил зъбите.
Един стар тексимаджия ми разправяше,че си носел нафта в бебешко бурканче,удрял един здрав гълток като види че го спират и после дрегера на нула!

А мърмота с шоколада къде е бил през това време :mhihi: Честно казано здрав гълток нафта, ако удариш, все си мисля, че ще го върнеш веднага...не си е базик това. Иначе от стари шофери знам, че мед също много помагал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 16:43

saleen написа:Ами ако искате да ги отучите от корупция настоявате да ви пишат акта или да започнат бързо производство и си носите последствията, без да минавате по втория начин-но малко хора имат куража и самосъзнанието да го направят, по- лесно е да търсим вината в другите (не че там я няма-напротив), но винаги има 2 страни-една която дава и една която взима.

Да, прав си. Ама какво правиме с момента, че съм болен, пил съм сироп за кашлица, както миналата зима, показва ми 0.1 и ония ми казва "Охооооо, май ще си взимаме книжката"??? Да си скъсам нервите и да си съсипя вечерта по болници с кръвни проби или да му бутам 20 лв.? Кое от двете предпочиташ? В този случай да съдя КАТ, ама и дума не може да става!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Дек 2009, 16:46

saleen написа:Ами ако искате да ги отучите от корупция настоявате да ви пишат акта или да започнат бързо производство и си носите последствията, без да минавате по втория начин-но малко хора имат куража и самосъзнанието да го направят, по- лесно е да търсим вината в другите (не че там я няма-напротив), но винаги има 2 страни-една която дава и една която взима.

Напълно съм съгласен с тебе колега. :yes:
А някой викат че полицайте взимали пари, ако сте изрядни никви пари няма да ви взимат, а това е още един стимул да се спазват правилата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 16:47

krystal написа:Закони има и те стават все по сурови..и все на наш гръб.

А аз какво да кажа, като за шофиране с 0,1 промила алкохол могат да ме изгонят дисциплинарно от работа? Ако откажа да ме тестват също. А вие се оплаквате, че били строги към вас....
Pitbull_Germany написа:Да си скъсам нервите и да си съсипя вечерта по болници с кръвни проби или да му бутам 20 лв.? Кое от двете предпочиташ?

Не съм казал, че е лесно, но поне ще знаеш, че наистина си постъпил както трябва.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 16:49

Pitbull_Germany написа:показва ми 0.1 и ония ми казва "Охооооо, май ще си взимаме книжката"???

До 0.5 промила включително няма никаква санкция, явно някой е блъфирал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 16:54

saleen написа:
krystal написа:Закони има и те стават все по сурови..и все на наш гръб.

А аз какво да кажа, като за шофиране с 0,1 промила алкохол могат да ме изгонят дисциплинарно от работа? Ако откажа да ме тестват също. А вие се оплаквате, че били строги към вас....
Pitbull_Germany написа:Да си скъсам нервите и да си съсипя вечерта по болници с кръвни проби или да му бутам 20 лв.? Кое от двете предпочиташ?

Не съм казал, че е лесно, но поне ще знаеш, че наистина си постъпил както трябва.

Е, хубаво ще те изгонят от работа...мен също и после всичко, за което съм учил и работил отива на кино. И според теб правилно ли е това? Не говориме за това, че си пил 1 бира и си карал. Говориме, че има варианти, в които може и да не си близнал алкохол, но пак да ти отчете. Може да си пил преди 24 часа и пак да те светне, а реално ти да си ОК и да ти няма нищо. Казвам ти го от гледна точка на това, че имам дрегер, който въпреки че не е като полицейските, в Германия е легализиран за употреба от тяхната полиция за пешаците им и не струва 10 лв. като тия в бензиностанциите. И съм си правил опити и съм се пулил за какво става въпрос. Отделно някой може ли да се сети за държава, извън тези със сух режим, в която да е забранена и 1 глътка алкохол преди шофиране? Може би в Скандинавия, но при тях там алкохола е друг проблем, имайки предвид "топлото време" :mhihi:

П.С.- ------------------------------
saleen написа:
Pitbull_Germany написа:показва ми 0.1 и ония ми казва "Охооооо, май ще си взимаме книжката"???

До 0.5 промила включително няма никаква санкция, явно някой е блъфирал.

Имах предвид, ако бъде приет този закон, колега! Отделно, че няма да бъде приет, е пределно ясно, но поне става хубава дискусия :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 03 Дек 2009, 17:01

тва ако го приемат ще духаме повече от магистралките трябва да има няква граница ама чак 0.0 е тъпо

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 17:02

Ами умните глави така са го измислили, не казвам, че е най- удачният вариант, според мен това са чисто популистки мерки без реална полза; това от което има нужда е сериозни санкции за хората които карат с над 1,2 промила, в НК е предвиден затвор до 1 година, но колко хора са влезли за такова нещо :dunno: Една солена глоба и пробация и след време пак си на пътя, цялата работа мижи да те лажем.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 17:07

saleen написа:Ами умните глави така са го измислили, не казвам, че е най- удачният вариант, според мен това са чисто популистки мерки без реална полза; това от което има нужда е сериозни санкции за хората които карат с над 1,2 промила, в НК е предвиден затвор до 1 година, но колко хора са влезли за такова нещо :dunno: Една солена глоба и пробация и след време пак си на пътя, цялата работа мижи да те лажем.

Приетите според закона санкции са според тълкуването на закона. Това, че има максимално наказание, не значи, че няма условия, за да бъде наложено. 1 г. затвор могат да ти дадат при повторно прекрачване на границата. Да не говорим, че при наличие на смекчаваши вината обстоятелства и/или по преценка на съда, наказанието може да падне под минималното предвидено от закона.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата