БМВ Портфейл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Re: БМВ Портфейл

Мнение от GRINGO » 03 Дек 2009, 10:49

Аз понеже си падам по тапицирането и вече ми беше писнало от дебелите портмонета,
един ден нямах работа и реших да пробвам дали ще се справя.
Преди това си бях направил калъф за фотоапарата понеже нямах.
Гледах да е максимално тънко затова съм направил само най-необходимите джобове.
Един джоб за книжни, и по един джоб за документи и карти.
Ето какво се получи. :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
The power is nothing without control.
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 03 Дек 2009, 18:26

:shock: Много добре е станало-можеше да сложиш оригиналните цветове на ///М

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Дек 2009, 0:15

лелеееее какви са тия бг дилъри бре. каква е тая печалба която си слагат какво е това чудо.
Точно вчера гледах фактурата за портмонето ми от BMW of San Antonio и е точно 38$ и някакви центове, това не е човешко тук. :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 04 Дек 2009, 1:56

martin_g60 написа:
MCar написа:Това първото е с малка емблема BMW. То е от БМВ колекцията, другото е от М колекцията.

Аз имам второто от М Колекцията и е много готино :lol:

Може ли да ми го снимаш отвътре да го видя?
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 04 Дек 2009, 13:52

Изображение
Изображение
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 04 Дек 2009, 14:46

Благодаря ти!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Дек 2009, 19:31

И за тва нещо 200лв. :shock: :kuku: То бива , бива болест, ама чак пък толкО.... :kuku:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 04 Дек 2009, 20:04

uCnaHeTcA написа:И за тва нещо 200лв. :shock: :kuku: То бива , бива болест, ама чак пък толкО.... :kuku:

Дори е леко смешно за тази цена.Реално струва точно 39 евро в представителството във Виена,за каква надценка става въпрос в БГ не ми се мисли.200 лева това са почти 103 евро,просто има къде къде портфейли за тея пари,далеч по-достойни за цената си.

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 04 Дек 2009, 21:30

jordanpar написа:
uCnaHeTcA написа:И за тва нещо 200лв. :shock: :kuku: То бива , бива болест, ама чак пък толкО.... :kuku:

Дори е леко смешно за тази цена.Реално струва точно 39 евро в представителството във Виена,за каква надценка става въпрос в БГ не ми се мисли.200 лева това са почти 103 евро,просто има къде къде портфейли за тея пари,далеч по-достойни за цената си.

Как така в представителството във Виена струва 39 евра, при положение, че в сайта на BMW струва 95 евра? Доставната му цена в дилърите е някъде около 60 евра. На загуба ли работят във Виена?
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 04 Дек 2009, 22:57

MCar написа:
jordanpar написа:

Как така в представителството във Виена струва 39 евра, при положение, че в сайта на BMW струва 95 евра? Доставната му цена в дилърите е някъде около 60 евра. На загуба ли работят във Виена?

Ами нали се сещаш,че всяко нещо си има мода,а тя е до време.
И всичко опира до политика и ''четкане'' на клиента.
Като видиш в сайта цената,а после наживо в представителството в по-бяла страна че е чуствително по-ниска си казваш ''Е как да не ги обичам моите дилъри,виж каква цена ми правят на аксесоарчета с любимата марка''.
На каква загуба да работят,като разликата с друг такъв портфейл е в използваното лого,нали се сещаш каква ще е цената ако не е М пауър,а ''армани'' или ''черути''.
Плюс това тоя портфейл си е в графата ''рекламни материали'',а добрата реклама няма цена.
В БГ продажбата и покупката на подобни аксесоари се свързва по-скоро с гъзарлъка,отколкото с религията към дадена марка,оттам и надуването на цените е очаквано.
В крайна сметка кой е по-голям фен на марката,тоя който има портфейл БМВ за 200 лева,или оня който има ключодържател за 10 лева с логото на марката????????????А?

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 05 Дек 2009, 17:16

jordanpar написа:Ами нали се сещаш,че всяко нещо си има мода,а тя е до време.
И всичко опира до политика и ''четкане'' на клиента.
Като видиш в сайта цената,а после наживо в представителството в по-бяла страна че е чуствително по-ниска си казваш ''Е как да не ги обичам моите дилъри,виж каква цена ми правят на аксесоарчета с любимата марка''.
На каква загуба да работят,като разликата с друг такъв портфейл е в използваното лого,нали се сещаш каква ще е цената ако не е М пауър,а ''армани'' или ''черути''.
Плюс това тоя портфейл си е в графата ''рекламни материали'',а добрата реклама няма цена.
В БГ продажбата и покупката на подобни аксесоари се свързва по-скоро с гъзарлъка,отколкото с религията към дадена марка,оттам и надуването на цените е очаквано.
В крайна сметка кой е по-голям фен на марката,тоя който има портфейл БМВ за 200 лева,или оня който има ключодържател за 10 лева с логото на марката????????????А?

Зависи от хората, разбира се. Ако и ключодържателят, и портфейлът са купени от любов към мартката - еми еднакво големи фенове са. Не е въпроса в парите. А това, че в България масово се купуват такива аксесоари за гъзария - абсолютно съгласен.
И въпреки това, колкото и да са с рекламна цел тези аксесоари, който ще си купи БМВ, ще има пари да даде и 20-30 евра отгоре за портфейл или ключодържател.
На мен не ми се вижда логично да продават на толкова по-ниска цена от доставната. И в България, това, което се случва не е нормално, особено това, което се случва в Камор с техните цени. Ама... Хайде...
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар

Мнение от ///M_Martin » 05 Дек 2009, 17:23

Абе не знам в представителството във Виена да струва 39евра защото в преставителството им в Портсмут,Анлия струваше 70 паунда-и според мен е доста луксозно с червена алкантара вътре,отвън е черна кожа естествена.Вие какво искате да ви говори ли?

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2010, 15:56

Имам същото като на колегата martin_g60. Купих го от изложението в Женева за 100 франка, което е 140 лева, а във Варна карс беше 200. За 4 месеца не е мръднал.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Юни 2010, 9:13

в европа наистина се самозабравят малко с цените на някой неща...
http://www.bmw-online.com/ProductDetail.aspx?p=1868 ... $38 от официалния сайт и аз скоро ги гледах.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 26 Юни 2010, 9:28

ми ето че ги има по 38 $ - хаиде са някои да направи поръчка .
кои ще се наеме с това задължение да направи поръчка -сигорен съм че ще има кандидати.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата