Най сетне да решат да направят нещо градивно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 17:12

ОК, ама нека да е по изключение и когато наистина има такива обстоятелства, а не по вторият начин, който всички знаем какъв е.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Дек 2009, 17:16

saleen написа:ОК, ама нека да е по изключение и когато наистина има такива обстоятелства, а не по вторият начин, който всички знаем какъв е.

Напълно съм съгласен в това отношение. Уви, реалността е друга :confused:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 03 Дек 2009, 17:30

Явно на мнозинството му харесва този закон и въобще всички закони.Само в България няма никаква гражданска реакция на всевъзможните простотии на управляващите.Ха замислете се колко шофьори има в България и на колко не им изнася и какво би се случило, ако отделят един час да отидат да пушат пред парламента и между другото изразят и гражданската си позиция.Правителството не е Господ и законите му не са 10 Божи заповеди, за да благоговеем пред тях и да се впускаме във философски анализи. Докато не стане практика народа да реагира на разни малоумщини адекватно, те ще се случват постоянно и ще си живеем в Асурдистан.Не знам колко поколения промити мозъци трябва да си отидат докато започнем да се чувстваме и да действаме като хора, а не като крепостни селяни .Господаря решил и точка- отивам да изпълнявам.Гади ми се от тази типично българска пасивност и от този робски манталитет.Не в ЕС а в САЩ да влезем пак ще сме си роби и ще си трайкаме, щото такова ни е възпитанието и съответно мисленето.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Дек 2009, 17:33

ivan1590 написа:Явно на мнозинството му харесва този закон и въобще всички закони.Само в България няма никаква гражданска реакция на всевъзможните простотии на управляващите.Ха замислете се колко шофьори има в България и на колко не им изнася и какво би се случило, ако отделят един час да отидат да пушат пред парламента и между другото изразят и гражданската си позиция.Правителството не е Господ и законите му не са 10 Божи заповеди, за да благоговеем пред тях и да се впускаме във философски анализи. Докато не стане практика народа да реагира на разни малоумщини адекватно, те ще се случват постоянно и ще си живеем в Асурдистан.Не знам колко поколения промити мозъци трябва да си отидат докато започнем да се чувстваме и да действаме като хора, а не като крепостни селяни .Господаря решил и точка- отивам да изпълнявам.Гади ми се от тази типично българска пасивност и от този робски манталитет.Не в ЕС а в САЩ да влезем пак ще сме си роби и ще си трайкаме, щото такова ни е възпитанието и съответно мисленето.

Евала, много точно казано! :clap:
Няма шанс за съжаление,...като овчици сме..

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Дек 2009, 18:55

saleen написа:това са чисто популистки мерки без реална полза; това от което има нужда е сериозни санкции за хората които карат с над 1,2 промила, в НК е предвиден затвор до 1 година, но колко хора са влезли за такова нещо

Абсолютно!
:yes: :yes: :yes:
Не е въпросът за единия популизъм да вгорчаваш живота на обикновения шофьор като сваляш прага до нивото на технически допустимата грешка на дрегера!
Въпросът е като караш пиян като мотика да не можеш да се разминеш с 20 или 200 лева, а да си понесеш заслуженото. И така по-малко хора ще карат пияни!

Преди 2-3 месеца един "герой" от Бургас караше пиян и уби 2 момчета вътре в града.
Преди това е бил осъждан няколко пъти на пробация за шофиране в нетрезво състояние.
Ако от вторият път нататък вместо пробация влезаше в затвора това изобщо може би нямаше да се случи!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 03 Дек 2009, 19:02

Не изчетох цялата тема, но това е пълна простотия. За 1 бира без книжка хехаеахеха :clap: Тази държава е уникална. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 03 Дек 2009, 19:19

Като колегата saleen съм - за 1 бира - вън. За отказ - вън. Техническа грешка ми се е случвала - на дрегер, не съм спрян, просто да видя какво ще покаже. Пробвам както си му е реда - нова чашка и хоп - 0.22. Мдаа, аз трябва винаги при техническа грешка да правя кръвна. А за закона - ми да свалят границата на 0.3. По-голяма грешка е много малък шанса да се случи. Въпроса е, че законите почват да се спазват - камерите не лъжат.

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 03 Дек 2009, 20:54

от 16 години не пия никакъв алкохол,пушя по 1 кутия цигари на ден пия и по 6-8 кафета и досега като са ме спирали винаги е показвало 0.2.
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 11:05

pitagor написа:от 16 години не пия никакъв алкохол,пушя по 1 кутия цигари на ден пия и по 6-8 кафета и досега като са ме спирали винаги е показвало 0.2.

Тва няма връзка с темата, ама ди ти кажа по-полезно ще е да пиеш по 1 малко всеки ден и да пушиш по 0 цигари на ден ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 11:19

flame написа:
pitagor написа:от 16 години не пия никакъв алкохол,пушя по 1 кутия цигари на ден пия и по 6-8 кафета и досега като са ме спирали винаги е показвало 0.2.

Тва няма връзка с темата, ама ди ти кажа по-полезно ще е да пиеш по 1 малко всеки ден и да пушиш по 0 цигари на ден ;)

Да не кажа , че и 2 големи на ден са по-добре от 6-8 кафета и кутия цигари :no: Ако случайно си мислиш , че толкова кафе и цигари те съсипва по-малко от килото ракия на ден на алкохолиците , доста се лъжеш - просто приятелски съвет .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 11:22

Еееее, чак пък кило ракия да е по-добре от кутия цигари :lol:
Аз пък злоупотребявам с кафетата :angel: Ма кво да праа - кат работя да полунощ и ме се спи - не го правя за кеф :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 11:42

flame написа:Еееее, чак пък кило ракия да е по-добре от кутия цигари :lol:
Аз пък злоупотребявам с кафетата :angel: Ма кво да праа - кат работя да полунощ и ме се спи - не го правя за кеф :confused:

Образно казано - и кутия цигари в комплект с 8 кафета - сърцето изобщо няма да е доволно . А за теб и кафетата - карал съм 1 година нощни смени , без да съм изпил едно кафе - не защото не го обичам, а за да не се пристрастявам ;)
Заеби ги тия кафета - нещо студено за пиене , музичка и някой форум , ако имаш възможност ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 11:50

acho.rs написа:
flame написа:Еееее, чак пък кило ракия да е по-добре от кутия цигари :lol:

Образно казано - и кутия цигари в комплект с 8 кафета - сърцето изобщо няма да е доволно . А за теб и кафетата - карал съм 1 година нощни смени , без да съм изпил едно кафе - не защото не го обичам, а за да не се пристрастявам ;)
Заеби ги тия кафета - нещо студено за пиене , музичка и някой форум , ако имаш възможност ...

Да ти кажа пробвал съм да заместя кафетата с уиски...
Ма пак проблем - ставам прекалено работоспособен :lol:
Пък после и на иху-аху ми се ходи... И става една - Опа! Айдеееее... :mhihi:

ПС А цигарите на практика ги отказах като разбрах, че няма полза от тях ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 04 Дек 2009, 12:09

И според мен е глупост
Виж, ако завишат наказанията при над 0.5 промила, е друго.
ама нали и катаджиите семейства хранят, а държавата няма пари за нормални заплати....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 04 Дек 2009, 12:53

и така ето специално за хората които казват, че никъде го нямало тва 0,0 промила

http://www1.adac.de/images/2009-Promill ... 192415.pdf

както се вижда има някои страни като Чехия, Словакия и Унгария при които няма никакви толеранси. В други пък страни има ограничения на 0,0 за начинаещи шофьори и какви ли не още неща.Информацията ее от сайта на АДАЦ Германия, което е АБСУРД да е грешна :wave:

Ирландците къртят с тва 0,8 ама при тях е разбираемо що е така :mhihi: :mhihi:

И не, че нещо ама в Румъния е 0,0 ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата