Тест пилот-вече тестове-БМВ 5GT-стр7
Модератор: Общи модератори
Re: Тест пилот-вече тестове
Шефовете са ти зле, или трябва 1 да бъде или двмата да сте забавни и да се разбирате.. Вие един вид се състезавате, кой по-добре ще се справи - така изглежда отстрани
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re:
lubeto написа:Марто(spudera) за козчето си прав![]()
Инак... шефовете са си над-всичко и те подбират материала.
Не е оферта

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Ето още едно тестче на най-новото Поло,което още не се предлага официално в България.
Сега е ваш рад за яко хранилка
http://www.automedia.bg/video-test-driv ... 4%D0%B0.28
Сега е ваш рад за яко хранилка

http://www.automedia.bg/video-test-driv ... 4%D0%B0.28
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Това другото момче с всеки клип става все по по по - смешно
На теб какво да ти кажа , имаш напредък , но има какво да се иска продължавай напред 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Re: Тест пилот-вече тестове-БМВ 5GT-стр7
Ето последното за сезона клипче.Пускам го тук,защото е на БМВ 5гт.
пс-дори успях да поздравя феновете,ама немах право да казвам форума хихихи
айдеее на сейра:
http://www.automedia.bg/video-test-driv ... mo.34&cp=1
айдеее на сейра:
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
lubeto написа:Ето последното за сезона клипче.Пускам го тук,защото е на БМВ 5гт.
айдеее на сейра:
браво пич,ти и другият мъж (по въздрастният) ми харесахте много,а оня метил не мога да го гледам толкоа се лигави че....

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Това другото момче изморява с абсурдното си поведение... особено с това пилене на обороти на дизел на място и превземките. Извинявайте, превъртях набързо напред, докато вие говорихте.
Вие правите ревю на 5та серия БМВ, не можахте ли по една риза да сложите? По-възрастния мъж беше облечен абсурдно за пред камера.
Единствено мога да кажа евала на дамата за обличането, поведението пред камера и спокойствието.
Тази проверка на ускорението и спирачния път беше смехотворна, препоръчай на колегите си да не го правят повече. Честно.
Относно колата.
- Уникален интериор.
- Не мисля, че дамата е права че нощното виждане е непрактично. На нея й свети камера, докато я снимат, нормално е при такава разлика в осветлението, очите й да не могат да се адаптират. В реални условия при приглушено осветление, ще се вижда перфектно с периферното зрение.
- Безумен профил и задница.
- Това е предницата, която трябваше да сложат на 7ма серия. Това е красива предница. Можеха да сложат предницата от 7мицата на 5GT и така и двете коли щяха да приличат на нещо.
Вие правите ревю на 5та серия БМВ, не можахте ли по една риза да сложите? По-възрастния мъж беше облечен абсурдно за пред камера.
Единствено мога да кажа евала на дамата за обличането, поведението пред камера и спокойствието.
Тази проверка на ускорението и спирачния път беше смехотворна, препоръчай на колегите си да не го правят повече. Честно.
Относно колата.
- Уникален интериор.
- Не мисля, че дамата е права че нощното виждане е непрактично. На нея й свети камера, докато я снимат, нормално е при такава разлика в осветлението, очите й да не могат да се адаптират. В реални условия при приглушено осветление, ще се вижда перфектно с периферното зрение.
- Безумен профил и задница.
- Това е предницата, която трябваше да сложат на 7ма серия. Това е красива предница. Можеха да сложат предницата от 7мицата на 5GT и така и двете коли щяха да приличат на нещо.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Като караш с 40-50км/ч на 3000-3500 оборота, как няма двигателя да стане по-шумен!
Екипа да се замисли към коментарите под видеото, наистина!
Якето поне да го бяхте махнали от багажника!
Ако сте по сценарии, опитвайте се да разчупвате малко думите, защото така е доста сухо....точно като заучено е....и прави впечатление!
Иначе браво за труда!
Екипа да се замисли към коментарите под видеото, наистина!
Якето поне да го бяхте махнали от багажника!
Ако сте по сценарии, опитвайте се да разчупвате малко думите, защото така е доста сухо....точно като заучено е....и прави впечатление!
Иначе браво за труда!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ееее много дразни тоя келеш твоя колега 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Много сте дървени... Изглеждате като актьорите от Забранена любов..
П.С. - Това беше градивна критика

П.С. - Това беше градивна критика
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Съвет към колегата водещ: Пич, представи си, че си с приятел в колата и искаш да му се изфукаш. Забрави за всички хора които те гледат. Просто се изфукай с колата. Търси дребни детайли които са уникални за модела и прави комични сравнения. Без много превземки като тоя твоя колега дето се прави на палячо и се излага яко. Личи си че си притеснен. Вкарай малко самочуствие. С това притеснение ми приличаш на студент с астра А, и 3 месеца шофьорски стаж. Опитай да създадеш някакъв образ на тежкар, знам че е трудно, но единствените хора които успяват да го правят без проблем е хората с по шарен начин на живот, тоест хората които не живеят само над учебниците. Хората които правят лудории и това им доставя удоволствие. Вкарай малко примитивност, самочувствие и САМОУВЕРНОСТ! И ЯКО напред. Вкарай лично мнение. АМА МНОГО! КРИТИКИ! ЯКО! Гледай Top Gear. Опитвай да се учиш от поведението на водещите там и по скоро от начина по който представят информацията. За забавната част има какво да поработиш, но е важно да видиш как Джереми те кара да настръхнеш при всяко натискане на M Бутона... Дай повече от себеси и най важното: Не трябва да се страхуваш от това да се набиеш на очи с индивидуалност. - Но не прекалявай като колегата с тъпия хумор

Водещата - с говорен дефект.
Младия ти колега - прекалено преиграва, а може би просто си е от тея неприятно натрапчиви хора и по принцип.
Стария - липса на всяк'ъв стил на обличане, изказ и т.н.
Ти - малко по-спретнат и отпуснат, примерно
Младия ти колега - прекалено преиграва, а може би просто си е от тея неприятно натрапчиви хора и по принцип.
Стария - липса на всяк'ъв стил на обличане, изказ и т.н.
Ти - малко по-спретнат и отпуснат, примерно

In Ban We Trust!
Благодаря колеги за критиките! Знам,че има още много,ама много да се желае и ще се постарая занапред.
Но да знаете,че има и фактори които са независещи от мен ...
Но да знаете,че има и фактори които са независещи от мен ...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
значи... изгледах го това нещо
изумен съм... с тези дрехи няма да ви пусна и в е30 ми... а онзи рапон ако ми натисне колата до 5к ей така без нищо, директно му откачам главата
представяте кола, която е на ниво премиум класа на бмв... нищо не видях за активната и пасивната безопасност, еърбеци, за озвучаването, отопляването, и какво ли още не... ако съм втори в нещо, изобщо не бих го споменал, ако съм първи, бих наблегнал /за кутията иде реч/...
сценариста и оператора да се масочат към мултипликационните филми... там по ще имат успех...
не знам, още ме яд на това "представяне"... и как от всички тестове избрахте от 0 до 100 и спиране... че драснете една линия на асфалта и кажете че спира от 100 до 0 за еди колко си метра... сега какво, кухнята и хола спирали много бързо
бе направо ужас

изумен съм... с тези дрехи няма да ви пусна и в е30 ми... а онзи рапон ако ми натисне колата до 5к ей така без нищо, директно му откачам главата

представяте кола, която е на ниво премиум класа на бмв... нищо не видях за активната и пасивната безопасност, еърбеци, за озвучаването, отопляването, и какво ли още не... ако съм втори в нещо, изобщо не бих го споменал, ако съм първи, бих наблегнал /за кутията иде реч/...
сценариста и оператора да се масочат към мултипликационните филми... там по ще имат успех...
не знам, още ме яд на това "представяне"... и как от всички тестове избрахте от 0 до 100 и спиране... че драснете една линия на асфалта и кажете че спира от 100 до 0 за еди колко си метра... сега какво, кухнята и хола спирали много бързо

бе направо ужас

Колега, малко критика да изкажа. Първо, знам какво е да си пред няколко хиляди човека и да приказваш пълни тъпотии, които са ти по сценарий. Ето например при теста можеше да се поувлечеш малко. Трябваше да вкараш и малко хумор, да направиш сравнения с други модели на марката. Другия път!