За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

За жените.....

Мнение от barty » 04 Дек 2009, 12:50

Да уточня: не е мое творение но е много добро

Постоянно слушаме за “Правилата” от женска гледна точка. Сега, ето и някои мъжки правила:
• Женските гърди са за гледане и за това ги гледаме. Не се опитвайте да промените това – няма да стане!
• Научете номера с тоалетната седалка. Големи момичета сте. Ако е вдигната –я свалете. На нас ни е нужно да е вдигната, на вас смъкната. Да сте чули някога да се оплакваме че не я намираме вдигната?
• Събота = Спорт. Това е като пълноунието или приливите и отливите. Оставете го така.
• Пазаруването не е спорт. И не, ние никога няма да го приемаме като спорт.
• Плаченето е изнудване.
• Ако искате да разберете нещо питайте. Нека сме наясно по този въпрос: малките намечета не действат! По-сериозните също! Най-откровенните намеци също не действат! Давайте по същество!
• “Да” и “Не” са напълно приемливи отговори за почти всеки въпрос.
• Идвайте при нас с проблем САМО ако искате да го разрешим. Това е което можем да направим. Имате си приятелки които да ви изслушват.
• Главоболие продължило 17 месеца си е сериозен проблем – идете на доктор!
• Всяко нещо което сме казали преди 6 месеца не се брои при спор с вас. Всъщност всякакви коментари с давност 7 дни не се броят.
• Ако си мислите че сте дебели – най вероятно е така. И спрете вече да ни питате.
• Ако нещо което сме казали може да се интерпретира по два начина и единият ви кара да се чувствате тъжни или ядосани – то имали сме другото предвид.
• Можете или да ни накарате да свършим нещо, или да ни кажете как искате да бъде свършено. Но не и двете едновременно! Ако вие най-добре знаете как то трябва да бъде свършено – просто го свършете сами!
• Когато е възможно, моля казвайте каквото имате да казвате по време на рекламите.
• Христофор Колумб не се е нуждаел от напътствия. Ние също!
• Всички мъже виждаме само 16 цвята – те са цветовете които са по “default” на Windows например. Прасковата например е ПЛОД. Люлякът е цвете. И идея си нямаме какво е тюркоазено.
• Когато попитаме какво има и вие отговорите “нищо”, ние се държим все едно няма нищо. Знаем че лъжете, но просто не си струва главоблъсканицата докато разберем какво не е наред.
• Ако задавате въпроси на които не искате да чуете отговор, очаквайте отговори които не искате да чуете.
• Когато се налага да ходим някъде заедно, абсолютно всичко което облечете е добре. Наистина!
• Не питайте за какво си мислим, освен ако не сте готови да говорте на теми като Секс, Спорт или Коли.
• Имате достатъчно дрехи!
• Имате прекалено много обувки!
Благодарим че прочетохте това. Да, знаем че ще трябва да спим на дивана тази вечер, но знаете ли - това не ни пречи – че то си е един вид къмпинг.
Последна промяна barty на 06 Дек 2009, 12:12, променена общо 1 път
:yes:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Re: За жените.....

Мнение от amd » 04 Дек 2009, 12:59

Много добро, точно в целта бих казал :) Сега чакаме колежките да се включат :)
BMW only!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Дек 2009, 13:17

Най обичам когато някоя едрогърда кака сложи голямо деколте и ме пита, "защо ми гледаш в циците"...защо ли.... :D

Потребител
Аватар

Мнение от Liverpool`fen » 04 Дек 2009, 13:23

Много добро :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 04 Дек 2009, 13:23

BMWALPINA написа:Най обичам когато някоя едрогърда кака сложи голямо деколте и ме пита, "защо ми гледаш в циците"...защо ли.... :D

... това пък няма много смисъл ... нали това е целта :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:36

Бе то ние мъжете сме семпли,не щем много,ето примерно аз,моите желания са елементарни,девойката да е красива,да може кафе да се пие с дъра бъра,да се щракотиме евридей и да не е бедна...че много анти-афродизиак е бедността

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GeDotz » 04 Дек 2009, 13:42

:mhihi:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя :winky:
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....
Ама какво да се прави - с вас - лошо, без вас - още по-лошо :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Дек 2009, 13:47

GeDotz написа::mhihi:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя :winky:
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....

Не е така,имам приятел който се разведе с женка си на 31 г. сега е на 43 г. пере-готви-чисти,абсолютно всичко подържа и двете си деца,никога не ги е уставил мръсни и без пари....ко става дума и аз сам си готвя де.. :lalala:
Абе,в всичко сме повече от жените...
колко известни готвачи има жени-няма,давам пример за БГ (Иван Звездев и т.н.)
колко модни дизаинери са жени-май не са много,ето пример за мъже (Calvin Klein и още много други...)
колко жени са архитекти-и те не са много,повечето са мъже,мога да изброявам цял ден,просто няма смисъл приемете го...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:56

georgymk написа:

Не е така,имам приятел който се разведе с женка си на 31 г. сега е на 43 г. пере-готви-чисти,абсолютно всичко подържа и двете си деца,никога не ги е уставил мръсни и без пари....ко става дума и аз сам си готвя де.. :lalala:
колко модни дизаинери са жени-май не са много,ето пример за мъже (Calvin Klein и още много други...)
колко жени са архитекти-и те не са много,повечето са мъже,мога да изброявам цял ден,просто няма смисъл приемете го...

Да ама секса не е убав сам кат си

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 04 Дек 2009, 13:57

Е.Димитров написа:
georgymk написа:

Да ама секса не е убав сам кат си

Еееех,тука ме заби...макар не му разбирам мноу на секса,до ся само няколко пъти съм "бутал" (на 16 съм :mrgreen: )
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Дек 2009, 14:01

Не разбира се, изобщо не можем да се оправяме сами ;) Само проблема е, че за един плющек трябва да си направим малко цирк и панаир на разни непознати ;)... и после трябва да се чудим как да се отървем...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 04 Дек 2009, 14:04

liloff написа:Не разбира се, изобщо не можем да се оправяме сами ;) Само проблема е, че за един плющек трябва да си направим малко цирк и панаир на разни непознати ;)... и после трябва да се чудим как да се отървем...

Айде сега...баш това ви начесва Егото.. ;)
Интересното е, че мъжете трудно си го признавате..що ли?

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Дек 2009, 14:14

Абе... Нека не се заформя спор мъже vs жени, но повечето неща в писанието са много правилни.. :)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 14:16

krystal написа:
liloff написа:Не разбира се, изобщо не можем да се оправяме сами ;) Само проблема е, че за един плющек трябва да си направим малко цирк и панаир на разни непознати ;)... и после трябва да се чудим как да се отървем...

Айде сега...баш това ви начесва Егото.. ;)
Интересното е, че мъжете трудно си го признавате..що ли?

Е,убаво си е чат пат некоя жена да ти казва "МАЛИИ,КОЛКО Е ГОЛЕМ' ,не само сам да си постваш снимки в интернет на онъз работа и да чакаш некой да те пофали :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GeDotz » 04 Дек 2009, 14:21

BMWPetar написа:Абе... Нека не се заформя спор мъже vs жени, но повечето неща в писанието са много правилни.. :)

:yes:

Да, така е, тази тема е неизчерпаема....

Следваща

Назад към Извън Темата