Най удобно място за поставяне на радар ?
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Най удобно място за поставяне на радар ?
kronos написа:Ако имате в предвид спектър1 когато радара им е на режим изчакване, не не ги хваща защото вече са с изместена честота полицейските и те се изхитриха. Кобра са добри, но имат и дразнещи недостатъци, например не може да се изключи Ка честота а тя е на всякъде. Куките засичат само на Х, така че и най евтиния радар детектор ще свърши работа, другото са изгъзици само да ти вземат повече пари.
Не се променя честотата, а силата на сигнала. Пробвано е.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kronos написа:Ако имате в предвид спектър1 когато радара им е на режим изчакване, не не ги хваща защото вече са с изместена честота полицейските и те се изхитриха. Кобра са добри, но имат и дразнещи недостатъци, например не може да се изключи Ка честота а тя е на всякъде. Куките засичат само на Х, така че и най евтиния радар детектор ще свърши работа, другото са изгъзици само да ти вземат повече пари.
Най-добре си ги лови като са на изчакване. Писука по-слабо, все едно е далеч, но в момента в който го вдигне за да стреля някой почва да писка и да свети на умиране. Със сигурност не е най-добрия на пазара, но за наще ушевци с остарялата им техника върши чудесна работа.
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Да използвам темата да попитам , относно магистралния/градския мод . На доста места чета , че трябвало да си го оставя на магистрален и да не го барам . Вие на какво мнение сте ?
Някой знае ли каква е точната разлика между двата , защото до колкото четох в книжката , разликата се проявява в това , че градския сигнализира за засечена честота чак като стигне 3-та степен .
Някой знае ли каква е точната разлика между двата , защото до колкото четох в книжката , разликата се проявява в това , че градския сигнализира за засечена честота чак като стигне 3-та степен .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз лично го карам винаги на градски, предпочитам да пищи излишно, отколкот да не изпищи когато има нужда.
Иво, обратно трябва да е.
На магистрално е много по-чувствителен.
Като го сложих на градско му намаляваш чувствителността.
На магистрално е много по-чувствителен.
Като го сложих на градско му намаляваш чувствителността.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Оф, да моя грешка
На градско е по-тих. На магистралка си ми седи постоянно.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Радара си има едно място и то е от вътрешната страна на предното стъкло-всяко друго място е безмислено.Ако ти пречи махни го и готово-няма радар,няма проблем 

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
айде някой да се похвали ... Засичали ли сте до сега камера с радар-детектора си ? И ако "да" на коя честота ?
пак е на X до колкото ми е известно. Все пак е обикновен радар със закачен фотоапарат на него 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aз мислех след коледа да се оборудвам с нещо от Cobra 99.. нещо си и мислех да го сложа под подлакатника, имам предвид да се залепи отдолу на подлакатника и да го вържа към кабелите за лампата на пепелника!Сега който ще каже че няма да лови от там не може да ме убеди имам приятел и тои на неговото мондео го оставя в нишата зад пепелника до скоростния лост ноасочен надолу и пак засича отдалече!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
datcho написа:ходи при някой ел. техник да ти го свърже към лампата над огледалото за задно виждане
що се занимаваш с глупости?
+1
Mpower84 написа:Ако имаш плафон със светлини за четене отиди при някой ел.техник и го слагате под плафона като го направите да се включва от бутона на едната лампа за четене (ти си прецени коя се ползва най-малко).На доста коли съм виждал така да го правят.
Е добре де, там няма ли да се екранира от тенекето на тавана?
Има ли някой снимка с монтиран така детектор, да видиме за какво става дума.
Разглобих си мойта кобра но не мога да отгатна къде са и антените, за да го съобразя при монтажа. Има най-отпред на платката 2 малки въздушни дроселчета, но не съм сигурен дали са антени
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3