новата астра...
Модератор: Общи модератори
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Re: новата астра...
И аз си мисля , че колата няма място в премиум класа , но това не означава че не е много добър автомобил . И айде стига с тоя Голф 3 - даже и ФВ си казват , че е "черната овца " на семейството . Виж 2ката и 4ката са си друго , но пак прекалено грозни и шумни (тди) за да ми харесат...
Само да не започне пак спор в друга посока, но ако дизелите на ФВ са шумни значи не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор

А пък на Г4-та какво и е грозното

ivan83 написа:Само да не започне пак спор в друга посока, но ако дизелите на ФВ са шумни значи не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор![]()

а освен отвън, вътре сядал ли си за да го чуеш?
- ivan83
- младши ентусиаст
-
Escape написа:ivan83 написа:Само да не започне пак спор в друга посока, но ако дизелите на ФВ са шумни значи не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор![]()
![]()
![]()
![]()
Определено не съм, но и да не се чува отвътре(ако това имаш предвид) това не означава че не трака нали

ivan83 написа:Escape написа:ivan83 написа:Само да не започне пак спор в друга посока, но ако дизелите на ФВ са шумни значи не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор![]()
![]()
![]()
![]()
Определено не съм, но и да не се чува отвътре(ако това имаш предвид) това не означава че не трака нали
не знам какво означава и какво не, просто много ме кефи да чета мнение на хора дето не са се качвали, нито са се возили, нито са поддържали автомобил ама изказват компетентно мнение

Тука и тема за Ролс-Ройс да пуснат пак ще има 12 000 коментара, въпреки че 11 999 от потребителите са го виждали само да минава по улицата.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
Escape написа:ivan83 написа:Escape написа:ivan83 написа:Само да не започне пак спор в друга посока, но ако дизелите на ФВ са шумни значи не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор![]()
![]()
![]()
![]()
не знам какво означава и какво не, просто много ме кефи да чета мнение на хора дето не са се качвали, нито са се возили, нито са поддържали автомобил ама изказват компетентно мнение![]()
![]()
![]()
Тука и тема за Ролс-Ройс да пуснат пак ще има 12 000 коментара, въпреки че 11 999 от потребителите са го виждали само да минава по улицата.
Не съм казвал че мнението ми е най компетентното, очевидно за разлика от теб

Не е нужно да се изказваш толкова крайно за човек, който не познаваш, че не е подържал, не е карал, та чак и не се е возил на кола

Ако мога да ти помогна да не се излагаш повече ще ти кажа че съм имал(карал,подържал) форд сиера,голф4,бмв Е46,голф3, а за астрите имам доста преки впечетления

Кажи сега(вместо да се заяждаш) нещо по темата с което не си съгласен за да може да дискутираме и спорим като нормални хора

ivan83 написа:Не съм казвал че мнението ми е най компетентното, очевидно за разлика от теб![]()
Не е нужно да се изказваш толкова крайно за човек, който не познаваш, че не е подържал, не е карал, та чак и не се е возил на колаПросто си смешен
Ако мога да ти помогна да не се излагаш повече ще ти кажа че съм имал(карал,подържал) форд сиера,голф4,бмв Е46,голф3, а за астрите имам доста преки впечетления![]()
Кажи сега(вместо да се заяждаш) нещо по темата с което не си съгласен за да може да дискутираме и спорим като нормални хора
Не се заяждам, просто мнение от рода на цитат "не си чул как работи чисто нов дизел на хлопел, като трактор" повече от смешни. Специално за астрите ми се налага да карам всеки ден точно дизеларка. И как го измизли това за звученето не ми стана ясно. Трака си като нормален дизел - Киа Сеед Д дори трака една идея повече. От дизеларките които съм карал мога да отлича само Е класата на Мерцедес че вътре не се усеща че е дизел.
От всякакви други печки които съм карал тракането е що годе едно и също - Киа Сеед, Астра, Сивик 2004-та, Мазда 3 и 6, Е36-ца (въпреки че тя е 10 години по стара от изброените и е нормално да им отстъпва).... в момента не ми се напряга да се сещам всичко останало дизелаци които съм карал.
Ама не ми се спори. Щом казваш че са като трактори ок.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
Ето тук си прав колега,може и да не тракат като трактори(малко прекалих), но мой приател си взе чисто нова астра преди около 6 месеца и ми се струва че трака много като за чисто нова
(поне не по-малко от на ФВ).За мен новите дизели на БМВ работят доста тихо, на тойота също, за другите незнам

ivan83 написа:Ето тук си прав колега,може и да не тракат като трактори(малко прекалих), но мой приател си взе чисто нова астра преди около 6 месеца и ми се струва че трака много като за чисто нова(поне не по-малко от на ФВ).За мен новите дизели на БМВ работят доста тихо, на тойота също, за другите незнам
Да така е - БМВ 530д също е съвсем друга работа - в такова само съм се качвал, и не съм карал затова и не го споменах. Ама пак да си кажа опелския дизел само отвън е шумен. От вътре си е ок - що годе идентичен като другите коли от същия калибър и ценови клас.
Сега се сещам че първия път като тествах Туарега с незначителния 5.0 V10 TDI изобщо в първия момент не разбрах че е дизел. Даже слизах да гледам двигателя да не съм се объркал

Просто напоследък се хвърлят много пари в развиването на дизели (които като потенциал дори са по перспективни от бензиновите двигатели) и в резултат на това новите дизелови автомобили просто нямат нищо общо с тези от преди 20 години.
Вече определения като "трактор", "печка" и т.н. някак си звучат нереално......след като дори и Субару пуснаха дизел на пазара изобщо за какво говорим.
ivan83 написа:Ето тук си прав колега,може и да не тракат като трактори(малко прекалих), но мой приател си взе чисто нова астра преди около 6 месеца и ми се струва че трака много като за чисто нова(поне не по-малко от на ФВ).За мен новите дизели на БМВ работят доста тихо, на тойота също, за другите незнам
Заповядай да те повозя на една, която няма да познаеш, че е дизел.
Стига сте били толкова предубедени.
- ivan83
- младши ентусиаст
-
за опел ли става въпрос или 

- ivan83
- младши ентусиаст
-
krystal написа:ivan83 написа:за опел ли става въпрос или
Да, освен ако не те е срам?
Защо да ме е срам, напротив, удоволствие ще бъде

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
acho.rs написа:Macros написа:Абе тая астра не ми изглежда зле честно казано, ама тва сравнение с премиум класа е абсурдно. А някой назад в темата каза, че опелите гниели до средата на 90-те-е тези оттогава гният наистина брутално,ама имам един съсед с астра от полицейските, но двувратка, което няма значение. Та един ден, минавайки покрай нея, забелязах ръбът и предната част на предния капак-е баш си беше почнала да си гние, просто болестта беше в ранен стадии, все пак е доста по-нова от астра Ф(така мисля се казваше генерацията от началото на 90-те дет ГСИ Мноу бегат). А пък за сравнението с голф-наистина е абсурдно според мене, за мене наистина голф 3 примерно си е един вид класика(не само за хората с регситрация започваща с РК).
И аз си мисля , че колата няма място в премиум класа , но това не означава че не е много добър автомобил . И айде стига с тоя Голф 3 - даже и ФВ си казват , че е "черната овца " на семейството . Виж 2ката и 4ката са си друго , но пак прекалено грозни и шумни (тди) за да ми харесат...
Е колега за двойката дума да няма-най-добрият голф форевър

70% от тукашните фанатици от там са тръгнали
И на Е30/Е36 са свършили, не се притеснявай 

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Абе,който е мераклия да яха Астрата и да върви в премиум категорията.То не бяха хвалби и реклами...Кой знае за какво става въпрос
.GM ударили десетката...супер автомобил,и супер суперлативи
Хайде да мине някоя и друга годинка и тогава да обсъдим "великата Астра"...А до тогава стига с тази тема (айсиктир и опела и чудото му) 

От всички педали най-много харесвам на газ-та!