Новата а8-ца

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Новата а8-ца

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 13:10

MaXimal написа:Ако имаш А4 сигурно много ще ти харесва марката... защото и А6 и А8 приличат на А4, но според мен лично това е много тъпо. Някой дава 60 000 за А4 и има почти 1 към 1 с най-скъпия им модел.

На мен лично някак си старото А8 ми харесва повече защото изглежда по-елегантно и масивно. Новото А8 ми изглежда като малко разтекъл се фейслифт. И на всичкото отгоре притежава типичните за ауди черти(еднаква предница и странична линия, типично грозните волани и скоростни лостове)

И все пак някой ден ако трябва да избирам между лимузините... много бих се колебал между 7 с мпакет и панамера.

На мен лично много ми харесва накъде вървят БМВ, защото моделите им се различават коренно.

За А4 си 100% прав - наистина и отвън и отвътре е 1:1 със А6 , но разликата в интериора със А8 е огромна . Скоро идва новото А6 - както беше и с предната А4 която копираше поостарялата А6 Ц5 ;) Според мен тази А8ца ще накара доста хора да си вземат А4 ( естествено не като алтернатива на А8) .
Моделите на БМВ се различаваха коренно до преди 3-4 години - сега се връща старата традиция , всичко да се уеднаквява :confused:
Новото А8 ми изглежда като малко разтекъл се фейслифт

има нещо такова , но една кола не е само дизайн на фаровте и бронята .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2009, 13:12

acho.rs написа:
MaXimal написа:Ако имаш А4 сигурно много ще ти харесва марката... защото и А6 и А8 приличат на А4, но според мен лично това е много тъпо. Някой дава 60 000 за А4 и има почти 1 към 1 с най-скъпия им модел.

На мен лично някак си старото А8 ми харесва повече защото изглежда по-елегантно и масивно. Новото А8 ми изглежда като малко разтекъл се фейслифт. И на всичкото отгоре притежава типичните за ауди черти(еднаква предница и странична линия, типично грозните волани и скоростни лостове)

И все пак някой ден ако трябва да избирам между лимузините... много бих се колебал между 7 с мпакет и панамера.

На мен лично много ми харесва накъде вървят БМВ, защото моделите им се различават коренно.

За А4 си 100% прав - наистина и отвън и отвътре е 1:1 със А6 , но разликата в интериора със А8 е огромна . Скоро идва новото А6 - както беше и с предната А4 която копираше поостарялата А6 Ц5 ;) Според мен тази А8ца ще накара доста хора да си вземат А4 ( естествено не като алтернатива на А8) .
Моделите на БМВ се различаваха коренно до преди 3-4 години - сега се връща старата традиция , всичко да се уеднаквява :confused:

Интересно ми е кое БМВ с кое си прилича? E90 и Е92? Е9* и Е60 или F10?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 13:15

Mario Pankov написа:
Автомобила е страхотен,1 вата а8 не ме радваше,но се поправиха и вече с новата маска ме радват аудитата,но не бих си взел ауди под а8,е сега и пара нямам за а8...като порасна-тогава

Сам се нахрани май :mhihi: Дали ти харесва или не, значението е само в крайното процентно съотношение - харесвам ( 50%+ - пазарен успех за А8 )/не харесвам ( провал за А8 и бързото осмисляне на фейс лифт )/не ме интересува ( отражение само върху съотношението харесвам/не харесвам в извадката ). Всеки има различен вкус, за това и има толкова различни марки автомобили. Когато мнозинството не харесва нещо - за мен означава, че е провал.
А за твое инфо, поне аз съм покарал доста такива коли, и S8 и A8. ;)

Колега...
Това че нямам в момента възможност да си купя...не означава че нямам приятели с подобни автомобили,освен това не означава че не съм карал служебни такива в продължение на 8 години,както и невъзможноста ми да си закупя точно този автомобил е в преоритетите които имам,в момента имам точно 2 автомобила и не нямам необходимост от повече.
А8 ако не беше пожънала такъв огромен успех,надали щеше да има толкова почитатели по целият свят,освен това щяха и да са фалирали.

П/п
Обърни внимание на последното,което съм почертал,дето било за "мое инфо"
Ако си пиколо пред некой хотел и паркираш автомобили,това отново не те прави познавач на автомобилната индустрия
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 04 Дек 2009, 17:19

Темата върви в посока примерно"Ти защо не харесваш сирене ?" или "ТИ защо си от ЦСКА?" Естествено на въпроси свързани с харесвам и не харесвам рядко има логичен отговор.Гледаш, караш и оценяваш.Естествено не е възможно да караш всичко, което е излязло на пазара, но ако си карал модел със сходна концепция си си изградил някаква представа.Аз А8 не съм карал, но и нямам желание, а и в чудеса не вярвам .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 19:09

MaXimal написа:
acho.rs написа:

Интересно ми е кое БМВ с кое си прилича? E90 и Е92? Е9* и Е60 или F10?

Интериора на Х6 и Х5, БМВ 5та серия ,5ГТ (ако е отделен автомобил), БМВ 7ма серия - къде са трите разлики . Еднаквостта , не е чак като при Ауди , но определно на там утиват нещата :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 04 Дек 2009, 19:11

Каквото и да си говориме, тук има една доза предубеждение. В крайна сметка не знам дали някой може да каже за модел от премиум сегмента, че не става. Ама, айде да си говорим, че сме карали, а не возили. Возене е да ти дадат за 5-10 минути да направиш 1 кръгче, каране е да отидеш до морето, да повъртиш няколко дни в София и т.н. Че А/С8, 7цата и С-класата са си е*али майката откъм лукс и поведение...ами така е! Оттук нататък вече всеки си прави избор. Разни хора, разни идеали. Едните искат Мерцедес, защото е Мерцедес, други си взимат Ауди, защото е Куатро, трети си взимат БМВ, защото е БМВ. Много хора купуват заради сантиментални стойности към марката. Преди време отидох до Ст. Загора и се върнах с СЛ65 АМГ на мой приятел. Да, уникален автомобил. Биеш газта и се молиш седалката да издържи, за да не влезеш в багажника. Карал съм много пъти и М6. Е, ако реша да си давам парите за кола, ще си взема М6 и не защото интериора на Мерца не е добър или защото Мерца е с калпаво поведение (въпреки че М6 повече ми харесва как се управлява), а просто, защото съм си фен на БМВ и при положение, че БМВ ми предлагат подобен като характеристики автомобил, ще си взема от БМВ.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2009, 20:08

acho.rs написа:Интериора на Х6 и Х5, БМВ 5та серия ,5ГТ (ако е отделен автомобил), БМВ 7ма серия - къде са трите разлики . Еднаквостта , не е чак като при Ауди , но определно на там утиват нещата :confused:

Единственото, от изброените, което е еднакво е Х5 и Х6, но едното е модификация на другото.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 20:30

MaXimal написа:
acho.rs написа:Интериора на Х6 и Х5, БМВ 5та серия ,5ГТ (ако е отделен автомобил), БМВ 7ма серия - къде са трите разлики . Еднаквостта , не е чак като при Ауди , но определно на там утиват нещата :confused:

Единственото, от изброените, което е еднакво е Х5 и Х6, но едното е модификация на другото.

Викаш интериора на 5ГТ,5серия и 7ма серия е коренно различен ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Дек 2009, 21:18

acho.rs написа:
MaXimal написа:

Викаш интериора на 5ГТ,5серия и 7ма серия е коренно различен ...

В случая не ставаше дума за интериора, но като си тръгнал за интериорът... но като сме тръгнали... еднаквото на таблото е централната част и някои уреди.

И като сме тръгнали с офтопика...
Кое повече ти харесва А5цата от първата снимка или А3ката от втората снимка? :mhihi:
Изображение
Изображение

Edit: Интересно ми е ауди като сменят снимките в сайта си... как не бъркат моделите? Сигурно щото са им надписани снимките :kuku:
Последна промяна MaXimal на 04 Дек 2009, 21:27, променена общо 3 пъти
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Дек 2009, 21:22

На вас не ви ли писна да си пишете едно и също бе момци :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Дек 2009, 21:58

За момент си помислих че сме в Ауди форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Представям си ако има пусната тема в ауди форума за новата БМВ 5 например колко ли минути ще изтрае без ключ а тука таа тема си има и развитие :roll: :roll: :roll:
Спрете се ве-заключете я таа тема щото тука е БМВфорум.Немалогика да влизаш тука и да четеш за Олимпиади ли тм кво им викат на тия резачки с километражи минимум 280км-ч :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 04 Дек 2009, 22:08

Авди :lalala:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 04 Дек 2009, 22:55

Абе не е нужно да се заключва темата, ама като цяло е безмислена? "Новата а8-ца"... и? Ко да прайм ся? Банкет ли да дигна? А, търсиш мнения? Ще купуваш ли? 99.9% не. Ми кво тогава. На мен и още 100 човека ми е отвратителна, за теб и още 200 човека е "намбър уан". И? Кво от тва, кво ше се промени? :dummy:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Дек 2009, 23:59

xpl0d написа:Абе не е нужно да се заключва темата, ама като цяло е безмислена? "Новата а8-ца"... и? Ко да прайм ся? Банкет ли да дигна? А, търсиш мнения? Ще купуваш ли? 99.9% не. Ми кво тогава. На мен и още 100 човека ми е отвратителна, за теб и още 200 човека е "намбър уан". И? Кво от тва, кво ше се промени? :dummy:

точно казано :yes:
Неприятно ми е да гледам в този форум за олимпиадите-достатъчно ги има в Стриитрейсърс
та сега и тук.нишо лично ама :dunno: :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Дек 2009, 1:13

Утиват те нещата!

1. В ГТ има едно чекмедже по средата, което го няма при 7ма, 5та серия и Х-те.
2. Пепелниците при ГТ и 5та серия са в централната конзола до скоростния лост, докато при 7ма серия е забит под климатика.
3. Борд компютъра при 7-ма и 5-та серия е различен!
4. Таблата на Х-вете и това на 7,5 и 5ГТ са съвсем различни!
5. Ако не се лъжа, дръжките на вратите също са различни.
6. Има 2 копчета на воланата на 5та серия, които не знам за какво са, но ги няма при Ф01.

По принцип интериорите на колите / ПОДЧЕРТАВАМ - КОЛИТЕ....НЕ КОНКРЕТИЗИРАМ МАРКА/ е нормално да са еднакви за повечето си модели, най-вече за улеснение на клиента може би. Не като тръгнеш да си избираш кола да имаш освен всичко и различни интериори и.... :dunno:

Предишна

Назад към Извън Темата