Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Добре, бе. Хубаво сте се събрали тук да обсъждате закони, ама мога ли да ви запитам дали някой от вас си има и малка представа от право и правни системи, имате ли представа как се пишат закони, как се приемат, каква е правната история на нормативните актова и т.н. и т.н.
Какво коментирате другите стани? Да, опитвайки се да станеме европейска страна, то трябва да прихванеме и от техния манталитет, защото ОЧЕВАДНО нашият не е правилен. Ама съобразявате ли се с историята и манталитета на тези хора и най-вече със социалната и стопанска ситуация в тези страни. Не гледайте немци, англичани, американци и т.н. Гледайте си нашата държава и мислете как може да се промени тя към по-добро. Манталитетът на нацията ни трябва да се промени, а не законите. Защото, колкото и чудно да ви звучи - закони имаме и то добри в по-голямата си част, но проблемът ни е, че няма кой да ги спазва. Мисленето ни е изкривено и за много от нас да пребиеш човек е безпроблемно, защото после ще бутнеме тук-там рушветче и сме готови. И като казвам това, не се изключвам и себе си, защото и аз съм давал 20-тачки на катаджии, и аз съм си хвърлял фаса през джама и т.н.
Какво коментирате другите стани? Да, опитвайки се да станеме европейска страна, то трябва да прихванеме и от техния манталитет, защото ОЧЕВАДНО нашият не е правилен. Ама съобразявате ли се с историята и манталитета на тези хора и най-вече със социалната и стопанска ситуация в тези страни. Не гледайте немци, англичани, американци и т.н. Гледайте си нашата държава и мислете как може да се промени тя към по-добро. Манталитетът на нацията ни трябва да се промени, а не законите. Защото, колкото и чудно да ви звучи - закони имаме и то добри в по-голямата си част, но проблемът ни е, че няма кой да ги спазва. Мисленето ни е изкривено и за много от нас да пребиеш човек е безпроблемно, защото после ще бутнеме тук-там рушветче и сме готови. И като казвам това, не се изключвам и себе си, защото и аз съм давал 20-тачки на катаджии, и аз съм си хвърлял фаса през джама и т.н.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
acho.rs написа:Cobb написа:Абе...гледате ли си глупостите преди да ги пишете ?
Себе си ли лъжете, или някой друг ?
Колко от вас имаха проблем с дрегера за лъжичка сироп за кашлица, или аз бонбонче, или за боза ????![]()
Колко пъти на ден пиете сироп, че вече и с полицията си имате проблем за това ??
Колко хора умряха заради такива дето от 1 бира им няма нищо ?
За да не упрекнат в незачитане на чуждото мнение и арогантост , ще питам само това - КОЛКО , ХОРА СА ЗАГИНАЛИ ОТ 0,5 БЕ ** ** *** ***** ******* . Големи герой във форума - установено е че малк доза алкохол , НЕ ВЛИАЕ на преценката за пътя и ситуацията , виж недоспиване , ползване на телефон , неудобно разположение на копчетата в колата (колкото и странно да ви се струва , в някой коли вкл. моята регулаторите на климатрконика са толкова ниско , че за 2-3 секунди трябва да отбия поглед от пътя , да не говорим за аЙ-драйв,особени първо поколение) - да вземата да направят и тест - колко си спал (Е класата следи за реакциите ти и ти предлага кафе) - не няма , защото хората са оставили това само да си го преценяваш , както и чашата бира , която НИКОГА НЕ Е БИЛА СМЪРТОНОСЕН ОПИАТ
![]()
Не обръщайте темата на корупция , макар тези закони за мен да са пряко свързани със превръщането на 20чка в 50тачка
Хайде без да се обиждаме, става ли ?
Кой, кога и как установи как влияе алкохола на 6 милярда души ? Щото има доста "Ако"-та
Или всички дето пиете по 1 бира, тия работи дето ги изреди сте ги изключили от сметката ?
Имало е случай в който от 1 бира съм бил негоден да шофирам.Ти ако си нямал, евала ти, ама не слагай всички под общ знаменател, защото познавам хора които от 1 бира не могат да стоят изправени.
А ако наистина те интересува, колко хора са загинали(кое ме съмнява), потърси, интернет знае всичко.
На момента, се сещам за 18 такива на куп...лека им пръст.

Това дано е поредната пушилка, и поредната "свършена" работа, защото е голяма глупост.....
Толкова обичам пияни вишни....
Чувала съм от мед.лице, че натурален сок няколко часа след приема си ферментира съвсем нормално и дрегер може да отчете....да не говорим + цигари..

Толкова обичам пияни вишни....

Чувала съм от мед.лице, че натурален сок няколко часа след приема си ферментира съвсем нормално и дрегер може да отчете....да не говорим + цигари..

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако има хора, които след 1 бира не могат да стоят изправени, те просто имат някакво заболяване...
вместо да ограничат тези над 0.5... те слагат еднаква тежест на всички.
резултата... повечето ще си кажат кво значение има дали ще пия 1 бира или 5... като наказанието е същото.
както е и със застраховките...
може после да предложат и закон да се кара кола само с каска, с ръкавици и огнеопорни обувки... също така да е проверяват колко часа си спал преди това... дали си закусил правилно...
вместо да ограничат тези над 0.5... те слагат еднаква тежест на всички.
резултата... повечето ще си кажат кво значение има дали ще пия 1 бира или 5... като наказанието е същото.
както е и със застраховките...
може после да предложат и закон да се кара кола само с каска, с ръкавици и огнеопорни обувки... също така да е проверяват колко часа си спал преди това... дали си закусил правилно...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
и като допълнение на горният пост,да измислят закон кога за последно си правил секс,щото ако си се натегнал много ,може да си агресивен 

...и в допълнение към горните два поста...ПМС в МПС ...особенно опасна комбинация..

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
След всичките им простотии на КАТ и дрОгаря Кесяков, ебем им градивността...
Мен боли к*рец аз не пием докато карам...
Мен боли к*рец аз не пием докато карам...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
България не е мръднала и на йота, отпреди 20 години!
По Татово време двама политически затворници излизат от затвора. - Ауу, какъв дъжд вали - казва единият. - Абе, остави ги… да правят каквото искат ...
По Татово време двама политически затворници излизат от затвора. - Ауу, какъв дъжд вали - казва единият. - Абе, остави ги… да правят каквото искат ...
Без страх, без спирачка!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз напускам тази заградена територия...
писна ми от глупости, един ден да гледам новини за 2 месеца ми е достатъчно за да се убедя че НЕ ТРЯБВА да живея и ден повече тук и да имам каквото и да било общо с тази пародия, било то лична карта, акт за раждане и тн. Всичко такова бих изгорил един път за винаги в момента в който си взема някакво друго гражданство.

писна ми от глупости, един ден да гледам новини за 2 месеца ми е достатъчно за да се убедя че НЕ ТРЯБВА да живея и ден повече тук и да имам каквото и да било общо с тази пародия, било то лична карта, акт за раждане и тн. Всичко такова бих изгорил един път за винаги в момента в който си взема някакво друго гражданство.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
С две ръце съм ЗА.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
аз па всички дето не ме кефите ше ви топнем 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Joro_Paveto написа:Мен боли к*рец аз не пием докато карам...
Нищо... почерпи се, моля, 1-2 бомбонки тип "пияна вишна" за здравето на колегата Х! А сега се качи да караш до вкъщи и се надявай да не те спрат на проверка...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_65536_kb_sec_ написа:аз напускам тази заградена територия...![]()
![]()
![]()
Не прокламирай такива идей - нали знаеш , че не може целия свят да живее в Швейцария . Разбирам те , че ти е писнало ама ... не така
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Mollov написа:Joro_Paveto написа:Мен боли к*рец аз не пием докато карам...
Нищо... почерпи се, моля, 1-2 бомбонки тип "пияна вишна" за здравето на колегата Х! А сега се качи да караш до вкъщи и се надявай да не те спрат на проверка...
Между другото аз не съм попадал на статистика, нито съм чувал за случай на катастрофа, в който някой от участниците да е бил употребил алкохол между 0.0 и 0.5 промила...т.е. в всички случай или участниците са трезвени или са пияни като кютуци с над 1.0 промил... та не виждам какъв е проблемът да се даде този толеранс от 0.5. А ако им се вижда много, то 0.2 мисля, че е реално - както казваш два бомбона, няколко цигари...за мацките някоя и друга бозичка, за попълване на пазвата...

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...