Търси / предлага работа.
Модератор: Общи модератори
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
барман в бистро за бързо хранене
задълженията са да разлива бира и безалкохолни, да мие чашите и да отсервира, да прави сандвичи и други дребни неща
работно време 07.30 - 17.00
заплащане - 30лв./ден
София, Лозенец
Симеон 0887796331, simeon@gbg.bg или тук на лс.
работно време 07.30 - 17.00
заплащане - 30лв./ден
София, Лозенец
Симеон 0887796331, simeon@gbg.bg или тук на лс.
- edinak
- Потребител
-
- Кара: e36compact
- Мечтае да кара: x5
Re: Търси / предлага работа.
Zdravei kolega,az sam ot Asenovgrad i si tqrsq rabota,mislq 4e sam dostatq4no seriozen i otgovoren.Ako jelae6 obadi se da se 4uem -0898726167-Iliq ,sori za latinicataRSxRacer написа:sineok_pi4_ написа:alpina-ma6inata написа:rebet написа:Криза!!! Никаква работа не мога да си намеря дано тука намеря.
Търся си работа в автосервиз като общ работнник за малко пари {за 10лв за цял ден} приемам и други предложения. и си търся за постоянно. До сега съм работил като Лан техник {вкючване на нови абонати, оправяне на повреди, разширяване на трасе} може да работя като лан техник обичам професията си. От град София
квартал Толстой {до кв Надежда}
За контакт телефон: 0893833719
Най-добре тръгни по автомивките и питай наред дали търсят работници. А и верно, че сега не се подбира много, но дори и в тзи криза моя съвет е повече да си цениш труда, 10 лв не са никакви пари.
И като стана въпрос за търсене и предлагане, аз си търся свестни работници за автомивка,че ми писна от разни лаладжии. В началото всички уж казват,че ще работят,а в крайна сметка се оказва,че или се запиват много яко в събота и в неделя забравят да дойдат на работа или пък започват да пипат по автомобилите докато ги чистят,а клиентите ми са постоянни. Никак не са приятни тези неща... Въобще убедих се,че в България май всеки иска на готово,а в замяна не дава нищо.. Всички искат да получават добра заплата, а какво дават в замяна? Единият ми пуснал цял ден да тече водата и въобще не хае-нали той не плаща вода, а на края на деня си взима 20-тачката , другият пък когато един клиент му казал да изчисти праговете на автомобила, онзи отвърнал ''за толкова пари толкова чистя''! Аз ли нещо не разбирам или пък все попадам на разни неподходящи? Да уточня,че всички до сега са под 25 години. Изглежда трябва да вдигна възрастовата граница за да попадна на подходящи...И така става въпрос за района на Асеновград.
трябва да им висиш нон стоп на глаата баце иначе няма оправия...повярвай
сори за оффтопик ,но за 20лв примерно 8 часов работен ден не мисля че някой би си мръднал пръста дори и да стане от стола....образно казано...не виждам как искаш да поддържаш имидж и репутация при по-малко от 50 лв за 8 часов работен ден
то от кофите мангалите вадят по 20-30 лв на ден пък ти искаш някой да ти работи 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
exotique написа:сори за оффтопик ,но за 20лв примерно 8 часов работен ден не мисля че някой би си мръднал пръста дори и да стане от стола....образно казано...не виждам как искаш да поддържаш имидж и репутация при по-малко от 50 лв за 8 часов работен денто от кофите мангалите вадят по 20-30 лв на ден пък ти искаш някой да ти работи
сори за онтопика
пич София не е БГ нито обратното

доста хора работят както каза за 20 лв, даже някои и за по малко
всичко си зависи от града и стандарта и най вече от работата която ще вършиш
и сега не казвай .. ми те като са луди да работят, просто е такова и няма мърдане

Е аз мога да дам телефона на работодатела ми за препоръки от работата в момента където работя , а и от предищното място.
exotique написа:сори за оффтопик ,но за 20лв примерно 8 часов работен ден не мисля че някой би си мръднал пръста дори и да стане от стола....образно казано...не виждам как искаш да поддържаш имидж и репутация при по-малко от 50 лв за 8 часов работен денто от кофите мангалите вадят по 20-30 лв на ден пък ти искаш някой да ти работи
колега,не си прав.
и аз работя за тези пари.
в аварийно предприятие съм,и някой път се налага да работим нат 8 ч.
има случаи и по сред нощ да излизаме на работа.
но съм доволен,работата ми харесва,работя с кев и гледам да си върша работата както трябва.
заварчик вик смолян
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
тодор написа:exotique написа:сори за оффтопик ,но за 20лв примерно 8 часов работен ден не мисля че някой би си мръднал пръста дори и да стане от стола....образно казано...не виждам как искаш да поддържаш имидж и репутация при по-малко от 50 лв за 8 часов работен денто от кофите мангалите вадят по 20-30 лв на ден пък ти искаш някой да ти работи
работата ми харесва,работя с кев и гледам да си върша работата както трябва.
заварчик вик смолян
Това е най-важното според мен!
Re: Момчета за автосервиз
Vasilen написа:Мой приятел търси за голям сервиз момчета с техническа грамотност (разбирай автомобилна) и желание за развитие в тази област.
Сервиза е голям, модерно обурудван, освен стандартните услуги се занимават и с тунинг. Момчетата трябва да са млади с ентусиазъм, ако пък не са толкова млади да имат опит зад гърба си. Най-важна е сериозноста тоест ако не ви се занимава с ремонт на автомобили и съпътстващи дейности не продължавайте да четете![]()
Тел за контакт със собственика 0888801747 Христо.
Не съм аз човека със сервиза така че не ми пускайте ЛС-та
эдрасти колега твоят приятел търсили си монтьори и валидна ли е обявата все още
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Момчета за автосервиз
kosachata написа:Vasilen написа:Мой приятел търси за голям сервиз момчета с техническа грамотност (разбирай автомобилна) и желание за развитие в тази област.
Сервиза е голям, модерно обурудван, освен стандартните услуги се занимават и с тунинг. Момчетата трябва да са млади с ентусиазъм, ако пък не са толкова млади да имат опит зад гърба си. Най-важна е сериозноста тоест ако не ви се занимава с ремонт на автомобили и съпътстващи дейности не продължавайте да четете![]()
Тел за контакт със собственика 0888801747 Христо.
Не съм аз човека със сервиза така че не ми пускайте ЛС-та
эдрасти колега твоят приятел търсили си монтьори и валидна ли е обявата все още
звънни на телефона,че май колегата Василен не е мн редовен тука

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колеги шефа ми търси човек за работа! Работата се състои в следното: работно време от 9 до 17:30, работата е в офис, задължения работа с клиенти. В случая фирмата се с занимава със транспорт и спедиция. Задълженията на бъдещия служител са да търси нови клиети и да създава привлича нови клиенти, които да имат нужда от транпорт както и митничвско посредничество. Трябва да имат добър външен вид добро изразяване и е желателно да има опит в работа с хора. Да може да се изразява добре и да е кумуникативна личност. Желателно е да е момиче да не е студентка. Сивита може да изпраща на е- мейл: office@aeroliftlogistics.com! Да е насочено или към Огнян Джаров или да пише за кандитастване за работа! Всеки който мисли че може да се справи защото не е много лесно да си изпраща сивито, шева в случая горепосоченото име ще разгледа сивитата и при интерес ще се свърже с желаещите и ще ги покани на интервю. Очакваната заплата незнам каква ще бъде просто да не ви подведа, но заплащането е добро с резон при добри резултати да се увеличи. Който има желание за работа да праща на посочения майл и ако бъде избран да работи ще остане доволен. Шефа е много точен и коректен. Аз работя в фирмата от две години във фирмата и не съм видял нищо лошо от него!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Търся Общи работници за довършителна дейност и желание за развитие в дейността с гипсокартон.. За Русе.. желателно е да са хора от региона.. за повече информация 0889603929.. Мартин
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Търся!!
Без да се обяснявам много Компютърен техник с една година и половина стаж, заплата 700 лева месечно. Хайде, че ме удари кризата.
В албума имам снимка от работната атмосфера!
Без да се обяснявам много Компютърен техник с една година и половина стаж, заплата 700 лева месечно. Хайде, че ме удари кризата.
В албума имам снимка от работната атмосфера!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колега, sory за офтопика ама все още ли си мислиш,че никой няма да си мръдне пръста за под 20 лв. на ден при тази масова безработица? Все пак не забравяй,че има хора,който са склонни да работят и за по-малко от 20 лв. на ден и няма събота няма неделя. А ти ако предлагаш 50лв. на ден да дойда и аз да работя при теб,защото поне на този етап аз не мога да си го позволя -да плащам по 50лв. на работник , разходи,осигуровки и в крайна сметка за мен какво ще остане ? Ще се окаже,че работника взима повече от мен .... Та наистина ако предлагаш 50лв. на ден да дойда да работя при теб - ще си върша работата и като свърши работният ден и няма да мисля за нищо друго стига да си получавам на време заплатата ... Няма разходи, няма да се занимавам с глупости , няма да се юркам за щяло и не щяло пък и няма въобще да ми пука през другото време какво се случва след като не съм на работа ,а не като сега всеки един момент да треперя какво се случва, да мисля разни комбинации, трикове как да привлека повече клиенти, какви промоции да измисля и най-вече ,как да следя дали работниците не ме лъжат, защото понякога се улавям,че едва ли не се превръщаш по-скоро на пазач и падарин отколкото да можеш да ги оставиш тях,а ти да ходиш да си вършиш други работи .По принцип няма нищо по-хубаво от това сам да си свършиш работата,но понякога естеството на самата работа е такова, че се иска работна ръка пък и се иска експедитивност ..Но наистина в някои случаи като теглиш чертата се получава, че по-добре ти да си свършиш работата отколкото да е оставиш на някой друг - все ще има нещо осрано и след това ти пак трябва да оправяш нещата с цената на много нерви и финикийски знаци ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
търся кнауфаджии.. за русе.. плащане на квадрат или надник по избор.. 0887434342
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
sineok_pi4_ написа:exotique написа:сори за оффтопик ,но за 20лв примерно 8 часов работен ден не мисля че някой би си мръднал пръста дори и да стане от стола....образно казано...не виждам как искаш да поддържаш имидж и репутация при по-малко от 50 лв за 8 часов работен денто от кофите мангалите вадят по 20-30 лв на ден пък ти искаш някой да ти работи
Колега, sory за офтопика ама все още ли си мислиш,че никой няма да си мръдне пръста за под 20 лв. на ден при тази масова безработица? Все пак не забравяй,че има хора,който са склонни да работят и за по-малко от 20 лв. на ден и няма събота няма неделя. А ти ако предлагаш 50лв. на ден да дойда и аз да работя при теб,защото поне на този етап аз не мога да си го позволя -да плащам по 50лв. на работник , разходи,осигуровки и в крайна сметка за мен какво ще остане ? Ще се окаже,че работника взима повече от мен .... Та наистина ако предлагаш 50лв. на ден да дойда да работя при теб - ще си върша работата и като свърши работният ден и няма да мисля за нищо друго стига да си получавам на време заплатата ... Няма разходи, няма да се занимавам с глупости , няма да се юркам за щяло и не щяло пък и няма въобще да ми пука през другото време какво се случва след като не съм на работа ,а не като сега всеки един момент да треперя какво се случва, да мисля разни комбинации, трикове как да привлека повече клиенти, какви промоции да измисля и най-вече ,как да следя дали работниците не ме лъжат, защото понякога се улавям,че едва ли не се превръщаш по-скоро на пазач и падарин отколкото да можеш да ги оставиш тях,а ти да ходиш да си вършиш други работи .По принцип няма нищо по-хубаво от това сам да си свършиш работата,но понякога естеството на самата работа е такова, че се иска работна ръка пък и се иска експедитивност ..Но наистина в някои случаи като теглиш чертата се получава, че по-добре ти да си свършиш работата отколкото да е оставиш на някой друг - все ще има нещо осрано и след това ти пак трябва да оправяш нещата с цената на много нерви и финикийски знаци ...