карта за отстъпки в техномаркет
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
карта за отстъпки в техномаркет
Колеги, търся някой, който да има карта за отстъпка в техномаркет. става дума за една едра покупка и ако някой има такава карта- ще почерпя! 

my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- alexsch
- ентусиаст
-
Re: карта за отстъпки в техномаркет
колега, да разбирам ли, че имаш такава карта и си склонен да ми услужиш с нея? (имам предвид- да дойдеш с мен, или да ми я дадеш, а аз после да ти я върна?)
my mods:
alexsch написа:колега, да разбирам ли, че имаш такава карта и си склонен да ми услужиш с нея? (имам предвид- да дойдеш с мен, или да ми я дадеш, а аз после да ти я върна?)
не бе колега. Като си го поръчаш от сайта дават отстъпка. Извираш си каквото там ще си купуваш от сайта, поръчваш, носят ти го в къщи и плащаш при доставката.
- alexsch
- ентусиаст
-
....а-а-а-а! ОК! 10х колега!
my mods:
явно цените са им поне 10% нагоре за да има отстъпки - 6-8% от мтел-ски карти, 5% и повече процента при онлайн пазаруване
, по преценка на управителя ... сигурно има още, които не ги знам
същото е май и в Зора - управителя на магазина ми каза да му дам най-ниската цена която съм намерил, за да "видим какво може да направим" ние

същото е май и в Зора - управителя на магазина ми каза да му дам най-ниската цена която съм намерил, за да "видим какво може да направим" ние
Последна промяна © на 07 Дек 2009, 12:33, променена общо 1 път
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
сега да ти кажа аз какво правя когато пазарувам от там харесваш си стоките и казваш на помошник продавача че ще купиш фурна,плот,аспиратор и хладилник но искаш 5 те процента всеки служител има карта за отстапка ако се прави на чукнат кажи му че ще вземе 10лв ако ти услужи при мен винаги става ама трябва да си нахален да разберат че знаеш за 5те процента които се полагат винаги на всеки клиент не забравяи оборота трябва да ти е над 1000лв 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Това с от сайта бачка, аз така купих телевизора си в бг някакъв 32 инча самсунг, беше към 700 и нещо и хем ти го носят до вас, хем по-малко плащаш 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
vin_diesel написа:сега да ти кажа аз какво правя когато пазарувам от там харесваш си стоките и казваш на помошник продавача че ще купиш фурна,плот,аспиратор и хладилник но искаш 5 те процента всеки служител има карта за отстапка ако се прави на чукнат кажи му че ще вземе 10лв ако ти услужи при мен винаги става ама трябва да си нахален да разберат че знаеш за 5те процента които се полагат винаги на всеки клиент не забравяи оборота трябва да ти е над 1000лв
Такова правило , че на някои му се полагат 5 % при покупка над 1000 лева няма.
It`s party time !
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Един от консултантите ми беше казал, че при покупка над 2500 може да се говори с управителя за 10 процента отстъпка
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Ево,преди 2 години направихме покупка за 15-20000лв. и ни дадоха златна карта.Доколкото знам вече не се издават и ни казаха да си е пазим много.Само непомня процента 8 или 10 беше
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Evelin Cotsev написа:vin_diesel написа:сега да ти кажа аз какво правя когато пазарувам от там харесваш си стоките и казваш на помошник продавача че ще купиш фурна,плот,аспиратор и хладилник но искаш 5 те процента всеки служител има карта за отстапка ако се прави на чукнат кажи му че ще вземе 10лв ако ти услужи при мен винаги става ама трябва да си нахален да разберат че знаеш за 5те процента които се полагат винаги на всеки клиент не забравяи оборота трябва да ти е над 1000лв
незнам не съм работил там но това ми го каза помошник продавача и то точно в твоя техномаркет пловдивския а в пазарджишкия искат отстъпката да си е делим дават ми картата получавам си отстъпката и делим отстъпката с помошник продавача фифти фифти
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
vin_diesel написа:Evelin Cotsev написа:vin_diesel написа:сега да ти кажа аз какво правя когато пазарувам от там харесваш си стоките и казваш на помошник продавача че ще купиш фурна,плот,аспиратор и хладилник но искаш 5 те процента всеки служител има карта за отстапка ако се прави на чукнат кажи му че ще вземе 10лв ако ти услужи при мен винаги става ама трябва да си нахален да разберат че знаеш за 5те процента които се полагат винаги на всеки клиент не забравяи оборота трябва да ти е над 1000лв
незнам не съм работил там но това ми го каза помошник продавача и то точно в твоя техномаркет пловдивския а в пазарджишкия искат отстъпката да си е делим дават ми картата получавам си отстъпката и делим отстъпката с помошник продавача фифти фифти
Хубаво инфо пусна

It`s party time !
14 мнения
• Страница 1 от 1