Търся координати на социален дом стопанисван от поп около СФ
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Търся координати на социален дом стопанисван от поп около СФ
Я вземи напиши малко подробности...
Тоя поп беше на гости в моето даскало преди години и дойде със С класа.. вие си правете сметките какво и къде ще го давате 

There is no replacement for displacement
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Този проблем с парите на ръка го има във всеки дом. Аз мисля да занеса дрешки и играчки и направо да ги раздам лично на децата там. По-старите потребители тук сигурно помнят, че и в дома в с. Гуцал имаше подобен проблем с директорката, но това не ни спря да ходим там защото децата по никакъв начин не са виновни за делата вършени от тези отрепки.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги,сега правя клип за децата в неравностойно положение и деца без родители,хайде да направим така че след като излъча клипа да има някакво място където да се съберат пари,дори ми хрумна идеята,разбира се с помоща на администраторите на сайта да събират пари по сметките на сайта и на клуба като ще приложа логото на клуба,единственото ми изискване е аз да съм анонимен в кампанията
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Аз лично съм против клуба да си прави евтина реклама на гърба на деца в неравностойно положение. Който има желание да помогне може да го направи от чисто сърце, който им желание да си прави PR може да намери и друг начин.
Иначе инициативата ти е похвална колега, но смятам, че събирането на пари на ръка е нож с две остриета. По-добре е ако някой иска да дари дадена сума да закупи нещо с нея и тогава да го дари - памперси, лекарства, хигиенни принадлежности, храни от първа необходимост...
Иначе инициативата ти е похвална колега, но смятам, че събирането на пари на ръка е нож с две остриета. По-добре е ако някой иска да дари дадена сума да закупи нещо с нея и тогава да го дари - памперси, лекарства, хигиенни принадлежности, храни от първа необходимост...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
как и да е,не мисля че е някаква реклама това,просто един вид се използва базата,офиса или каквато и да е структора,а за каква реклама може да става въпрос за един сайт на автомобилни ентусиасти,явно ще търся някъде другаде
Поздрави
Поздрави
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
X-citer написа:Този проблем с парите на ръка го има във всеки дом. Аз мисля да занеса дрешки и играчки и направо да ги раздам лично на децата там. По-старите потребители тук сигурно помнят, че и в дома в с. Гуцал имаше подобен проблем с директорката, но това не ни спря да ходим там защото децата по никакъв начин не са виновни за делата вършени от тези отрепки.
Да колега прав си по добре дрешки и храни и да се раздават направо на децата.

Ще следя темата ако мога с нещо ще помагам.

- X-citer
-
Днес един приятел е звъннал на отеца. Ето какво ми написа:
Ние сме се организирали една група от около 5-6 човека и в момента обмисляме дата за посещението. Колебаем се дали да е между празниците или първият уикенд след настъпването на новата година - 9-10 Януари
Ако го оставим за Януари ще се комбинираме с Пежо Клуба. Ева, ако имаш възможност драсни два реда и там на колегите ако имат стари книжки вместо да висят по таваните може да ги занесем на децата.
KARTO написа:днеска прочетох, идеята е чудесна
ше се включа и аз
днеска се обадих на тоя човек отец Иван, понеже ние сме си големи хора, питах го дали има въобще нужда от такива дрехи. Човека ми каза че нямат нужда от дрехи, пълни са с дрехи и имат в изобилие.
Предлагам дрехите които ше събереме да ги пренасочиме към некои друг дом? Какво мислите?
Книги обаче са добре дошли. Правели си библиотека и книги може да дариме. Аз лично имам бая списания мики маус, енциклопедии, ученически книги (вазов , ботев) и т.н които с удоволствие ше разкарам.
Сигурно секви други използваеми неща, играчки сащо са ОК.
ако искате също мое да сабереме по 10-15лв (или колкото кажете) и примерно да занесеме нещо от висящите неща от списъка тук http://www.svetinikolai.org/dariteli.php
например ... 200 сапуна, или неколко десетки шампоани....
то при 110+ човека приноса ни нема да е голем де ама все пак...
кво мислите?
Ние сме се организирали една група от около 5-6 човека и в момента обмисляме дата за посещението. Колебаем се дали да е между празниците или първият уикенд след настъпването на новата година - 9-10 Януари

Ако го оставим за Януари ще се комбинираме с Пежо Клуба. Ева, ако имаш възможност драсни два реда и там на колегите ако имат стари книжки вместо да висят по таваните може да ги занесем на децата.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2