И от мен въпрос за избор на GSM
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: И от мен въпрос за избор на GSM
Екстра си е Е52, малко ме дразни капака на батерията, че е много афифен.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Като цяло доста се отклонихме от темата.
А за Х1 - това дори не е СЕ,на базата на HTC е,само че аз поне предпочитам HTC Touch Pro II.
А за Х1 - това дори не е СЕ,на базата на HTC е,само че аз поне предпочитам HTC Touch Pro II.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
2-ра година ползвам само ябълки и не бих си купил нищо друго вече, казвал съм го много пъти, ще го повторя пак!
Черна кутийка с много "файди" всеки може да сглоби но но софтуера е най важния, и точно там е силата на Apple!
Черна кутийка с много "файди" всеки може да сглоби но но софтуера е най важния, и точно там е силата на Apple!
Кво не ти се връзва? В двете ми ръце... Е52 и Е71... Е52-то е без никакъв допълнителен софтуер, едва ли не на 2-3 дни (вероятно на толкова). Е71 от преди 1 година екземпляр върви х2 точно като скорост... извинявай, но за мен няма толкова заспал телефон, чак се изнервих докато го настройвах. А от Е71 (която е прилично бърза на пазара), към iPhone... ебаси бързия телефон е ябълката.rdvr_burgas написа:liloff написа:Пълен кенеф е Е52. Супер евтино изпълнение. И безумно бавен.
Е55 е много добре, обаче
E52 и бавен не ми се връзват заедно, дори E55 e със същият хардуер (АРМ11 600МХц).
Съгласен съм за евтината пластмаса от която е направен, но за 400 лв толкова. Според мен Е52 е супер вариант за бизнес телефон, а и батерията му държи по 6-7 дни на форсаж
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Icco написа:2-ра година ползвам само ябълки и не бих си купил нищо друго вече, казвал съм го много пъти, ще го повторя пак!
То по тая логика дай да си вземем Нокия 6310и, хем и батерият и е бая по яка, пак има блутут само дето през него може да правиш повече неща от колкото при ябълката

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Е72 също ми изглежда готино... Но не е ли много неудобно с тая никва резолюция и странна клавиатура..?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Ако английският не ти е проблем, може да погледнеш този сайт: http://www.gsmarena.com. Има хубави ревюта и много мнения от потребители, които имат преки впечатления от телефоните.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Аз в момента съм с ябълката, Е71 и кои-каквото да не му харесва 5800.
Ябълката-стабилна работа -един път телефон.
Е71-стилен, вдъхва доверие като го хванеш в ръка.
5800- ами много съм доволен от него -може би за цената си /ЦЕНА - КАЧЕСТВО!/ ги бие другите.
Х1-цата нещо не ме изкефи, НТС-то и то не ми допадна
Ама си е и до въпрос на вкус
Ябълката-стабилна работа -един път телефон.
Е71-стилен, вдъхва доверие като го хванеш в ръка.
5800- ами много съм доволен от него -може би за цената си /ЦЕНА - КАЧЕСТВО!/ ги бие другите.
Х1-цата нещо не ме изкефи, НТС-то и то не ми допадна

Ама си е и до въпрос на вкус

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
И аз днес си поиграх малко с Е52. Наистина изглежда доста стилен телефон,а и тъничък, може би за сметка на дължината, но пък честно казано и на мен ми се стори бавен.
5800 не ми харесва определено, а и тия тъч скриинове
Някой да има впечетления от Е75?
5800 не ми харесва определено, а и тия тъч скриинове

Някой да има впечетления от Е75?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имаше такава тема преди за смартфони и тогава не бях пробвал touch flo интерфейса. ама сега вече като съм разцъкал малко... зле, много зле. просто, с резистивен дигитайзер няма да стане. да не говорим за интерфеиса. направо ми идеше да трясна htc-то в земята... 6 пъти се изнервих само докато си отворя web страница. сравнението с iphone просто е неадекватно. android единствено по-става от конкуренцията, ама не знам телефон с android, които да не е с ефтиния дигитайзер, които реагира на натиск, не на допир(капацитивен).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
steeN написа:имаше такава тема преди за смартфони и тогава не бях пробвал touch flo интерфейса. ама сега вече като съм разцъкал малко... зле, много зле. просто, с резистивен дигитайзер няма да стане. да не говорим за интерфеиса. направо ми идеше да трясна htc-то в земята... 6 пъти се изнервих само докато си отворя web страница. сравнението с iphone просто е неадекватно. android единствено по-става от конкуренцията, ама не знам телефон с android, които да не е с ефтиния дигитайзер, които реагира на натиск, не на допир(капацитивен).
Той реагира на топлина, не на натиск.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не...
но е вярно, че външната температура влияе силно на работата му, за разлика от другия тип...
Resistive touchscreens are composed of two flexible sheets coated with a resistive material and separated by an air gap or microdots. When contact is made to the surface of the touchscreen, the two sheets are pressed together, registering the precise location of the touch. Because the touchscreen senses input from contact with nearly any object (finger, stylus/pen, palm) resistive touchscreens are a type of "passive" technology.
но е вярно, че външната температура влияе силно на работата му, за разлика от другия тип...
Последна промяна steeN на 12 Дек 2009, 14:46, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
да не отварям нова тема, някой има ли впечатления от този> Motorola ZN5 телфон 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
VesoPesa написа:да не отварям нова тема, някой има ли впечатления от този> Motorola ZN5 телфон
(знам че мнението ми няма да представлява интерес за теб)еми за тия пари си е добре телефнчето.С 5 мегапиксела камера 3.5мм аудио жак 2.4" дисплейче,автофокус + ксенонова светкавица, и тва сичкото за около 260-280 лева

батерията е доволна

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
VesoPesa написа:да не отварям нова тема, някой има ли впечатления от този> Motorola ZN5 телфон
що да не си спечелил телефон?
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5