хмммм... стандарти на поведение
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
хмммм... стандарти на поведение
четох по новините за онзи "азиатец" (което всъщност е понятие което се употребява за хора от българия на изток- това включва индийци и пакистанци между другото) дето го застреляли във лондон. хукнал да бяга, спънал се, единия полицаи му се хвърлил другия го застрелял 5 пъти докато онзи е бил на земята.
може да е било наложително, може да не е било. това не знам. друга ми е мисълта- представяте ли си това да стане във бг-то и да застрелят така някои циганин?...
може да е било наложително, може да не е било. това не знам. друга ми е мисълта- представяте ли си това да стане във бг-то и да застрелят така някои циганин?...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
За момента е невъзможно, но знаеш каква мощ садържа, комбинацията, влост+средства за масова информация-въпрос на пропаганда, според мен!
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
просто много им дойде на англичаните, настръхнали са от тези атентати. Представи си какво им е (страх) за да направят такова нещо посред бял ден сред други хора и като ги знаеш колко са либерални по принцип.
А за циганина ако беше в БГ и ако бяха циганите сложили бомби и убили около 60 човека обществото щеще да каже браво продължавайте - поне аз си мисля така де
А за циганина ако беше в БГ и ако бяха циганите сложили бомби и убили около 60 човека обществото щеще да каже браво продължавайте - поне аз си мисля така де
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: хмммм... стандарти на поведение
alx написа:представяте ли си това да стане във бг-то и да застрелят така някои циганин?...
Да го видя как краде, изнасилва, убива или слага бомби.. дай ми ти калашка и ще има.. "НА АВТОМАТИЧЕН".. въртиии..

Не би трябвало! Пълен абсурд би било, да има подобен разстрел. Но зависи от наклона на везната за вината и до колко е доказана с факти.
а и alx тук показното разстрелване в случая има две страни
- шока, който е изживял самия полицай при срещата с индонезиеца, заложил бомбата... (има един малък момент, в който натискаш спусъка и не можеш да спреш и това е под стрес)
- и втория е - подсъзнателната мисъл за публичен разстрел на виновен за евентуална смърт на стотици, а понякога и хиляди. Докато при нашите цигани ... те са "невинни душички" ... "ни лук ял, ни лук мирисал" - както гласи поговорката. Те си крадат, но никой не би посмял да стреля срещу тях - и не трябва.
А точно тук идва разнобоят. Всеки казва и мисли "не трябва" и разчита на законите, но законите важат само за българите, за циганите - те си имат вътрешни закони, както се цитира в темата за тях в "Страхотни истории". Тях българските закони не ги ловят, защото полицаите не са достатъчно строги според мен и защото са със срок на задържане до 24 часа.
а и alx тук показното разстрелване в случая има две страни
- шока, който е изживял самия полицай при срещата с индонезиеца, заложил бомбата... (има един малък момент, в който натискаш спусъка и не можеш да спреш и това е под стрес)
- и втория е - подсъзнателната мисъл за публичен разстрел на виновен за евентуална смърт на стотици, а понякога и хиляди. Докато при нашите цигани ... те са "невинни душички" ... "ни лук ял, ни лук мирисал" - както гласи поговорката. Те си крадат, но никой не би посмял да стреля срещу тях - и не трябва.
А точно тук идва разнобоят. Всеки казва и мисли "не трябва" и разчита на законите, но законите важат само за българите, за циганите - те си имат вътрешни закони, както се цитира в темата за тях в "Страхотни истории". Тях българските закони не ги ловят, защото полицаите не са достатъчно строги според мен и защото са със срок на задържане до 24 часа.
Последна промяна Eva* на 22 Юли 2005, 18:36, променена общо 2 пъти
Да караш Peugeot е страст!
Re: хмммм... стандарти на поведение
SlipKnoT написа:alx написа:представяте ли си това да стане във бг-то и да застрелят така някои циганин?...
Да го видя как краде, изнасилва, убива или слага бомби.. дай ми ти калашка и ще има.. "НА АВТОМАТИЧЕН".. въртиии..
С две ръце съм ЗА

BMW & RAMMSTEIN RULES

7 мнения
• Страница 1 от 1