Бутон на заден капак
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Бутон на заден капак
Бутона за отваряне на багажника(седан) отзад над номера - гумата му се е подпъхнала от едната страна вътре и не мога да я извадя. Т.е. може и да успея, но реших, че не си струва, защото е цепната от едната страна и сигурно ще се докъса. Иска ми се да я сменя. Сменя ли се отделно или целия този бутон се сменя. Предполагам излиза подобно на плафоните за осветление на задния номер, а именно - не излиза 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: Бутон на заден капак
излиза и само гумената част 

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
какъв е този бутон ???
мен багажника ми се отваря от бутона в купето,от ключалката на капака и от ключа ма бутон на капака немам 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
e39 FEN написа:какъв е този бутон ???мен багажника ми се отваря от бутона в купето,от ключалката на капака и от ключа ма бутон на капака немам
ми принципно има бутон и на багажника

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
NAPSTERS написа:e39 FEN написа:какъв е този бутон ???мен багажника ми се отваря от бутона в купето,от ключалката на капака и от ключа ма бутон на капака немам
ми принципно има бутон и на багажникаточно между лампите за осветление на номера
я гледай ти..

Gemar написа:...Сменя ли се отделно или целия този бутон се сменя. Предполагам излиза подобно на плафоните за осветление на задния номер, а именно - не излиза ...
Можеш да смениш само гумената капачка, като издърпаш до колкото може целия механизъм и освободиш двата водача за пружините на дъното.
Заради пластмасовата подложка на номера аз не можах да извадя целия механизъм, но не е и нужно, защото вътре има само едно микро-ключе закрепено с метална щипка което задейства ключалката
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
e39 FEN написа:NAPSTERS написа:e39 FEN написа:какъв е този бутон ???мен багажника ми се отваря от бутона в купето,от ключалката на капака и от ключа ма бутон на капака немам
ми принципно има бутон и на багажникаточно между лампите за осветление на номера
я гледай ти..се повече почвам да го обичам тоя форум и се повече разбирам колко съм смотан

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
ааамаа това ли било бутон дето си пъхаш ръката у него и дето лъндза навътре навънка като го натиснеш
че то мойто не работи
аз за тва не съм знаел че било бутон
та някой знае ли как може да се оправи това за мен ново бутонче
???

че то мойто не работи

та някой знае ли как може да се оправи това за мен ново бутонче

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Ще се опитам да сменя гумата, защото бутона наистина не излиза заради планката на номера. Показва се само 1 см надолу. А забелязах тази седмица, че като нахвърли сняг и луга по задницата, влиза някъде в бутона и спира да работи.
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
ааамаа това ли било бутон дето си пъхаш ръката у него и дето лъндза навътре навънка като го натиснеш
че то мойто не работиаз за тва не съм знаел че било бутон
та някой знае ли как може да се оправи това за мен ново бутонче???
И моят бутон не работеше защото точно тази гума беше влязла на вътре и микро бутончето стоеше постоянно натиснато.Колегата ,,Novobraneca,, я намести че аз не успях с моите кебапчета и сега като се сещам, не е пил бира още за тая работа ама то не се губи

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
mitkofriz написа:ааамаа това ли било бутон дето си пъхаш ръката у него и дето лъндза навътре навънка като го натиснеш
И моят бутон не работеше защото точно тази гума беше влязла на вътре и микро бутончето стоеше постоянно натиснато.Колегата ,,Novobraneca,, я намести че аз не успях с моите кебапчета и сега като се сещам, не е пил бира още за тая работа ама то не се губи.
колега тя мойта гума не е влязла навътре,стой си както трябва но като я натисна и нищо не става

e39 FEN написа:..... колега тя мойта гума не е влязла навътре,стой си както трябва но като я натисна и нищо не става .......
Под гумата има едно микро-ключе закрепено с метална скоба на пластмасовото тяло.
Ако се чува леко "цъкане" като се натисне гумата значи е откачена буксата
Ако не се чува характерното "цъкане" от микро-ключето, или то се е откачило от скобата или металното лостче което го натиска се е откачило/изкривило
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:e39 FEN написа:..... колега тя мойта гума не е влязла навътре,стой си както трябва но като я натисна и нищо не става .......
Под гумата има едно микро-ключе закрепено с метална скоба на пластмасовото тяло.
Ако се чува леко "цъкане" като се натисне гумата значи е откачена буксата
Ако не се чува характерното "цъкане" от микро-ключето, или то се е откачило от скобата или металното лостче което го натиска се е откачило/изкривило
мерси колега,ще видя какво е положението пък ако не открия проблема пак ще питам

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
mitkofriz написа:ааамаа това ли било бутон дето си пъхаш ръката у него и дето лъндза навътре навънка като го натиснеш
И моят бутон не работеше защото точно тази гума беше влязла на вътре и микро бутончето стоеше постоянно натиснато.Колегата ,,Novobraneca,, я намести че аз не успях с моите кебапчета и сега като се сещам, не е пил бира още за тая работа ама то не се губи.
Митак айде като си към Добрич в събота от 15:00ч ни е сбирката ела хем се почерпим, хем ще покараме с момчетата

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

14 мнения
• Страница 1 от 1