Нова година - къде???
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нова година - къде???
Още не е ясно.
В момента ни вълнуват толкова други и различни неща, че не се сещаме, че наближава Нова година. Обикновено ги решаваме в последния момент, но резултатът винаги е хубав. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
Angel_Baby написа:Още не е ясно.В момента ни вълнуват толкова други и различни неща, че не се сещаме, че наближава Нова година. Обикновено ги решаваме в последния момент, но резултатът винаги е хубав.
В последния момент наистина е най-хубаво като решиш.

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
MCar написа:Angel_Baby написа:Още не е ясно.В момента ни вълнуват толкова други и различни неща, че не се сещаме, че наближава Нова година. Обикновено ги решаваме в последния момент, но резултатът винаги е хубав.
В последния момент наистина е най-хубаво като решиш.![]()
Съгласна съм, затова и като чуем предложението за брак, отговаряме на момента, без да му мислим, че е най-хубаво.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Angel_Baby написа:Съгласна съм, затова и като чуем предложението за брак, отговаряме на момента, без да му мислим, че е най-хубаво.![]()
Иначе това в кръга на шегата. Но фактите показват, че наистина когато го решим внезапно се получава много по-добре, отколкото като сме разгледали 1837262 варианта на случая.
А ти къде ще си на Нова година? Аз само питам.
![]()
Еми по принцип съм на някаква вила от другата страна на Витоша, в някакво село. Не го знам. Ама като се познавам, на 31-ви ако ме стегне шапката може и да запраша нанякъде другаде.

Миналата година решихме къде ще сме на Нова година на 31-ви декември в 21:30 часа

Next написа:В последниая момент винаги и вкъщи

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4