НАРКОМАНИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: НАРКОМАНИ

Мнение от ME4KY » 16 Дек 2009, 3:35

EcLipSeR написа:
Alpina_Johnnie написа:http://www.youtube.com/watch?v=UWqY_I5dhVE

http://www.youtube.com/watch?v=n5ekkskpSVA

http://www.youtube.com/watch?v=fHeTDZes ... re=related

поздрав :weed:

http://vbox7.com/play:d7cf7425 :bang: :bang: :mhihi:

http://www.vbox7.com/play:01fab3ff
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 16 Дек 2009, 3:39

филми всекви... като почне някъв тревоман да ти разфасова колата за един джойс ми со обади...

:smoke:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Re:

Мнение от Mitaka85 » 16 Дек 2009, 13:56

AGT написа:Нещо което не става с бой става с много бой ;)

+1

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Дек 2009, 22:29

Alpina_Johnnie написа:филми всекви... като почне някъв тревоман да ти разфасова колата за един джойс ми со обади...

:smoke:

:yes:
дано доживеем един ден поне да разделят тревата от твърдите наркотици, а не да се сравняват с хероин и всякакви синтетики
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alpina_Johnnie » 17 Дек 2009, 13:45

а дано..., но не го виждам много като вариянт... много заблудени са хората, ама на чалга-партито яко метамфетамина... нали е фйешън...

:roll:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Дек 2009, 14:07

Alpina_Johnnie написа:а дано..., но не го виждам много като вариянт... много заблудени са хората, ама на чалга-партито яко метамфетамина... нали е фйешън...

Опитвал съм доста от "наркотиците" за който става въпрос,без хероин (то си е чисто самоубийство)Повечето от наркотиците тук са трето четвърто качество.Псевдо бизнесмените дето зарибяват 16-17 годишните девойчета на посочени партита не са малко :nono: Зависимост в България може да се придобие само и единствено към хероина :!: :!: :!: :!: :!: :!: макар и да е с много ниско качество,около 20%.За голямо съжаление е така да :bang: и наистина има хора който ходят и крадът и трошът за пари за дрога :bs: ,тия дето са на хероин или го продават или ходят да крадът :dunno: тва е истината,колкото и грозна да е :!: Такива хора могат само да се съжеляват че са се излъгали да го опитат и са продължили след като им е харесало :!: Отвратиелно е млади хора на по 20-25 години да се влачат цял ден с мисълта какво да откраднат или кой да ограбят че да си набавят пари (колкото и да не ви се вярва, има хора който немогат без хероин и никоя клиника неможе да им помогне и рано или късно умират)Тъпо е че има наркомани дето ходят и чупят колите на хората,ама ако сте на тяхно място и вие бихте го направили,след като няма от къде другаде да си набавите пари :!:
цял ден мога да седя и да пиша но съм сигурен че даже това което съм ви написъл ще бъде оплюто,така че спирам и се надявам да се замислите поне малко,ако вие бяхте на мястото на наркомана какво щяхте да правите
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 17 Дек 2009, 16:33

ME4KY написа:замислите поне малко,ако вие бяхте на мястото на наркомана какво щяхте да правите

всеки има глава на раменете и да е мислил навреме и на мене са ми предлагали кви ли не работи, но Ти избираш дали да ги ползваш ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 17 Дек 2009, 16:55

ME4KY написа: замислите поне малко,ако вие бяхте на мястото на наркомана какво щяхте да правите

а дали не е по-добре да се замисли някой как да не става наркоман или по-малко хора да стават наркомани,

вместо да им влизам на наркоманите в положението!

Няма оправдание за това да крадеш това, за което някой е работил! :ranting: :censored: :bang:

ПС ти освен гОлем капацитет си и невероятен фотограф :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alpina_Johnnie » 17 Дек 2009, 17:00

ME4KY написа:
Alpina_Johnnie написа:а дано..., но не го виждам много като вариянт... много заблудени са хората, ама на чалга-партито яко метамфетамина... нали е фйешън...

Опитвал съм доста от "наркотиците" за който става въпрос,без хероин (то си е чисто самоубийство)Повечето от наркотиците тук са трето четвърто качество.Псевдо бизнесмените дето зарибяват 16-17 годишните девойчета на посочени партита не са малко :nono: Зависимост в България може да се придобие само и единствено към хероина :!: :!: :!: :!: :!: :!: макар и да е с много ниско качество,около 20%.За голямо съжаление е така да :bang: и наистина има хора който ходят и крадът и трошът за пари за дрога :bs: ,тия дето са на хероин или го продават или ходят да крадът :dunno: тва е истината,колкото и грозна да е :!: Такива хора могат само да се съжеляват че са се излъгали да го опитат и са продължили след като им е харесало :!: Отвратиелно е млади хора на по 20-25 години да се влачат цял ден с мисълта какво да откраднат или кой да ограбят че да си набавят пари (колкото и да не ви се вярва, има хора който немогат без хероин и никоя клиника неможе да им помогне и рано или късно умират)Тъпо е че има наркомани дето ходят и чупят колите на хората,ама ако сте на тяхно място и вие бихте го направили,след като няма от къде другаде да си набавите пари :!:
цял ден мога да седя и да пиша но съм сигурен че даже това което съм ви написъл ще бъде оплюто,така че спирам и се надявам да се замислите поне малко,ако вие бяхте на мястото на наркомана какво щяхте да правите

брато, не можеш или не изкаш да ме разбереш??
аз ти говоря за съвзем друго нещо, опитвам се да ти обянся че трябва да се диференцира между различните наркотици. То така както ти го възприемаш(не само ти) коз'а е на равно с херца или анито... е да ама не, точно това се опитвам да обянся, че няма да видиш някой дето си пуфка тревичка да разбие кола за да си купи следващата доза. и не ти говоря за некви 12-18годишни пишлемета дето не знаят за кво се борят ами за нормални хора...

всичко е наркотик, коете те зарибява, дали ще е алкохол, цигари, козче, боза, интернет, плейстеишън три, бмв'то или пичката до тебе...всичко от което се кефиш и ставаш зависим по един или дгуг начин... кое колко е вредно, това си е вече спор за няколко различни теми...

доколкото факта че имя яко заблудени хора, дето са се зарибили на фалшивите идоли/вещества няма кво да си говорим, тука май всички сме на едно и също мнение...

Изображение
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 17 Дек 2009, 18:07

ME4KY написа:Опитвал съм доста от "наркотиците" за който става въпрос,без хероин (то си е чисто самоубийство)Повечето от наркотиците тук са трето четвърто качество.Псевдо бизнесмените дето зарибяват 16-17 годишните девойчета на посочени партита не са малко :nono: Зависимост в България може да се придобие само и единствено към хероина :!: :!: :!: :!: :!: :!: макар и да е с много ниско качество,около 20%.За голямо съжаление е така да :bang: и наистина има хора който ходят и крадът и трошът за пари за дрога :bs: ,тия дето са на хероин или го продават или ходят да крадът :dunno: тва е истината,колкото и грозна да е :!: Такива хора могат само да се съжеляват че са се излъгали да го опитат и са продължили след като им е харесало :!: Отвратиелно е млади хора на по 20-25 години да се влачат цял ден с мисълта какво да откраднат или кой да ограбят че да си набавят пари (колкото и да не ви се вярва, има хора който немогат без хероин и никоя клиника неможе да им помогне и рано или късно умират)Тъпо е че има наркомани дето ходят и чупят колите на хората,ама ако сте на тяхно място и вие бихте го направили,след като няма от къде другаде да си набавите пари :!:

Поредната глупост, да се беше ПОНЕ образовал след употребата на толкова 'апчета... :dummy:
В коя лаборатория измери чистотата на хероина в БГ и явно си убеден че има ясно изразен монопол, след като го поставяш под общ знаменател за цялата страна. Иначе мога да ти подскажа, че с процента на чисто вещество, който ти си посочил като цифра от 1гр. може да се усмърти един пехотен полк, ама ти гледам от малък ги зобиш тия витамини и ги чувстваш нещата... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alpina_Johnnie » 17 Дек 2009, 18:24

Projektzwo написа:Поредната глупост, да се беше ПОНЕ образовал след употребата на толкова 'апчета... :dummy:
В коя лаборатория измери чистотата на хероина в БГ и явно си убеден че има ясно изразен монопол, след като го поставяш под общ знаменател за цялата страна. Иначе мога да ти подскажа, че с процента на чисто вещество, който ти си посочил като цифра от 1гр. може да се усмърти един пехотен полк, ама ти гледам от малък ги зобиш тия витамини и ги чувстваш нещата... :mhihi:

:yes:

за това пък въобще да не говорим...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 17 Дек 2009, 21:57

Ей, честно ви казвам, ако барна изрода , който ми открадна чистачките и ми счупи стъклото бих го затрил и изобщо не ми пука на какво е и за какво е крал.Нито съвест ме мъчи за такива боклуци нито ме интересуват личните им драми.Единственото което ме притеснява е да не би в тая загубена държава да го лежа за свестен и да си объркам моя живот, но ако ми падне мисля, че тия притеснения няма да ме спрат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 17 Дек 2009, 23:17

Alpina_Johnnie написа:
ME4KY написа:

брато, не можеш или не изкаш да ме разбереш??
аз ти говоря за съвзем друго нещо, опитвам се да ти обянся че трябва да се диференцира между различните наркотици. То така както ти го възприемаш(не само ти) коз'а е на равно с херца или анито... е да ама не, точно това се опитвам да обянся, че няма да видиш някой дето си пуфка тревичка да разбие кола за да си купи следващата доза. и не ти говоря за некви 12-18годишни пишлемета дето не знаят за кво се борят ами за нормални хора...

всичко е наркотик, коете те зарибява, дали ще е алкохол, цигари, козче, боза, интернет, плейстеишън три, бмв'то или пичката до тебе...всичко от което се кефиш и ставаш зависим по един или дгуг начин... кое колко е вредно, това си е вече спор за няколко различни теми...

доколкото факта че имя яко заблудени хора, дето са се зарибили на фалшивите идоли/вещества няма кво да си говорим, тука май всички сме на едно и също мнение...

Изображение

знам бе :winky: аз не ги възприемам като всички останали и нъ съм толко малумен като повечето писали след моя пост :winky: ми тия дето ми пият всяка вечер по 200 грама домашна :dunno: така че........спора е безкраен ...... аз затова казах че нема да пиша
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 18 Дек 2009, 0:10

ME4KY написа:..... аз затова казах че нема да пиша

а дано ама надали :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Предишна

Назад към Извън Темата