Престъпността и тенденции...!
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Престъпността и тенденции...!
При Станишев по добре ли ви беше ???
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Добре бе, защо новото управление да е по-лошо от старото? Защо не виждате, че полицията вече започна да работи и върху недосегаемите? Ама не - при старот управление се вършеше всичко и си живеехме перфектно. Нали? На някои оттози форум не им отърва, че ще им искат данъци за товарните БМВ-та. Пътища нямаме. А осведомен ли си колко пътища се ремонтират в момента? Нямало събираемост на данъците. Ми скоро ще има, не може от раз, колкото и да ни се иска. Вече виждам че има събираемост на глоби, което е добре. Ама не - как може за 40-50 км/ч над ограничението да ме глобяват? Виждам, че сте много против това, че ще вземат на доган яхтите. Това си е лично ваш проблем. Примера с пробитата кофа ме разсмя - най-голямата дупка беше краденето на партийно ниво. Обаче сигурно и моето мнение е продиктувано от вестниците. Един колега много правилно каза - постигнете вие половината от това, което е постигнал повсеместно плютият тук Бойко и тогава говорете. Всеки човек има право на мнение, но червените се опитват да налагат мнение.
По темата за престъпността
Сега имам възможност да споделя една идея за справяне с престъпността. И тя е армията да бъде част от полицията. Вместо да си стоят в поделенията и да се подготвят за битка с врага (кой?) е по-добре да има
присъствие. И то в пълно бойно снаражение.
Да се разхождат из кварталите, из центъра, да патрулират по улиците и да имат същите права като редовите полицаи. И без това имат сериозен бюджет, военна структура са, притежават сграден фонд, техническа поддръжка и т.н.
Ако полицията се увеличи с 45 000 (примерно) полицай-военни и те присъстват очевидно, дали няма да се намали престъпността. Има доста репортажи за това колко са полицаите в РПУ - тата и какъв периметър покриват.
Може да звучи малко налудничева идеята, но и без това за какво ни е армия? Нито сме международна сила, в НАТО сме и т.н.
Сега имам възможност да споделя една идея за справяне с престъпността. И тя е армията да бъде част от полицията. Вместо да си стоят в поделенията и да се подготвят за битка с врага (кой?) е по-добре да има
присъствие. И то в пълно бойно снаражение.
Да се разхождат из кварталите, из центъра, да патрулират по улиците и да имат същите права като редовите полицаи. И без това имат сериозен бюджет, военна структура са, притежават сграден фонд, техническа поддръжка и т.н.
Ако полицията се увеличи с 45 000 (примерно) полицай-военни и те присъстват очевидно, дали няма да се намали престъпността. Има доста репортажи за това колко са полицаите в РПУ - тата и какъв периметър покриват.
Може да звучи малко налудничева идеята, но и без това за какво ни е армия? Нито сме международна сила, в НАТО сме и т.н.
Селото се оказа точно във града
paxaH написа:...
Те това е добра идея! Аз имам една друга, която хич, ама хич не мисля за налудничава. След като сме почнали да се мазним на САЩ, да им взаимстваме закона за полицията - камери в патрулките и пищов на кръста, който служи за изпълнение на служебния дълг, не за други цели. И да не съдят полицая, който е застрелял човека, влезнал ми в къщата. Също така и ако аз го застрелям, крадеца де, да не ме съдят. Това им е закон, който сам по себе си ме кара да искам да живея там.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acer написа:Babuna написа:Аз пък се басирам, че хич не обичаш да мислиш.
Виж ми датата на регистрация във форума.
не се ласкай, прекалено много се обичам за да си губя времето да докажа нещо на който и да е, а и ти казах не всички живеем във форуми![]()
до петърчо, Имаш късмет, че скиса е готин и не се занимава с глупости, ама накрая ази ще пусна една анкета за теб, та аджеба се досетиш, че леко дразниш хората около теб с тия разбирачески мнения Какво доказаваш на кой? На нас? На теб? Странен си. За да се аргументирам още повече ще споделя на зрителите как тръгна да ми пишеш на лични преди време как си щял да ме биеш. Явно и за теб форумът е начин на живот, по друг начин не мога да си обесня щп приемаш всичко толкова личноили си прекалено тънкообиден?
![]()
И за да не съм напълно офф - може от политика да не разбирам, ама и политиците не ги по-бива
хаха, аз съм живял във форума а ти ще пускаш анкети за мен...

Поне ще ме запомнят с "дървена философия" отколкото с тва каква пъпка ми е излязла на гъза, какви сънища съм сънувал и още куп лупости

Ryapoff написа:...
Така е колега, защото е по-интересно да се плюе... иначе скука. Много бързо се забрави сапард, много бързо се забравиха докладите от ЕС... всичко само проблясна и сега се хванахме, че имало обири.

Нека всички дружно да гласуваме за БСП, за да е пак интересно

Нека си налагат мнение бе колега, ти гледай ти да си добре, утре-другиден замивай за чужбина пък тука нека си веят червените знаменца на бузлуджа.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Ryapoff написа:Добре бе, защо новото управление да е по-лошо от старото? Защо не виждате, че полицията вече започна да работи и върху недосегаемите? Ама не - при старот управление се вършеше всичко и си живеехме перфектно. Нали? На някои оттози форум не им отърва, че ще им искат данъци за товарните БМВ-та. Пътища нямаме. А осведомен ли си колко пътища се ремонтират в момента? Нямало събираемост на данъците. Ми скоро ще има, не може от раз, колкото и да ни се иска. Вече виждам че има събираемост на глоби, което е добре. Ама не - как може за 40-50 км/ч над ограничението да ме глобяват? Виждам, че сте много против това, че ще вземат на доган яхтите. Това си е лично ваш проблем. Примера с пробитата кофа ме разсмя - най-голямата дупка беше краденето на партийно ниво. Обаче сигурно и моето мнение е продиктувано от вестниците. Един колега много правилно каза - постигнете вие половината от това, което е постигнал повсеместно плютият тук Бойко и тогава говорете. Всеки човек има право на мнение, но червените се опитват да налагат мнение.
Аз освен дигане на акцизи, данъци, намаляване парите за здравеопазване, оплаквания как предишното правителство направило туй или онуй и тея 25 лева, които са пълен майтап с пенсионерите друго не видях.
А що не мога да видя къде оправят пътищата

А как никой не се сети, когато имаше протести пред народното събрание, да похвали коалицията? А как не се сетихте, че всички данъци, които укривате, малко или много спомагат за сегашното положение? А как не се сетихте, че палатите на бившите ни управляващи са построени с нашите пари? А как не се сетихте, че щом лекарите ви искат подкупи и нямате друг избор, тази практика не започва от новото правителство? Колко хубаво беше при предишното управление, когато сложиха маркировка на втори от общо пет пласта асфалт на магистралата? А колко е хубаво сега, когато червените решиха да не плащат на ВМЗ, за да има бунтове? Метрото било планувано преди много време. Да, ама някой да го направи? И предполагам повечето хора тук си мислят, че новите управляващи тласкат държавата към края на пропастта? Щеше да е интересно още четири години да изкараме с червените и депесарите. Ама те се оказаха хитри - разбраха, че няма да ги изберат и веднага поставиха капани на новото правителство. Колкото до колегите, които се хвалят с това, че не са им виждали мутрите в данъчното от две години - нещо подарък ли искате?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
А според Вас, кой е г-н Бойко Борисов? Отговорете си на този въпрос и може да намерите и други отговори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Пожарникар и бивш охранител на Тато. Нищо кой знае какво. И на него му дърпат конците. И не е тайна.
Да караш Peugeot е страст!
///peter написа:...
Ти....... трябва да си доста наивен, ако си мислиш, че някой ще те запомни изобщо

Eva* написа:Пожарникар и бивш охранител на Тато. Нищо кой знае какво. И на него му дърпат конците. И не е тайна.
И кой му дърпа конците като не била тайна, шот като няма черно на бяло си е чешене на езици, то верно е наивно да го имаме за суперман, ама се пак

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да бе,кой наистина може да стои над него
???
Та това е Бойко,все пак

Та това е Бойко,все пак

Нека се абстрахираме от това коя партия управлява, кой е министър, кой какво откраднал и т.н. и да приемем, че думите на Дянков, че хазната е празна (а това вероятно е така) са верни.
И не само това, докато карате немски автомобил за 50 000 лв., пиете шотландско уиски, отивате на екскурзия в Гърция, ядете швейцарски шоколад и т.н., замислихте ли се какви всъщност са последствията от това.И докато ние взимаме от Германия автомобили на обща стойност 50 млн (примерно), дали те взимат от нас някаква сток,а която се равнява на тази стойност - НЕ далечме сме от такъв баланс с около 37 млрд. евро сме далече.
И причината не е в правителството, а е в нас и в нашата "обществена глупост" и когато пак решите да се оплаквате от данъците се замислете и бъдете доволни, че все още можете да се възползвате от посочените по-горе блага.Радвайте се, че все още имаме валутен борд, който ни спасява валутата от повторно сриване, защото при този "цветущ" баланс, ако курсовете не бяха фиксирани нали се сещате къде щеше да отиде лева.
И преди да кажете, че сегащното положение ми харесва - не не ми харесва, но за да се "оправят" нещата трябва всички заедно да спрем да хапваме и пииваме охолно, да спрем да караме коли които са "прекалено луксозни" за джоба ни и т.н. и да почнем да произвеждаме качествени стоки с които да конкурираме Мерцедесите (условно казано).
Но за да тръгнем нагоре трябва да слезем първо няколко стъпала надолу, а не да правим две крачки напред и да падаме след отва две стъпала назад.
И не само това, докато карате немски автомобил за 50 000 лв., пиете шотландско уиски, отивате на екскурзия в Гърция, ядете швейцарски шоколад и т.н., замислихте ли се какви всъщност са последствията от това.И докато ние взимаме от Германия автомобили на обща стойност 50 млн (примерно), дали те взимат от нас някаква сток,а която се равнява на тази стойност - НЕ далечме сме от такъв баланс с около 37 млрд. евро сме далече.
И причината не е в правителството, а е в нас и в нашата "обществена глупост" и когато пак решите да се оплаквате от данъците се замислете и бъдете доволни, че все още можете да се възползвате от посочените по-горе блага.Радвайте се, че все още имаме валутен борд, който ни спасява валутата от повторно сриване, защото при този "цветущ" баланс, ако курсовете не бяха фиксирани нали се сещате къде щеше да отиде лева.
И преди да кажете, че сегащното положение ми харесва - не не ми харесва, но за да се "оправят" нещата трябва всички заедно да спрем да хапваме и пииваме охолно, да спрем да караме коли които са "прекалено луксозни" за джоба ни и т.н. и да почнем да произвеждаме качествени стоки с които да конкурираме Мерцедесите (условно казано).
Но за да тръгнем нагоре трябва да слезем първо няколко стъпала надолу, а не да правим две крачки напред и да падаме след отва две стъпала назад.
Последна промяна TheDriver на 18 Дек 2009, 0:20, променена общо 1 път
acer написа:И кой му дърпа конците като не била тайна, шот като няма черно на бяло си е чешене на езици, то верно е наивно да го имаме за суперман, ама се пак
Ми не може да не му дърпат конците, щом е постигнал нещо в живота. Това е мисленето на българина. С какво той е по-добър от мен, след като е бил прост охранител на тато? Преди малко гледах политически-неподкупеното от дпс предаване "шоуто на слави" и там иво сиромахов сподели мнението си, че не очаква нещата да се оправят, след като нашия премиер е чел единствену "Винету" през целия си живот. Според мен Бойко се показа много достоен, щом "гласът на народа" не излъчва тъй-нареченото си "предаване" от мазето на близкия блок. Мисля си, че и мен да обиди така публично, бих опитал да го осъдя. По въпроса с това, кой е Бойко Борисов, ще кажа нещо кратко, но надявам се достатъчно ясно и на прост език, което се надявам, че ще бъде асимилирано. Бойко Борисов няма палати, построени от парите на данъкоплатеца. Няма също и много други облаги, с които предишните управляващи си позволиха да се сдобият. Също така не е лицемер и в изборния ден не се подмятаха листчета, на който с едър шрифт пишеше "защо няма да гласувам за Бойко Борисов". Също така не показваше клипове с брадва, чиито надслов можеше да бъде "Направи го с еврофондовете, ще го направи и със заплатите". Но явно промитите сиви вещества, липсата на такива или по-лесното крадене, стимулират червените да бълват безпредметна маса от думи, целяща да покаже колко лошо е новото управление, без да има общо с реални факти.
Мдаа, все пак не може човек да дръзне да прави политически промени, без решението му да е продиктувано от някой, който му дърпа конците.jordanpar написа:Да бе,кой наистина може да стои над него???
Та това е Бойко,все пак
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О да колега, това с брадвата го забравих, нали щеше с костов коалиция да прави 
А за Сиромахов няма какво да кажа, човечеца използва момента да стане малко известен, че и без това му бе трудно, ама са е модерен и много го четат

А за Сиромахов няма какво да кажа, човечеца използва момента да стане малко известен, че и без това му бе трудно, ама са е модерен и много го четат